BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 emdim direk sezonu bu haftasonu. cok ta guzeldi, guzel demeyenler bok yesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ep 11 http://i.imgur.com/W3lh3gN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ulan bi başlayamadım ya bu sezona, bitirmeden kesemicem diye uygun boşluk kolluyorum ama çıkan her house of cards haberi de koyuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bitirdim şimdi sezonu, çok iyiydi. Sezon 3'ün hayal kırıklığından sonra güzel toparladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 progamer said: ep 2 Leeann de aşırı derece de Zoe'ye benziyor tip olarak sdf Dİ Mİ ben de onu düşünüyodum 2. bölümü izlerken özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Mukemmel bitti. Bir yil bekle simdi kolaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 son sahne http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202016-03-08%20at%2012.19.44.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 mukemmeldi o bakislar falan <3 gif http://i.giphy.com/3o7abuRn7xM22pUKGc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 İlk 6 bölüm sırf doluluk olsun diye çekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 ilk bölümü izledim pek sarmadı, devam etsem mi bilemedim. Gerçi netflix te başka doğru düzgün dizi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Siyasi diziler pek sarmıyor beni ancak bu kadar kişi beğendiyse bişey vardır diye başladım. ilk sezon un 2. bölümü izledim, gittikçe konu sarıyor gibi. bakacağız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Dün gece bitirdim ben de sonunda, korkudan topiğe giremiyordum. Üçüncü sezonda bildiğin ergene bağlamışlardı, bu kritikleri iyi analiz edip süper toplamışlar. Bir haftada izledik, şimdi bekle 1 sene, Netflix'in kötü yanı :p Yaya yaya izleyeyim desen spoilercı denyo dolu, pff. Final bir yandan da çok iddialı oldu yalnız, Jericho ve Rubicon gibi siyasi baskıyla gömmezler umarım diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Ben de bu sabah sezon finalini izleyerek bitirdim. 3. sezondan sonra gerçekten çok iyi toparlamışlar. Ayrıca sezon finali yaşadığımız koşullar itibariyle çok tanıdık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Ulan böyle final cidden şerefsizlik, nasıl bekleyecez şimdi bir sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Son sahne harbi muazzamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 ey kevin spacey allah mısın ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 offf titreyerek bitirdim ya 4. sezonu daha iyi olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 niye bu saate kaldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Yeni bitirdim, ilk 6 bölüm sanki filler gibi olmuş,geçen sezonun saçmalığını anca toparlamışlar, ep6 dan sonra baya iyi gitti, final zaten efsane. spo. 2. ve 3. sezon da ve bu sezon Claire VP olması için kastırma sürecinde, genelde üzeriden hamle yapılan adamlar sanki bildiğin düz aptal gibi adamlar, "aa öyle mi" "çok sıkıştırdın,tmm dediğin gibi olsun"" falan modunda olmaları garip geliyor. yani bu siyasal ortamda F.U veya C.U kadar,zeki,kurnaz,sinsi, güç ve makam için herşeyi yapacak başka kimse olmaması tuhaf,mesela Durant'ın elinde öküz gibi koz olmasına rağmen üstü kapalı bi tehditle "ok u win" yapması gibi.Bu sezon Conway ile toparlar gibi oldu amma yinede açmaza sokacak sağlam bi karakter eksikliği var gibi, sonuçta yine F.U kazansın ama nebilim bızıklasın baya baya, ya da yapmak istediği bi hamle elinde patlasın, açmaza girsin kazandığı şey için birşey kaybetsin,kaybetiğinin hayal kırıklığını yaşasın bariz gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 2. Sezonu simdi bitirdim... 2. sezon son bolum Cok guzeldi, adam ince ince isledii, sonra hoopp tekmeyi basti Garetta, resmen Frank Underwoodu seviyor muyum yoksa nefret mi ediyorum bilmiyorum tuhaf bir hayranlik icerisindeyim...cok da yakisti yaa baskanlik pozisyonuna ne yalan soyliyim. Clair de tam bir first lady edasi vardi zaten hep.. Simdi yukarlari okudum da, herkes 3. sezondan tiksinmis, izlemeden 4 e mi geceyim,=) yani cok bayiksa 4 e gecip devam edeyim diye dusunuyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Abartıldığı kadar değil ben çatır çatır izledim soluksuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Diger sezonlara gore zayif olmasi sezonu izlenmez, yakilasi filan yapmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 geliyo. 30 mayıs. http://www.youtube.com/watch?v=5xUZKyPBaR0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ben de dördüncü sezonu geçenlerde bitirdim, çok iyi dizi. şimdi de gerçeğini izlemeye başladık gerçi lol. bizim burada da diziyi yaşıyoruz zaten. o bakımdan bir aşinalık vardı finalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 3. Sezonun 9. bolumundeyim, arkalarda cok begenilmemis elestrilmis, ama benim en begendigim sezon sanki, bilmiyorum suanki secimlerle ve dengelerle karsilastirma yapip icsellestirdigim icin midir nedir , ama konu bakimindan gayet surukleyici gidiyor. Ozellikle Petrov ile olan bolumlerde cok surukleyiciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar