Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

House of Cards (2013) - Netflix


mani

Öne çıkan mesajlar

http://venturebeat.files.wordpress.com/2013/02/house-of-cards.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=ULwUzF1q5w4


Aynı isimli BBC'nin mini dizisinden uyarlama. David Fincher ve Kevin Spacey'nin yapımcıları arasında bulunduğu yeni bir Amerikan dizisi. Netflix üzerinden yayınlanıyor. ilk 13 bölümü direk yayınlandı arka arkaya Şubat aynı başında. diğer 13 bölüm gelmek üzere.

said:
90’lı yıllarda, politikacı yazar Michael Dobbs tarafından yazılan aynı adlı kitaptan esinlenen ve BBC’ye mini dizi olarak uyarlanan “House of Cards”, şimdi Amerikalı yapımcılar tarafından bir kez daha, üstelik muhteşem bir kadro eşliğinde televizyona aktarıldı. Son yıllarda “The Curious Case of Benjamin Button” ve “Social Network” filmleriyle ses getiren David Fincher tarafından yapımcılığı ve yönetmenliği üstlenen dizinin başrollerinde, Fincher’ın filmlerinde de rol alan iki ünlü yıldız yer alıyor. “Seven” filminde birlikte çalıştığı Kevin Spacey ve “The Girl with the Dragon Tattoo” filminde rol alan Robin Wright.

“House of Cards” Washington’da hırslı bir politikacının zirveye tırmanışını anlatıyor. Kevin Spacey tarafından canlandırılan Francis Underwood yıllarını Beyaz Saray koridorlarında geçirdikten sonra, artık başkanlık seçimlerine adaylığını koyması gerektiğini düşünüyor. Ne de olsa bunca zaman o koridorlarda gördüğü tüm üst düzey bürokratlar ile ilgili her türlü bilgiye sahip. Kimi hangi dosyayla tehdit edeceğini biliyor. Bu gözü kara politikacının Robin Wright tarafından canlandırılan eşi Claire’in de ondan aşağı kalır yanı yok. Francis Underwood’un başkanlık koltuğuna ilerlemek için adeta iskambil kağıtlarından bir ev gibi itinayla inşa ettiği stratejisini ilgiyle takip edeceksiniz.


digiturk arak

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 günde 13 bölüm yayınladılar abi. doğal yani yeni çıktı.

Bu arada Rooney Mara ve kardeşi Kate Mara nasıl kütür kütür kardeşlerdir ya.

http://cdn02.cdn.pinkisthenewblog.com/wp-content/uploads/2013/01/31/Kate-And-Rooney-Mara-Attend-The-Netflix-House-Of-Cards-Premiere-6-400x470.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Yillardir zararina is yapiyordu Netflix de, Hulu da; bu son iki senede yavasca kara gecmeye basladilar. Yakin zamanda dizi ve film sektoru cok degisecek zaten tuketiciye ulasim konusunda, bu ilk buyuk adim degisimdeki. Daha once de, Hulu'da mesela, web-only diziler oluyordu ama bu boyutta degil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Bu arada 100m$ butcesi var bunun 26 bolum icin. Netflix'in 2011 net income'i (2011 bunun icin para verdigi yil iste) 226m$. Kaldiramayacagi bir risk degil yani, soylendigine gore uye sayisi da bu diziyle birlikte azimsanmayacak sekilde artmis.

Yine bu Lilyhammer cikti Netflix'den, Norveclilerle ortak yapimi, o da epey tuttu (Norvec'in 1/5'i izlemis). Mayista Arrested Development'in yeni sezonu geliyor Netflix'in cektirdigi yine, bu sekilde tum sezon bir gunde cikacak. Orange Is the New Black benim asil bekledigim seri ama, Netflix yine. Bir de Eli Roth'a korku dizisi cektiriyor Netflix. 1-2 seneye normal kablo kanallari gibi her sezon 3-4 buyuk yapimla gelmek istediklerini soyluyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kesin geleceğinin haricinde bişey yok. Anlaşmayı direk 2 sezon üzerinden yapmışlar.

Dizi çok iyi de böyle arkadaşlarla geyiği yapılacak bi yanı yok sanki. Yeni bitirdim sezonu, spoiler içine alıp yazacak bişey bulamıyorum ahah. Ya da dur buldum

aşikar yüzbaşı

VPlikten walkerı düşürüp direk başkan olmak istiyor dimi francis? Çakaaaall

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...