ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 16 saat önce, Rewendor dedi ki: 2. nesil güzeldi de benimkinde sağ tetik ufak ufak oyun içi yukarı hareketlenmeye başladı fiziksel olarak hareket olmadan. benim de sola basılı kalıyor kendi kendine. veya tam sol yapmıyor basınca da. o yüzden yeni alayım dedim de fiyatlar acayip olmuş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 konsolu beyaz renk yapcaklar heralde,kol beyaz olduguna göre ben dizaynı sevmiyorum,kolu azcık eğimli bi yere birakinca izledigin vidyonun sonuna scroll oluyor direk,R2-L2 sağolsun,yine aynı sorunu yaşiyacagiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Siyah guzeldi ya beyaz bok gibi olmus, gereksiz sleek futuristik olma cabalari hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 beyazın üzeri hep el kiri tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 bu zamana kadar çıkan bütün ps kollarının farklı farklı renkleri piyasaya sürüldü. beyaz diye diye üzmeyin kendinizi. siyahı çıkar, moru çıkar, mavisi çıkar... çıkar da çıkar... gereksiz telaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 18 saat önce, razzRaziel dedi ki: değiştirilmesi en önemli kısmı atlayıp kıçını başını değiştirmişler. analoglar aynı. kullanmasan zamanla yapış yapış oluyo, çok kullansan parçalanıp gidiyo. ben de benim gamepad'de sıkıntı çıktı sanmıştım. gerçekten saçma bir durum bu. gidip yeni bir ps3 gamepad'i almam lazım sırf bundan dolayı. kaç yıllık ps1 ve ps2 gamepadlerinde bu problem yokken ps5 gamepad'inde de aynı şey yaşanacak olursa sağlam küfrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 ds4'te olmadı da logitech f710'un arka yüzeyi komple yapış yapış olmuştu benim, sikko plastik sektörün kanında var heralde... alkole yatırdım rengi falan attı ama artik yapışmıyor en azindan asfdgag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Hala SNES kolu çalışır ama bu yeniler hep bozuluyor. Teknoloji geliştiğinden işte, cihazlar daha karmaşık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 On 08.04.2020 at 17:16, razzRaziel dedi ki: onu bilmiyorum da benim slim var 6 aydır falan oynamıyorum, iki kolun analogları da yapış yapış oldu iğrenç bir şekilde. bazı plastikler niyeyse uzun süre sonra pert oluyolar. Aynı sorun bende de vardı, aseton ile silince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 On 08.04.2020 at 16:28, aquila dedi ki: bahsettigi audioyla ilgili biseyler de var sanirim. Wii remoteların üzerinde hoparlör var. Telsiz konuşmaları, çarpışma sesleri flaan gibi bazı efektler oradan geliyor. Ucuza geliştirme işte, ekleyeceklerse bunu eklesinlerç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 (düzenlendi) çift gitmiş.. Nisan 14, 2020 aktiftablet tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 şu an var zaten o. ama firmalar yeterince efektif kullanmadıkları için dual sense'de kaldırdılar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 53 dakika önce, aktiftablet dedi ki: Wii remoteların üzerinde hoparlör var. Telsiz konuşmaları, çarpışma sesleri flaan gibi bazı efektler oradan geliyor. Ucuza geliştirme işte, ekleyeceklerse bunu eklesinlerç of cahil misin o var zaten hali hazırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 şirkette bi kere fifa oynadım sadece. o zaman ilk yazdıgım dogru, daha ne gleiştirecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 off çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Ben de WH40k Martyr oynarken fark ettiydim. Telsiz konuşması birden gamepadden gelince noliyi la dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 acı eklentisi olsun, oyunda yandığın zaman el yaksın. al innovation sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 bilmeden yorum yapanlari carpma eklentisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 PlayStation fiyatları niye böyle arttı ya. Pronun sıfırlar 5k civarına çıkmış. 4-5 ay önce garantili ikinci el 2k ya almıştım ben. O zaman sıfırı 3100 falandı. 5 çıkınca onu 7-8k dan satmanın yolunu mu yapıyorlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Karantinadan, tüm konsol fiyatları arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 herkes oyuna düştü, sıkıntıdan henry cavill bile warhammer boyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 garry cahill ne oynuyo acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 e ithalat bitti gibi bir şey, arz/talep işte ikinci el fat kasayı 2 ay önce 1800'e aldım FIFA20 + 1 kol ile şimdi 2500'e tek konsol veriyor adamlar dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Çok zamansız satmışım ha benim makineyi şimdi +500e her türlü gidermiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar