bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 , Klişe bir senaryo ama çok sevdim. Kadın-Erkek ilişkisi, erkeğin aç gözlülüğü, saplantılı bağlanma konularına güzel değiniyor. Polanski abimiz aşırı tutkulu bir film çekmiş. Başrolde de o dönem sevgilisi sonra ise eşini oynatmış. 8/10 Amazon Prime filmiymiş. Çok düşük bütçe ile çekilmiş sci-fi. Ben beğendim ancak bir aksiyon beklemeden izleyin Yönetmenin ilk uzun metrajıymış. 2000 yapımı frequency filmine benzettim. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 On 30.08.2020 at 12:26, µh dedi ki: Netflixte izledim. Video games tarihi belgeseli. Eski atari zamanları, ultimanın ortaya çıkışı falan şeklinde gidiyor çok hoş. çok çabuk bitti. az da bölüm varmış bilmeden maraton yapıyodum. bunun üstüne aynı temada hi score girl tavsiye edebilirim kısa anime serisi isteyene. netflix original yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 (düzenlendi) , 7.5/10, Richard reyis güzel oynamış. Yalnız marvelcılar sıkıntıdan ölebilir izlerken o yüzdne denemesinler bile, fakat @goldbären kankam gibi bu işten anlayan arkadaşlar sevecektir. Ekim 21, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Kısır geçen yılda izlediğim en iyi film bu oldu şimdilik. William Blake'ten süper bir alıntıyla açılıyor film "The bird a nest, the spider a web, man friendship.". Bence bu çok kötü bir tercih olmuş, zaten filmin sonunu başından vermişsin, bir de filmin tonununu bu kadar güçlü bir alıntıyla netleştirince seyirciye hiç alan bırakmıyorsun. Yadırgadım açıkçası. Bakalım sene sonu birkaç film var merak ettiğim, özellikle Frances Macdormand'ın oynadığı film. İnşallah güzel şeyler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 düşük bütçeli aksiyon filmi. Scott bi buçuk saat adam dövdü ama sıkmadan izlettirdi yine. Sondaki kavga iyiydi hatta. Çok salak bi ismi var filmin ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Sanki aziz yıldırıma arrangement dedirtmişler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 (düzenlendi) tansiyonu fena değil de kötü adamın motivasyonu çok zayıf. russell karikatürize etmeden gerçekçi oynamasına rağmen yetememiş. B movielerin olayını niye böyle bir kadroyla denemişler bilemedim. russell crowe götü büyüttü diye rol alamıyor filansa üzücü. gerçi en son iyi bir mini dizi yapmıştı hala iş yapıyor olsa gerek. Ekim 22, 2020 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 anaa düşmüş lan bekliyodum sdf. rasıl bana sempatik dayı gibi geliyor hepten bana da benzemeye başladı gabenimsi oldu, daha bi sempatikleşti. nic cage seviyesine inerse bile izlerim, bir de fularlı diyorlar @silpatoş eyv karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 9 saat önce, Akhlaur dedi ki: Sanki aziz yıldırıma arrangement dedirtmişler gibi. Abi ne filmle alakam var, ne futbolla. Cay iciyodum vallahi zor tuttum puskurmemek icin fhchdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 abi ahahahaha pati'nin girişine asılacak post olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 On 22.10.2020 at 05:06, sanssizsansli dedi ki: tansiyonu fena değil de kötü adamın motivasyonu çok zayıf. russell karikatürize etmeden gerçekçi oynamasına rağmen yetememiş. B movielerin olayını niye böyle bir kadroyla denemişler bilemedim. russell crowe götü büyüttü diye rol alamıyor filansa üzücü. gerçi en son iyi bir mini dizi yapmıştı hala iş yapıyor olsa gerek. Görünce izleyeyim dedim. Bence güzel oynamış, zaten şu kilolar ve iri yarı adam tarzı ile çok güzel yansıtmış. Film epey gergindi ancak guards mode off olarak çekilmiş herhalde. Koca şehirde polis yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt6821044/ başlığı yok galiba the loudest voice'dan geçenki postta bahsedince açıp izledim 5 bölüm. kaldı 3 bölüm. güzel dizi iyi oyunculuklar. mini dizi olmasından dolayı akıyo gidiyo yormadan. 7 bölümmüş pardon. Ekim 23, 2020 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 borat 2 5,5/10 abart ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 boratin tek olayi rudy guliani sahnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 yillar sonra izleyip yine hakkini verdim, 9/10, kilic sahnelerinden 1 puani sildim geri kalan her yonuyle tas gibi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 video unavailable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 highlander'mış video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 aa dün ben de 86 yapımı highlanderı izledim tekrar. çok tatlı film de senaryo zayıf. highlanderın elden geçirilip seri halinde tekrar vizyona girmesi lazım, kasıp kavurur güncel teknolojiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Senaryo bana batmadi , başroldeki herifin salak bakışları ve odun aktorlugu daha çok rahatsız etti, neyse rahmetli Sean connery ve kötü adam , basrolun odunlugunu ekarte ediyorlar. Flashback sahneleri çok güzel, İskoç manitayla bir ömür aşk yaşaması, yahut sekreterini kurtardığı sahneler vs, wholesome duygularla doldum izlerken Dövüş sahneleri rezalet, hele ilk kavga, Fazıl bariz kitapta arap-siyahi fln bı adamdı ama filme orta yasli beyaz bı saklaban olarak cast etmişler, ordan da 1 puan kirasim vardı ama kıyamadım Film hiç woke değil, erkekler kadınlara el kaldırıyor fln, o yönden de ilginç. Sonuçta çerezlik bı Sean connery filmi izlemek amaciyla başladık ama çocukluğumdaki gibi tekrardan hayran oldum filme, hoş duygular yaşadım Öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 plot güzel de senaryo zayıf dememdeki etkenler; hikayenin çıkış noktası ve gittiği yer arasındaki bağ yetersiz anlatıma sahip. çok oldu bittiye gelmiş. dövüş sahneleri, oyunculuk filan konuşmaya bile gerek yok zaten ama kumaşı çok iyi mesela o flashbacklerdeki savaş ortamları, günümüzde devam etmesi... atmosfer olarak çok daha tatmin edici yapı oluşturulabilir. fantastik bir film için mekan seçimleri lotr'daki gibi daha epic yapılabilir(bazı sahneler kesinlikle günümüz fantastik filmlerine ilham olmuştur diye düşünüyorum) çok güzel lokasyonlar var hikayede. sean connory abinin hikayesi ayrı bi spinoff bile yapılır hatta, westworld gibi japonyada geçiyo filan. çok tatlı potansiyeli var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 49 dakika önce, sanssizsansli dedi ki: aa dün ben de 86 yapımı highlanderı izledim tekrar. çok tatlı film de senaryo zayıf. highlanderın elden geçirilip seri halinde tekrar vizyona girmesi lazım, kasıp kavurur güncel teknolojiyle. Hakikaten çok güzel bir fikri zayıf senaryoyla öldürme filmi bu, tekrar elden geçirilip remake olarak sunulsa şahane olur. O kadar Total Recall'ına kadar (ki Arnold'lusu da külttür, remake düşünmek küfür gibi bir şey) her şeyi remakelerken bunu es geçmeleri kendi ayıpları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Remake yerine birbirinden kötü yeni filmler yapmışlar. 2-3 u biliyordum ama baya 4-5-6. Filmler varmış 2007de fln çıkmış sonuncusu, ve baya kötüye benziyor. Bide TV series varmış. 5-6 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 eskiden kaç tanesini izlediğimi hatırlamıyorum ama 4-5-6 kesin izlememişimdir. çizgi filmini izlediğimi hayal meyal hatırlıyorum, çocukken hoşuma gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 tv serisini bayağı izlemiştim hepsini olmasa bile, fena değildi o zaman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Ayrıca bahsetmedik, müzikler Queen, who wants to live forever cidden tam temaya uymuş, epik film be, big screen izleyenler kesin çok etkilenmiştir , böyle filmler yapsalar keşke yine epik epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar