Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto VI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 22.08.2026 22:18 tarihinde dedi ki:

bitch slap baya kullanışlı olacak. saçların falan uçuşması daha keyifli hale getiriyor.

leaker'ın coin'i 3-4 milyona taşımışlar bu video için

ahahaha kalbimizden vurdu bu sefer

Mesaj tarihi:

Bu arada şu 8. videonun 4k sını izledim youtubedan sonra uçurmuşlar videoyu. Redditteki çamur görüntüyle alakası yok cyberpunk dan bile çok daha iyi gözüküyordu, gta 5 modu falan değil yani. ps5 pro bunu 30 fpsde çalıştırabilirse büyük başarı olur.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
df, 19.08.2026 19:19 tarihinde dedi ki:

devrimsel olabilecek şeyler npc davranışı ve çevre etkileşimi ile fln olur. karakter kontrolü, araba sürme vs gibi şeylerde çok devrim beklememek lazım. karakter kontrolünde zaten fizik based olmuştu. o yüzden her zaman benzer olacak mecbur. anca kıyafet saç vs yi de abartır fln. bu arada online kısmı öncekinde sonradan devşirme idi şimdi orada da yenilikler gelebilir belki. ama pc ye daha çok var o yüzden hiç hype yok bende.

Asıl focus online aslında bu sefer. Business plan online üzerine built, retail sales sadece ayıp olmasın diye.
Global olarak en çok kazanan firmaydı Online üzerinden revenue kralı olmuşlardı ve çıkalı 10 sene oldugu halde. Ben çok şaşırırım ben innovation aslında o replication layerlı instancing systemleri falan çıkmazsa.

Edit: Bu şerefsizler delaylendi diye bizim release tarihini overlapliyorlar bu arada. Sanırım bütün yılın oksijenini çektiler marketing mecrasında. Kimse parasının returnünü alamayacak gibi görünüyor.

xunn tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bugün de leak düştü. Oyunun hikayesiyle ilgili de anket açmış ama spoiler vermeye baslarsa iş tersine döner bence suan bir sempati var internette yapana karşı, spoiler gelirse nefrete dönüşebilir.

Bugun gelen leakten sonra anladığım oyunun TRde ban yemesi olasılığı baya yüksek,  hadi bakalım.

µh tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
µh, 24.08.2026 17:10 tarihinde dedi ki:

Bugun gelen leakten sonra anladığım oyunun TRde ban yemesi olasılığı baya yüksek,  hadi bakalım.

Hadi inşaallah asfassads

Mesaj tarihi:

nudist town'ı falan keşke görmeseydim ya. tamam güzel ama şehri keşfederken kendim bulsam süper olurdu veya çok geyik bi şekilde hikayede bağlanmıştır muhtemelen. ben biraz baymaya başladım adamın kim parayı basarsa ona göre kafasına göre göstermesinden.

o yüzden artık koymuyorum da buraya. bi beach merak ediyorum onu bi görelim.

oyunun çıkmasına da aylar var, ne olacak bakalım bu işin sonu.

Mesaj tarihi:

İyi oldu ya, şimdiden yeni kanuna ilk hedef olacak oyunu görmüş olduk, önödeme yerine önüzülme yapabiliriz. Nasıl bir tezek fırtınası olacak bakalım burada.

Mesaj tarihi:

yukardaki link uçar muhtemelen, şuraya koyayım

beach olmuş, trailerdakinin aynısını yapmışlar. uzaklar bir tık daha iyi olursa tamamdır.

club nine1nine daha bi olmuş. tıklım tıklım ve dinamik saçlar falan çok iyi. ışıklandırmalar falan ortam çok iyi. animasyon, ses ve kıyafet çeşitliliği zirve. hdr versiyonlar yüklenmiyor ne yazık ki reddit'e.

Spoiler

• Yeni Oluştur...