Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto VI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

gameplay izlediysek güzeldi aslında ben beğendim. ama hiç gameplay'e de benzemiyordu 😄

cyberpunk'da da güzel güzel içerikler gösterip oyunda aslında hiç olmadığını görmüştük zamanında.

seneye benim önüme çıkacak oyun için çok da hype yapamam şu an 😄 

Mesaj tarihi:

nigga simulator olmus sdf, zenci genclerin herhangi bir alanda gelisip hood'dan kacmalarini 10 sene geciktirir rahat.

Cyberpunkin 48 dk tanitim videosuna simdi bakinca o daha iyi bundan, burda cogu cutscene sirf, orda 48 dk cogu gameplay oyunun basi olan yerler.

• Haha 1
Mesaj tarihi:
Bone, 28.08.2026 01:31 tarihinde dedi ki:

Cyberpunk 2077 çıktığında her şey ama her şey küçümsenip, dalga geçilip, alay edilmişti.

Resmen yalan dolan safsata. ondan sonra benle alay ediyollar diye kuruluyosun olm ya. 
gayet de hype vardı çıktı buglı da olsa oynadık keyif aldık. pazarlanan özelliklerin olmaması veya ps4çülerin dolandırılması ayrıydı ama day1 haliyle bile çoğunluk konsensüs pozitifti. gta'dan gta'ya oyun oynayanların "oha duvarda textüre var abi devrim" diye şaşırmasına gıcık olmanı anlıyorum ve ben de katılıyorum ama cp77yi beğenen ve savunanları böylesine hiçe sayman bize yapılan ağır bir saygısızlık sayın boneçç

(ayrıca thicc luciayı napcan ostimde bulursun aynısını)

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
goldbären, 28.08.2026 12:30 tarihinde dedi ki:

Resmen yalan dolan safsata. ondan sonra benle alay ediyollar diye kuruluyosun olm ya. 

doğru, kimse dalga geçmemişti, kimse "cyberbug" diye yerin dibine batırmamıştı, hep ben yalan söylüyorum sdf...

cyber-punk-2077-memes11.jpg?q=50&fit=cro

Bone tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Black-ice, 28.08.2026 12:49 tarihinde dedi ki:

bi gal gadot da değil şimdi

Gal Gadot'lu GTA çıkardılar da biz mi öve öve almadık.

Fast and Furious filmlerine katlanma sebebi olabilir 😄

Mesaj tarihi:
Bone, 28.08.2026 01:31 tarihinde dedi ki:

Kick'te trailerı izleyenleri izledim. En ufak şeye bile şaşırdı durdular:

"oha adamların üstünde dövme var, olm ışık yansıması çok iyi, saçlar çok iyi, köpüş çok gerçekçi, olm ışıklandırma çok hoş, oooooo, olm olm, gerçekçi mükemmel ortamlar, çok farklı tipler var çok iyi, damar bile var oha, oha canlı kamera var, fazla gerçekçi, gerçek hayat gibi, şehir opaklığı çok iyi, her detay düşünülmüş, hakkını vermişler, aaa bak kapıyı ne güzel tuttu, detaylar çok gerçekçi, bakar mısın şuna, çok iyi duruyor, oyun içi sinematik gibi ya, adamın keli çok gerçekçi duruyor, oyyyyyy, fizik motoru babba"...

Cyberpunk 2077 çıktığında her şey ama her şey küçümsenip, dalga geçilip, alay edilmişti. Aynı şeyleri GTA6'da gördüklerinde övmelere doyamıyorlar.

hayır tamam kötü bir oyun gelmiyor da, düne kadar oyunlar 2001'de çıkan GTA 3 ayarındaydı da, ilk defa böyle bir oyun çıkacak gibi davranılması ve ağızdan salyalar saçarak Rockstar övülmesi bana çok akıl dışı geliyor.

alırsam sırf Lucia yüzünden alırım ama sadece onun için $80 / $100 verilir mi emin değilim.

abi cyberpunk çıktığında vaadedilenin %30'u falandı çünkü sdfg gta6 çıktığında vaadedilenin %30'u olursa ona da sövülür. toz kondurmayanı illa ki olacaktır o ayrı.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Xenocide, 28.08.2026 14:32 tarihinde dedi ki:

abi cyberpunk çıktığında vaadedilenin %30'u falandı çünkü sdfg gta6 çıktığında vaadedilenin %30'u olursa ona da sövülür. toz kondurmayanı illa ki olacaktır o ayrı.

vaadedilenden felan bahsetmiyorum ki. orayı kaçırmışsın sanırım.

oyunda W tuşuna bastığında adam ileri gitti diye "OFFFF OHAAA YUHHH adam yürüyor lan" diyecek kadar absürt tepkiler veriyorlardı. dediğim gibi sanki düne kadar GTA 3 grafikleriyle oynuyorduk da, ilk defa böyle bir şey deneniyor...

oyunda asansör var diye öven insanlar...

Bone tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Alıntı

Head of development Rob Nelson reportedly told YouTuber Davy Jones, one of the content creators who recently visited Rockstar North to get a closer look at the game, that GTA 6 is currently only running at 30fps on console during development. Flow Games reports that the performance range could change in the future, including after launch, and Nelson said he couldn't commit to any other specifics on resolution yet.

30 fps ps5. Performance mode kesn değilmiş. Artık 60fps'yi ps6 çıkınca bir daha satmaya saklarlar heralde sdf.

Mesaj tarihi:

Hem leakleri hem trailerı izledim, her şey iyi güzel ama ateş etme hissinin olmaması GTA'nın en büyük eksikliği bence, GTA 5'te de en beğenmediğim nokta oydu.

Mesaj tarihi:

vuruş hissi bütün gta'lerde kötüydü topdown olanlar hariç belki. endüstri en kötüsü tier hatta. hani önem verdiğini söyleyen insanlardan biri olmadığım halde hep bunlar aklıma gelir örnek olarak "vuruş hissi yok" bahsi geçince.

• Yeni Oluştur...