Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto VI

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

bankaya ne oluyormuş onlara ne? müşterileri parasını oyuna harcayacağına onlarda tutar yani neyin hesabı anlamadım.

gta6 için bayağı akılsızca bir yaklaşım ayrıca, adamlar f2p bile yapsa online'dan kaldırır parayı. 5 kere filan bedava verdiler gta5'i öyle.

Mesaj tarihi:

yasasin indie devler. Bu hirbolara kalsaydi simdi 100-150$ olmustu oyunlar hic sevmesemde Unity engine bu carka fena parmak soktu zamaninda sonrasinda unreal engine vs de katilinca indie devlerin onu acildi cok da guzel oldu.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

kesinlikle PCye de gelecektir, ha 1 sene bekletir tabii ama önemli değil şahsen zaten sevmiyorum GTA serisini. 5'i toplasan 10 saat oynamadım çocuk oyunu gibi geldiydi. ama Mafia1-2-4 serisi de tam tersi bayıla bayıla oynadım 

• Kustum 2
Mesaj tarihi:

ben de 5 i sadece 20-30 saat story oynamıştım daha da açmamıştım. 6 ilk gün pc ye çıksa önsiparişten alırdım bi story oynardım hype ile. ama geç çıkınca hype sönerse almam heralde.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

"Launching November 19, 2026, for the PlayStation® 5 computer entertainment systems and Xbox Series X|S games and entertainment systems for$79.99, Grand Theft Auto VI features a single-player experience set in the biggest, most immersive evolution of the series yet.

The Grand Theft Auto VI: Ultimate Edition amplifies this experience with an exclusive collection of premium vehicles, weapons, apparel, and action threaded across all aspects of Jason and Lucia’s story, and will be available for $99.99."

https://www.take2games.com/ir/news/rockstar-games-announces-pre-orders-grand-theft-auto-vi

giphy.gif

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Normalde MS Store'da ki oyunlar aynı anda hem konsol, hem de PC için lisans verebiliyor. 

Tabii ki sevgili Rockstar önsipariş için olanı sadece konsol için çıkartmış gibi duruyor. İleride PC için çıktığında tekrar ikinciyi satış yapacak.

Mesaj tarihi:

Bahsettiğim aynı anda çıkması değil.

Çoğu oyunu, MS Store'dan (Xbox Store, Gamepass...) aldığında hem konsoldan hem de PC'den oynayabiliyorsun. İki defa almana gerek kalmıyor. Örnek olarak aşağıda verdiğim gibi olursa sorun yok.

romeo-is-a-dead-man-xbox-play-anywhere-v

https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/grand-theft-auto-vi/9P3H4968GRSM/0017

Böyle olsaydı önsipariş verip konsolda bir giriş yapar, sonra PC'de bitirirdim. Rockstar kaybetti, %50 steam indirimi gelene kadar almam artık.

• Yeni Oluştur...