Gallant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Bundan bir kac ay once kendisiyle farkli gorus belirten bir kullanicinin postunu begendigimden beri surekli taunt atip gereksiz takinti yapiyorsun. Seninle ilgili cevap olarak 1 postum vardi, bu da 2.cisi. Bundan sonra usenip yazmayi bile dusunmuyorum. Mentionladigin her postu da sikayet edecegim. Birak incir cekirdegini, incir atomunu doldurmayan yerlerden(sadece bu platform degil) kendinin hedef alindigini dusunuyorsun. Fikir ifade etmek demissin, fikir ifade edene de gereksiz saldiriyorsun. Bu kadar yok yere tetikleniyorsan sosyal online platformlara bir sure ara vermen mantikli. Hayatinin geri kalaninda basarilar dilerim. 1
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Ne oldu, Türk milletini öldürerek mi yeneceğini zannediyorsun? Türk milletini öldürmekle tehdit eden senin gibi TÜRK DÜŞMANLARININ sonu denize dökülmektir. Git nereye gidersen. Türk milletine küfür eden senin gibiler TÜRK DÜŞMANIDIR. O devletimiz dediğin önce sen gibi TÜRK DÜŞMANLARINA bir şey yapsın. Anayasayı ihlal eden suçludur. Türk milletine dangalak diyen senin gibiler de TÜRK DÜŞMANIDIR! -QAOSbringer - May 26 1
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 emin colasan ve ugur mumcuda gta 5 i begenmemisti. o zaman buralarda insanlar saksakliyordu gibime geliyor demek istesemde cokta mantikli gelmedi bir an dusununce. cumhuriyet mitinglerine laf atanlar ile gta5 i savunanlar nedense hep ayni tayfa farkindadir buradakiler umarim.
µh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2026 Her geçen gün forumda yazanları anlamada daha da zorlanıyorum. 1
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 (düzenlendi) Ben de 3d olduktan sonra GTA dan kopanlardanim. Traileri yeni izledim produksiyon acisindan super de su hayatta en abarti her ne sey varsa koymuslar. Modern hayatta soygun yapmak banka hirsizligi filan bunlar bir 50 yil oncesinin wooow hayalleri degil mi ya. Araba calmak filan. Hic araba calmayi hayal ettiniz mi mesela yetiskin olunca. Gta 1-2 ilk geldiginde daha kucukken konsept olarak oha her istedigimizi yapabiliyoruz katliam yapiyoruz diye gaza geliyordum mesela da simdi ayni hissi elbette vermiyor. Buyudukce modern hayatin materyal ve fiziksel olgularindan sikilmis ve baska seyler arayanlar icin tamamen materyal ve fiziksel olgulara odaklanmis bir sey haliyle pek cezbetmiyor. Durmadan o fuck bu fuck, underground zenci kulturu glory, abartili isler. Goruntu olarak nefis. Ama insanlar gercekten banka soymaktan filan zevk aliyor mu bana ilginc geliyor. Bir de asiri gercekcilik, Gaben reyizin dedigi gibi oyun olarak bir anlam ifade ediyor mu.. Yani su sanal dunyadaki amac hirsizlik yapayim para kazanayim araba caliyim ev filan aliyimse gercek dunyada da var yani hepsi dsfd. Online tabi ayri mevzu zaten gta 5 in ne kadar kazandigini duyunca affalimistim kim neye harciyor bu paralari diye. Serinin gittigi yer farkli bir sey sunmak yerine film gibi daha gercekci olsun olmus, o acidan saygi duyuyorum. Eylül 4, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 (düzenlendi) O kadar kasılacak bir şey yok, oyun dediğiniz şey yaratıcılık ve gerçek hayatta yapamadığınız şeyler için var. Diğer türlü oyun oynamanın bir eğlencesi olmazdı zaten. GTA genel olarak bir illegal hayat simülasyonu sunuyor. Eh simülasyon deyince de yıllar geçtikçe gerçeğe yakinsamasi da normal. Gunumuz illegalitesinin coin yapip dumplama ve türevleri olduğunu düşünürsek ve bunun da oynanis acisindan bok gibi bir oyun olacağını var sayarsak, eski usul suçlara oyunda yonelinmesi normal. 3ten sonraki GTAlar ana senaryoyu oynayıp bitirmelik oyunlar bu yüzden. Daha fazlası değil. ps: şimdi okuyunca ne kafa utulemelik yazi yazmışım be Eylül 4, 2026 MrLevie tarafından düzenlendi 1
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 (düzenlendi) Gercek hayatta yapamadiginiz seyler icin oldugu dogru da benim kastettigim gercek hayatta uzak durdugumuz seyler oyun olunca cezbediyor mu sorusuydu. Bu illa illegal oldugu icin uzak durmak anlaminda degil gercekten oturup vakit harcayacak heyecan yaratiyor mu anlaminda. Ha milyonlarca kisi oynadigina gore cevap evet. Maks yapabildigin para kazanip ev araba almaksa bunlar gercek hayatta var ve asiri bir hayal ettirmiyor legal veya degil. Cok averaj gibi geliyor bunlar banka soyay araba calayim. Ayrica gercek hayatta bu abarti zenci kulturunden fellik fellik igrenen bir adam olarak oyunda glory olarak sunulmasi, yuceltilmesi garip geliyor bana. Cok alakasiz olacak ama bunun bir baska ornegi benim acimdan Recep Ivedik karakteridir mesela. Gercek hayatta igrendigin uzak durmak isteyecegin bir adam ekranda osurunca komik nasil oluyor cozemedigim seylerden. neyse gereksiz derail; film gibi bakinca produksiyon super ama thema oyun olarak ilgi cekmiyor. Ama story belki ilginctir gormek zor bunu simdiden. Eylül 4, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Bone, 03.09.2026 08:04 tarihinde dedi ki: o değil de sen niye en ufak bir yorumumda bile bunu kaldıramıyorsun, çekemiyorsun, tahammül edemiyorsun da, sanki dünyanın en büyük sorununu yaratmışım gibi eziklik hâliyle bana laf atmaya çabalıyorsun? zamanında ayağına bastım özür dilemedim diye mi bu kadar eziklik hâlindesin bana karşı? yoksa @incredibull, @Gallant, @DRaGoN_SLaYeR, @Scalanova, @goldbären ile anlaşıp gerçek hayatta patronunuzdan yediğiniz azarın acısını çıkarmak için, sırf adminler ve moderatörler size müsaade ediyor diye "dur bir boneke sövelim de ego kasalım" diye mi uğraşıyorsunuz? bu kadar da silik olmayın çocuklar, birilerine saldırmadan da fikrinizi ifade edebilirsiniz. yoksa hayatınızda hep attention whore olarak kalır böyle "bonek topiği, ehehe, boneq mesaj atmış, ehehehe, bonec bonec ehehehe" diye anaokulu veleti gibi takılır durursunuz. Abi adam saldirmadi ki? Anlarsin belki diye yazdi ama anlamadin. Sorunun cok.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 beni şahsen hiç cezbetmiyor ya, ama ben biraz ortalama izleyici/oyuncu spektrumunun dışındayım. küçükken daha dıkş dıkş freeform takılıyordum da artık kartel/gangster/mafyanın protag olduğu yapımlara dokunmuyorum ne kadar övgü alsa da. hikayenin sonunda dayak yiyeceklerse filan ama o da oyunlarda olacak birşey değil tabi. a way out'u oynadık mesela abimle, ben kötü kardeşi seçmişim meğer. en sonda beni öldürdü, "oh iyi oldu öldüm hak yerini buldu" dedim.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2026 Sam, 04.09.2026 16:11 tarihinde dedi ki: beni şahsen hiç cezbetmiyor ya, ama ben biraz ortalama izleyici/oyuncu spektrumunun dışındayım. küçükken daha dıkş dıkş freeform takılıyordum da artık kartel/gangster/mafyanın protag olduğu yapımlara dokunmuyorum ne kadar övgü alsa da. hikayenin sonunda dayak yiyeceklerse filan ama o da oyunlarda olacak birşey değil tabi. a way out'u oynadık mesela abimle, ben kötü kardeşi seçmişim meğer. en sonda beni öldürdü, "oh iyi oldu öldüm hak yerini buldu" dedim. sen oldurup winner olabilir miydin peki?
Öne çıkan mesajlar