Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
k1nJo said:

biraz önce tides, karşısındaki adamın boardunda 2 cleric varken öyle bi punishledi ki adam -128'le yenildi sdfgdfg

bi kaç saat izledim ezdi geçti herkesi legend oldu , aynı deck i denicem bakalım bende.
Mesaj tarihi:
lan kel'thuzad ilk kez çıktı arenada, yanında cenarius var. nası işe yarıyor mu kullanan oldu mu?
benim 1 kere karşımda bi eleman açtı bütün board'u temizledi üstüne bütün minion'ları geri döndü falan çok fenaydı :D
Mesaj tarihi:

ohaaaaa 15 aydır ilk 0-3'ümü yaptım arena'da, hem de şu aşağıdaki deckle. nasıl oldu bilmiyorum, ilk maçta net bir hata yaptım kazanacağım maçı verdim ama 2-3'te gerçekten olacak iş değildi rakiplerin her şeye cevabı vardı. japon bayrağını açtık arena'da :D

Mesaj tarihi:
Aslında arenada çok işe yarayan bir curve o. Oyundaki 4 dropların büyük çoğunluğu 2ve3 droplarına karşı 1-2 trade edebiliyor. E 2 dropta bol imiş. Ya curve'e uydurmak için kötü kart çekmiş ya da çok bahtsız bedevi imiş.

0-3 yapmayalı aylar oldu.
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Abi o nasıl bi curve ama.

curve arena için baya iyi. belki 1 veya 2 tane 7 mana yerine 4-5 ve 6'dan olsa daha iyi olurdu ama onun dışında baya iyi.
yok ama kart gelmedi resmen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...