Narius Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Tori said: ben niye bot oldum şimdi onu anlamadım da sağol tavsiyeler için ace :p Botların çoğu sea giant shaman decki kullanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Karşıma bi shaman geldi kelthuzad koydu reincarnate attı 2 tane oldu sonraki turn ancestral spirit koydu 4 tane oldu ya böyle bozuk saçma sapan bişey olabilir mi ya 4 kelthuzad aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 biraz önce tides, karşısındaki adamın boardunda 2 cleric varken öyle bi punishledi ki adam -128'le yenildi sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Seru said: zoo ney lan ayvanat bahçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 k1nJo said: biraz önce tides, karşısındaki adamın boardunda 2 cleric varken öyle bi punishledi ki adam -128'le yenildi sdfgdfg bi kaç saat izledim ezdi geçti herkesi legend oldu , aynı deck i denicem bakalım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ne oynuyor tides ? deck paylaşırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ya öyle sitelere resim upload ediyorsunuz ki, ne büyüğü görünüyor ne tıklayınca resme ulaşılabiliyor. imgur pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 üstüne tıkla abi açılıyor büyük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 bekleme sürem 5 saniyeyi geçince huzursuzlanıyorum :) açılmayınca yine imgshack vs. gibi kanserojen sandım, 10 saniye bekleyince açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 lan kel'thuzad ilk kez çıktı arenada, yanında cenarius var. nası işe yarıyor mu kullanan oldu mu? benim 1 kere karşımda bi eleman açtı bütün board'u temizledi üstüne bütün minion'ları geri döndü falan çok fenaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 e cevabını kendin vermişsin işte, baya yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 situational ama işte biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ohaaaaa 15 aydır ilk 0-3'ümü yaptım arena'da, hem de şu aşağıdaki deckle. nasıl oldu bilmiyorum, ilk maçta net bir hata yaptım kazanacağım maçı verdim ama 2-3'te gerçekten olacak iş değildi rakiplerin her şeye cevabı vardı. japon bayrağını açtık arena'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Abi o nasıl bi curve ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Aslında arenada çok işe yarayan bir curve o. Oyundaki 4 dropların büyük çoğunluğu 2ve3 droplarına karşı 1-2 trade edebiliyor. E 2 dropta bol imiş. Ya curve'e uydurmak için kötü kart çekmiş ya da çok bahtsız bedevi imiş. 0-3 yapmayalı aylar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 İyi bari benim kadar şanssız insanlar görmek mutlu etti. Rakiplerin herşeye bir cevabının olması sadece bana özgü sanırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ben hiç yapmadim daha. 3 kere girdim arenaya tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 rogla oynayamıyorum ya, inanılmaz kart inefektif değil mi rog, tamam kartlar ucuz da sağlam bi kart çekme mekanizması gelmeyince kaybediyosun oyunun kontrolünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Abi 2 auctioneer son 8-9 karta girerse kaybediyorsun ilk 15 te çekersen kazanıyosun gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Sorieno said: Abi o nasıl bi curve ama. curve arena için baya iyi. belki 1 veya 2 tane 7 mana yerine 4-5 ve 6'dan olsa daha iyi olurdu ama onun dışında baya iyi. yok ama kart gelmedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ragnaros-Black Knight-Cairne hangisini craftlamak daha mantıklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 arenadan bahsediyorum bir de hunterların allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 craftlama yeni paket gelior yenilerden craftlarsın applev0dka said: Ragnaros-Black Knight-Cairne hangisini craftlamak daha mantıklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Şimdi bu arena ödülü olarak gelen packleri açmasak, yeni exp gelince açsak o packlerden yeni exp kartları çıkar mı sizce ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar