_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 köylü jargonunun yeni hakareti de '' elitist '' oldu bu günlerde. wow demiş bi de asdf. 2010 yılından geliyor herhalde. wow mu kaldı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 _Rave said: köylü jargonunun yeni hakareti de '' elitist '' oldu bu günlerde. wow demiş bi de asdf. 2010 yılından geliyor herhalde. wow mu kaldı lan? Sen köşede oyna, herşeye aklın yetmeyebilir. Hav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 aa köylü de değilmiş adam it çıktı, havlıyo yazık daha üstündeki postu da alıntılamamayı öğrenememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 ya ben kesin oynayacağım da zaten coop multi gibi birşey yok bildiğim, ancak buraya ss koyup anlatırız ehu. char customization iyi olmuş gördüğüm. yalnız videoda görüp merak ettiğim zırh sadece ceketten mi ibaret, resistanceları filan vardı. bir de hp regenli mi combat acaba. combatta dolduğunu göremedim ama pek saklanmadı regen başlaması için vardıysa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 galiba ilk combatta o astım ilacı tarzı bişiyi sıkıp heal oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 ilk kombata girerken o bullet time yapmasını sağlayan fısfısı çekiyor, kırmızı olan da health regen fısfısı. normalde cyberpunk 2020 de bullet time direk cyberware, consumable bir şey değil ama o cyberwarei takınca full hayatı bullet time da geçiyor adamların. şurda var cyberpunk 2020 tabletop pdfi https://xarxasuportmutueixdreta.files.wordpress.com/2014/02/cyberpunk-2020-cp3002-core-manual-2nd-edition.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Ya tabii ki onun üst seviyeleri vardır. Gameplay video bayağı starting area gibi Sam. İlerisi için ceket ya da topcoat olur, illa ki gelişim aşaması olur. Extra XP gain vardı galiba video daki cekette. Ama ileri seviyelerde HP boostlusu falan illaki vardır yaw :D RPG dediğin nedir ki zaten :P Ha araya Division 2 girecek, ve bu herifler hakikaten 2077 den önce bitiremeyeceklri için..Vakit bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 muhtemelen cyberpunk 2020 nin şerefine 2020de çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Her turlu bannerlord ve star citizenden once cikacagi icin sorun yok. Şu an cok usendim ama şoyle bi post dusunun; 6 senede yapilan: {insert cyberpunk gameplay here} 6 senede yapilan: {insert bannerlorddaki mukemmel kilic sallamalar} Simdi"ama kaynak, ama ekip ama bilmemne" :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 bu muhabbet güney kore - türkiye kıyaslamasına kadar gider. boşver hiç girme sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Bright said: https://www.youtube.com/watch?v=vjF9GgrY9c0 Merhaba, Şunu beğenmeyen kekodur. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 ıslandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 gameplay simdi izledim. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Çıksın oynayak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Leziz olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Sam said: first persona göre tasarlamasalarmış işte bok gibi olmuş. sorsalar söylerdim. "ya biz haber verdik size" diyecek değiller çünkü kafalarına göre bir iş yapmışlar tecrübesiz oldukları için bariz. Ahahahhah Abi bu nedir, soyle bi mesaji ciddi ciddi foruma yazmak bile tirajik sfagdgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 DoGMeaT said: >bütün gün eve gidip oyun oynamının hayalini kur >eve gel , steam kitaplığına ve youtube'a bak,sırtın boynun agrıyınca pc başından kalk,oyun moyun asla oynama >repeat benim de böyle ya. pc/ps'in başına geçince böyle bi ağırlık çöküyo oynayasım gelmiyo bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Atmosfer gayet iyi lakin birkaç endişe veren yer var, umarım düzelir. Combat ve movement animasyonları bi gözümü tırmaladı. O numeric patlaması lütfen gitsin artık. O kadar atmosfer katili birşey ki, adamlar 2 yıl çevre modelliyo bütün gözü numaralara çekiyosun. Destiny gibi tırt bir oyunsan bunu yap tabi insanlar boktan tasarımlarını farketmesin de bu oyunda çok battı. Bir de diyaloglar aşırı cheese geldi ya. Witcher'dan sonra adamlardan daha etli karakterler bekliyosun umarım düzelir. 3 defa falan BAKIN, GERÇEKTEN ALPHA dediler gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 mokoko said: DoGMeaT said: >bütün gün eve gidip oyun oynamının hayalini kur >eve gel , steam kitaplığına ve youtube'a bak,sırtın boynun agrıyınca pc başından kalk,oyun moyun asla oynama >repeat benim de böyle ya. pc/ps'in başına geçince böyle bi ağırlık çöküyo oynayasım gelmiyo bazen... 2 gündür akşam aynısı oluyor, sabaha 7'de falan kalkıp 9'a kadar işe gitmeden önce oynadım çok zevkli oldu öyle. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 yalnız değilmişim ya. bütün gün akşam gidem de oynayam diyip gidince açasım gelmiyor facebooka falan bakıyorum bön bön bazen. oyun oynamak da bir aktivite ve enerji istiyor o da kalmıyor gibi bir çıkarım yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Telefondayım uzun yazamıycam ama adamların oyunun mekanikleri için optimal olduğunu düşündükleri ve yaşatmak istedikleri deneyimi sunan bakış açısına sınırlamalarını 3rd person YAPAMAMA olarak nitelendirmek ziyadesiyle anlamsız, gıcıklığına yapmıyorlar demek de komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Kendileri şu noktadan sonra ne desek yapmayacaklar zaten o belli de mod support filan varsa 3rd person mod kesin çıkar zaten, problem olmaz o açıdan. Mod support yoksa da çıkar gerçi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 detaylı bir düşününce 3rd person olayını engelleyecek hiç bir şey yok gerçekten. pubg de bile 3rd person view var. gayet de oynanıyordu. sadece etrafa istediğin gibi bakınma özelliğini kapatırsın olur biter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 sam sinirden dişlerini kırmasın diye koyacaklar en sonunda turd person. adam yeldeğirmeniyle dövüşürken tecrübesiz falan dedi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Sorsalar söyleyecekti aslinda ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar