xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 olum gece gece uyandım. bir kac küçük çocuk ağaçların arasına saklanip bi bahceli evin posta kutusuna patlayıcı ya da torpil gibi bisey yerlestiriyordu. anne bebegiyle postayi almaya gidiyor bum bu agaclarin arasina saklanan veletlerden bir tanesinin sigara izmariti birinin üstüne mi ne düşüyordu falan. la neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Butterfly Effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 23 saat önce, eregorn dedi ki: Butterfly Effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 ikinci dunya savasinda almanyanin sovyetler birligi cephesini anlatan film ariyorum. varmi tavsiye edebileceginiz soyle guzel bir film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 (düzenlendi) enemy at the gates izlememiş olma ihtimalin var mı bilmiyorum ama direkt aklıma o geldi. tam istediğin film bu değil aslında ama orda geçiyor en azından Mart 24, 2021 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 alman gözüyle de bu https://www.imdb.com/title/tt0108211/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, reyou dedi ki: ikinci dunya savasinda almanyanin sovyetler birligi cephesini anlatan film ariyorum. varmi tavsiye edebileceginiz soyle guzel bir film? Psikoterapi ilaçları film ücretine dahil değildir. Mart 24, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Yaşlı cok zengin bir adam lüks bir arabayla çıkıp dilenmeye başlıyordu filmin başında. Motorlu bir ismi vardı sanki filmin. Hatırladıklarım bu kadar. Yardımcı olacak var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 11 saat önce, Liebe dedi ki: enemy at the gates izlememiş olma ihtimalin var mı bilmiyorum ama direkt aklıma o geldi. tam istediğin film bu değil aslında ama orda geçiyor en azından ilk aklima bu gelmisti, hatta hafta sonuna kadar bisi bulamazsam bunu izlicektim 11 saat önce, goldbären dedi ki: alman gözüyle de bu https://www.imdb.com/title/tt0108211/ aslinda tam da almanlarin gozunden diye de kriter eklicektim ama bokunu cikarmiyim diye onu koymamistim 10 saat önce, Akuma_Blade dedi ki: Psikoterapi ilaçları film ücretine dahil değildir. oh$$ fragman fazla iyi duruyo, ganimet cikti, eyv y'all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Arkadaşlar help me aradığım filmi bulamıyorum. Aklımda kalanlar şunlar: - bir vampir filmi - rock müzik ön planda, sanırım vampir de konser veriyordu - vampir birilerini ünlü yapıyordu, rock starı yapmıştı bir grubu sanırım Aklımda kalanlar bunlar, var mı bu filmi bilecek babayiğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 "vampire concert movie" yazınca bu çıktı: Queen of the Damned? https://www.imdb.com/title/tt0238546/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2021 Bir gün ilkokula giderken afişinde gaz maskesi takmış iskelet (yada zombi?) olan bir film afişi görüp çok korkmuştum çocukken. Tarih tahminimce 1988-1992 arası olması lazım. Böyle bir film bileniniz var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Ya bu sebe ya da geçen sene bir bilim kurgu filmi çıkmıştı, galiba netflix. Macar ya da Polonyalı bir yazarın kitabındanmış ama kitabın ilk sayfasında olup bitiyormuş film ya da dizideki olaylar falan. Robotlar mı ne buluyormuş yazılanları galiba. Neydi o film/dizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 OH BE HATIRLADIM. Into the Night bu. Şu kitaptan esinlendiği söyleniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 E bu wiki sayfasına göre diziyi bide TRde çekeceklermiş? Ahahah as bayrakları olayı baya taşıdı demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 On 24.03.2021 at 15:04, souldarkorn dedi ki: Yaşlı cok zengin bir adam lüks bir arabayla çıkıp dilenmeye başlıyordu filmin başında. Motorlu bir ismi vardı sanki filmin. Hatırladıklarım bu kadar. Yardımcı olacak var mı ? https://www.imdb.com/title/tt2076220/ Holy Motors motor kısmı doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Bir dizi ariyorum. USA vs Uk temali çok absürt komedi. Aşırı cinsellik vs içeriyor. Pedofili, ensest espiriler havada uçuşuyor. İsmini hatırlayan var mı? Bir türlü bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2021 https://www.imdb.com/list/ls073636752/ surdan cikar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 (düzenlendi) Coupling? pardon kaba yerlerimle okumuşum Haziran 21, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 şunları yıllardır arıyorum, bilen eden görmüş olan varsa ses etsin: - bir film vardı highlander tribi milletin birbirini kesip durduğu. ilk başta highlander filmlerini araştırdım ama alakası bile yokmuş. katanali bi çok adam vardı. mor saçlı bi kız hatırlıyorum. filmin sonuna doğru olması lazım, birkaç kişi kapalı bir ortamda parandeler atarak savasiyorlardi, asansör boşluğu felan vardı. filmin sadece son kısımlarını izledigimden başka bisi hatirlamiyorum. - uzay vampirlerini konu alan bi film vardı. kahraman ekibimiz uzay gemisiyle seyahat ediyorlardi. ekipte gözleri çekik ex-vampir bi kız vardı. - Eski bir kovboyu anlatan bir çizgi film. Güzel çizimleri vardı. Film boyunca kovboyun maceralarını izliyorduk. Apaçilerle takılıyordu. Hatta bir yerde mahkemeye çıkartıldığını hatırlıyorum, beyaz peruklu yargıç vardı, masaya tokmağıyla vuruyordu. Sahneleri çok detaylı hatırlamıyorum ama filmin sonu şöyle bitiyordu. Bu adam yaşlanmış epey bir. Yanında genç bir adam var, ona hikayelerini anlatıyor, adam da bunları not alıyor. Sonra birşeyler diyor, günbatımı manzarasına doğru uzaklaşıp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 bir film vardı bir türlü bulamıyorum. 2000-2015 arasında çekilmiş olması muhtemel american psycho tarzı yalnız yaşayan bir adam var işte gökdelen gibi bir yerde kalıyor abd'de. metroda yolculuk ederken bile bir kadınla sadece bakışarak kadını tavlıyor falan. alfa bir arkadaş gibi ama çok konuşmuyor da sigma mı ne diyorlar o tarz. bir sahnede ayakta işerken arkadan çekilmiş görüntüsü vardı çıplak. hatta ekşide bir yorum okumuştum sinemada izlerken kapalı kadınlar bu sahnede izlemeye devam etmişler ancak sonra çıplak kadın sahnesi çıkınca sinemayı terk etmişler şeklinde bir yorumdu. sonra kız kardeşi mi ne ziyaretine geliyordu ne. böyle bir şey kalmış aklımda ama filmi bulamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 vulga, 12.02.2023 20:59 tarihinde dedi ki: bir film vardı bir türlü bulamıyorum. 2000-2015 arasında çekilmiş olması muhtemel american psycho tarzı yalnız yaşayan bir adam var işte gökdelen gibi bir yerde kalıyor abd'de. metroda yolculuk ederken bile bir kadınla sadece bakışarak kadını tavlıyor falan. alfa bir arkadaş gibi ama çok konuşmuyor da sigma mı ne diyorlar o tarz. bir sahnede ayakta işerken arkadan çekilmiş görüntüsü vardı çıplak. hatta ekşide bir yorum okumuştum sinemada izlerken kapalı kadınlar bu sahnede izlemeye devam etmişler ancak sonra çıplak kadın sahnesi çıkınca sinemayı terk etmişler şeklinde bir yorumdu. sonra kız kardeşi mi ne ziyaretine geliyordu ne. böyle bir şey kalmış aklımda ama filmi bulamadım bir türlü. shame https://www.imdb.com/title/tt1723811/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 @neokrasi evet buydu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Adını hatırlayamadığım film vardı, burada da sormuştum. Sağolsun Chatgpt 2 dk da buldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 neymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar