Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Odyssey - Nolan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Nolan'in fanboy u cok. Filmi imax kamerasiyla cekti, acayip sinematografi var, Nolan'nin gotunun kiliyik diyip imdb de 10 u basarlar. Averaj buyuk produksiyon bir filme benziyor.

Mesaj tarihi:

Ben izledim trailerı beğendim. Bu filmi sevmememiz için özel bi neden var mı? Yani dalgası geçilen bi kaç mevzu vardı işte klasik african american castingler bilmemne, eminim mitolojiyi de biraz çarpıtmıştır ama adı üstünde mitoloji, filmi yapılırken en fazla oynanabilecek materyel. Bide nolanın önceki filmleri de gayet güzel. Ne pisliği var abinin? Ona göre nefret edeyim. 

• Like 2
Mesaj tarihi:

ya iyi kötü oyuncusunu geçtim

hani animeler için live action olsa kimi cast edersiniz threadleri olur ya redditte, onun gibi olmuş biraz. ne kadar popüler ünlü oyuncu varsa doldurmuşlar lol

• Like 2
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

nolan'ın reality distortion field'ı bu filmle bozulsun artık. trollerinin "yeter artık eleştirmeyin rahat bırakın" diye dövünmeye başlamış olması umut verici.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

valla rezelet duruyor ya. "my dad" falan diye tom holland ın zırlaması da çok aptalca. Full plate armor lu adamlar anne hathaway in botoksları agamemnonun kaskı derken elliot page achhiles ile tam bir freakshow a döndü 

Mesaj tarihi:

trailerdan sevemedim ben bunu ya. bana hiç fantastik bir dünya hissi vermiyor.. hemen köşeden starbaks kahve alıp içeceklermiş gibi bir görüntüsü var. bilmiyorum da neden böyle düşündüğümü... öyle hissettiriyor sadece. çok fake.

Mesaj tarihi:
Shadow, 14.05.2026 18:45 tarihinde dedi ki:

BattalGazi destanı dururken Odyseyus destanı falan çekmek, bu Batılılar bizi hiç çekemiyor gardaşşşş!!

yalnız çok müthiş işler çıkarılır bizim destanlardan ya ama full hamaset bozuyo işi. bi de ıyy türk işi falan diye burun kıvıran oto pilot tipler bozuyo işi, npc gibiler. self hated.

• Like 1
  • Haha 2
  • Yeni Oluştur...