Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 abi çok osuruktan bi filme benziyor bu ya 1
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Nolan'in fanboy u cok. Filmi imax kamerasiyla cekti, acayip sinematografi var, Nolan'nin gotunun kiliyik diyip imdb de 10 u basarlar. Averaj buyuk produksiyon bir filme benziyor.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 insanlar ai sloptan korkarken human slopa sarılıyor. izlemedim bile fragmanı artık hit almasın.
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Nolan'ın stili böyle büyük savaşlı epic filmlere uymuyor. Fazla temiz duruyor herşey. Dunkirk'te böyleydi. Yine her türlü gidip imax te izleyecem ama sdf
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2026 Ben izledim trailerı beğendim. Bu filmi sevmememiz için özel bi neden var mı? Yani dalgası geçilen bi kaç mevzu vardı işte klasik african american castingler bilmemne, eminim mitolojiyi de biraz çarpıtmıştır ama adı üstünde mitoloji, filmi yapılırken en fazla oynanabilecek materyel. Bide nolanın önceki filmleri de gayet güzel. Ne pisliği var abinin? Ona göre nefret edeyim.
Öne çıkan mesajlar