Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Odyssey - Nolan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Güldük eğlendik gençler ama 12 gün sonunda film 700 milyon dolar hasılatı geçmiş, bu kadar tatava yapılmasına rağmen yine milyar dolar yolunda film artık Nolan öyle bir açık çek alacak ki yani bilemedim ne yapar

3.5 saat boyunca kıçımın deliğini izleticem dese vardır bildiği diyecek artık stüdyolar

Mesaj tarihi:

Adamı sevmiyorsanız izlemeyin abi bu kadar uzun uzun yazmaya gerek yok ya. Ben bi filmi izlerken veya izlemeden önce milletin niye sevip sevmediğini okuyarak o filmi sevip sevmeyeceğime karar vermiyorum ki. Çoğu filmini beğeniyorum nolanın. İlk fırsatta izlerim. Beğenmezsem de sinemanın iyi aktörlerini ve iyi bir yönetmeninin dünyanın en meşhur hikayelerinden birinin uyarlamasında izlemiş olurum ya çokta önemli değil. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Akhlaur, 30.07.2026 22:34 tarihinde dedi ki:

Adamı sevmiyorsanız izlemeyin abi bu kadar uzun uzun yazmaya gerek yok ya. Ben bi filmi izlerken veya izlemeden önce milletin niye sevip sevmediğini okuyarak o filmi sevip sevmeyeceğime karar vermiyorum ki. Çoğu filmini beğeniyorum nolanın. İlk fırsatta izlerim. Beğenmezsem de sinemanın iyi aktörlerini ve iyi bir yönetmeninin dünyanın en meşhur hikayelerinden birinin uyarlamasında izlemiş olurum ya çokta önemli değil. 

tamam sen sevdiğini yazıyosun başkaları da niye sevmediğini yazıyor 😄

nolan yıkama yağlama topici değil ki burası

Saeros tarafından düzenlendi
  • Like 1
  • Tesekkurler 2
Mesaj tarihi:
Saeros, 31.07.2026 14:16 tarihinde dedi ki:

tamam sen sevdiğini yazıyosun başkaları da niye sevmediğini yazıyor 😄

nolan yıkama yağlama topici değil ki burası

Tam olarak öyle değil ama olsun çokta önemli değil. Alıngan bir günümde yazmışım demek ki.

• Like 1
vivavale, 26.07.2026 00:17 tarihinde dedi ki:

This. 

Ben de bugün izleyebildim.. öncelikle kesinlikle kaliteli bir sinemada izlemek gerekli, benim izlediğim yer dandik AVM Sineması idi ses ve görüntü aşırı kötüydü.

Ben filmi beğendim, akıcı boğmuyor 3 saatlik film baktığınız zaman. Hikayeyi ve işleyişi de beğendim, sadece oyuncu seçimini beğenmedim. Bir kere Matt Damon bu tarz rollere gitmiyor, yardımcı rollerde daha iyi ya da psikoloji, bilim vb kurgularda yürüyor, savaşçı rolleri olmuyor adamın görüntü gitmiyor role, oturmuyor yani

Charlize Theron bambaşka seviye kadının olduğu sahnelerde izlettiriyor, hipnotize ediyor. 

zenci Athena, Helen nedir 🤮

Spoiler

denizkızı sahnesi üzdü. 

dedim bi victoria secrets ortamı görürürüz ama cıks fdsf

xwhiplashx tarafından düzenlendi
spoiler verme der biri diye
Spoiler

Bugün izledim ve başıma bir şey gelmeyecekse bok gibi olmus. Yani 5 vereceğim 10 üzerinden o da Nolan hatrına yani.

Birincisi Matt Damon hic oturmamış role. Yayi germesi bile o kadar sakil duruyordu ki anlatamam. İlk sahnelerdeki oyunculuklar bir sebepten çok kötü göründü gözüme. Diyalogların yazım şeklinden olabilir. Orijinal hikayede böyle midir bilmiyorum ama Odysseus’un tek başına tüm odayı elden geçirmesi zaten kocaman bir klişe. Kalypso kısmında tek yaptıkları lotus çiçeği yemek, belli ki hafızayı uyusturuyor iste. Karistir şurayı bir iki şey ekle. O da yok. Helena rezaletini geçiyorum. Valla o kadar çok şeye takıldım ki Zendaya kısmına diyecek bir şeyim yok. En azından çocuk silueti falan deyip acikladilar. Yani filmde en ufak sasirtacak, vay be dedirtecek bir şey yoktu. Müzikler dahil. Daha yazacağım çok şey var ama inanın içimden gelmiyor yani

Agir spoiler, acmayin. 

MrLevie tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:
Sam, 20.07.2026 16:38 tarihinde dedi ki:

Göze batmasının sebebi ben daha karın ağrısı surat ekşimesi hariç bir mimik yapabildiği rol görmedim. Hadi rol yapamasın ama karizması da yok. 

hani resting bitch face

• Haha 4
  • Yeni Oluştur...