Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2026 lmao ciddi ciddi bu repliği yazıp söylemişler. sasuga nolan. 2
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2026 Nasıl abartılmış gene. classicl Nolan yapımı işte. şaka gibi 8.5 - 9 veren var 7 den .1 yukarısı çıkmaz. yoruyor ya insanı izlerken. çıkarken aklıma gelen tek şey oldu, ben izlemem bunu tekrar dedim kendime. bazı sahnelerde yeter ya yeter kulağımı kapatmak istedim. sizede oldumu ? 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2026 GreenPeace77, 23.07.2026 11:59 tarihinde dedi ki: bazı sahnelerde yeter ya yeter kulağımı kapatmak istedim. sizede oldumu ? aslında işitme kaybının yaşlılığını dengelemesi lazımdı ama sen kulaklara iyi bakmışsın. 1 1
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2026 green knight tier bir film olmuş, nolan yaptı abartılacak yıllarca hadi kolay gelsin. (kötü değil ama epic bir film değil abi) 2
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Green knightı ben sevmiştim, bu da öyleyse bana yeter hhehe
df Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Bu yoklukta her türlü izlenir büyük iht. Sakinleyince salonlar giderim ben.
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 (düzenlendi) 7max, yordu, gereksiz uzun, ordan oraya savurdu film. Nolanin ismi olmasa nanemolla. Temmuz 24, 2026 Scalanova tarafından düzenlendi 1
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 (düzenlendi) lmao gerçek ekip değil ama olmuş. @sanssizsansli yeni videosu çıkmış adamın lol. Temmuz 24, 2026 Sam tarafından düzenlendi 2 2
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 homer net almış 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 (düzenlendi) İzledim bu akşam. Su tükürdüğümün filtresiyle niye çekmişler acaba filmi ya. Grilik görmekten içim bunaldı. Her medeniyet dediklerinde analarına sovdum. Hem soykirim yapıyorlar hem medeniyetimiz çöküyor:((( neden çöküyor acaba gavat. Sizi Persler oradan oraya vuracaktı ah işte olmadi. Temmuz 24, 2026 ahmedinejad tarafından düzenlendi
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 imax ve cast tercihlerini normalize edersek Nolanın Odysseysi bu kadar konuşulmazdı sanki. win-win.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 ahmedinejad, 24.07.2026 23:29 tarihinde dedi ki: İzledim bu akşam. Su tükürdüğümün filtresiyle niye çekmişler acaba filmi ya. Grilik görmekten içim bunaldı. Her medeniyet dediklerinde analarına sovdum. Hem soykirim yapıyorlar hem medeniyetimiz çöküyor:((( neden çöküyor acaba gavat. Sizi Persler oradan oraya vuracaktı ah işte olmadi. yukarda koyduğum nevzat kayalı videoda aslında tam da bu medeniyet mevzusuna parmak basıyor. ince görmüş.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 sanssizsansli, 24.07.2026 23:50 tarihinde dedi ki: yukarda koyduğum nevzat kayalı videoda aslında tam da bu medeniyet mevzusuna parmak basıyor. ince görmüş. seviyorum ben nevzat hocayı. arada kılıçdaroğlu yüzde 80 alacak falan diyor ama genel olarak çok iyi yorumluyor böyle şeyleri. 1
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2026 biraz bağırmadan konuşsa daha sempatimi kazanır tabi haha
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2026 xwhiplashx, 22.07.2026 02:33 tarihinde dedi ki: uzun zaman sonra sinemada film izledik işte. iyi film güzel işçilik. This. Ben de bugün izleyebildim.. öncelikle kesinlikle kaliteli bir sinemada izlemek gerekli, benim izlediğim yer dandik AVM Sineması idi ses ve görüntü aşırı kötüydü. Ben filmi beğendim, akıcı boğmuyor 3 saatlik film baktığınız zaman. Hikayeyi ve işleyişi de beğendim, sadece oyuncu seçimini beğenmedim. Bir kere Matt Damon bu tarz rollere gitmiyor, yardımcı rollerde daha iyi ya da psikoloji, bilim vb kurgularda yürüyor, savaşçı rolleri olmuyor adamın görüntü gitmiyor role, oturmuyor yani Charlize Theron bambaşka seviye kadının olduğu sahnelerde izlettiriyor, hipnotize ediyor. zenci Athena, Helen nedir
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2026 Sam, 22.07.2026 23:16 tarihinde dedi ki: lmao ciddi ciddi bu repliği yazıp söylemişler. sasuga nolan. B R A V O R A V O 1
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 izledim valla ve bazı laflar hazırladım. film 3 saat olmasına rağmen bu kadar orijinal hikaye ekseninden kopup bilinçaltı mesajları vermeye çalışması epey bir basitlik ki onu bile korka korka anlatmış. filmi ne yazık ki nevzat hocanın videosunu izledikten sonra izlediğim için belki biraz da onun etkisinden dolayı böyle bakmış olabilirim. ama ben yine de senaryonun ikinci katmanından fazla dem vurmayacağım. üzerinde çok durulacak bir şey yok çünkü. film kötü abi. belki imax'de veya kaliteli bir perdede izleyenler için görsel şölen olabilir ki onu bile tartışmak lazım ne kadar şölen olduğunu ama bu kadar uzun filmde madem based on homer's odyssea yapıyorsun senaryo devamlılığında daha iyi sekanslar çekebilirdin. orijinal hikaye de böyle oradan oraya atlıyor falan ama filmde atladığı sahneler ile üzerinde durduğu sahnelerin çok fazla dengesizliği var. yani hikayenin yolculuğu üzerine içselleştirilecek şeyler izleyemiyoruz da protogonistin dilemmasının üzerine çok durmuşuz ama onu da anlatamıyormuş gibi izlenim veriyor. hatta ve hatta ana hikayenin esas vurucu yerlerinden ve cümlelerinden kısıp kendi derdini anlatmaya çalışması odysseayı böyle bir filmde kullanmana ne gerek vardı dedirtiyor. yai gerçekten odiseusun orijinaliyle filmde anlatılanın neredeyse hiçbir alakası yok. oyunculuklar bana göre nolan sinemasında bu güne kadar gördüğüm en kötülerinden biri olabilir. hiçbir karakter olmamış. yok yani biraz düşündüm a bu iyi oynamış diyemedim kimseye. yoksa woke'luk bilmemne falan güldük geçtik de umrumda olan şeyler değil. yani antik yunanın destan hikayesinde mantık hataları da saçmalıklar da olur anlarım ama nolan ciddiyetle yaklaşıp da müsamere gibi sahneler çekerse ne bu perhiz ne bu lahan turşusu diyor insan. aslında hevesle uzun uzun analiz gibi bir şeyler yazmak istemiştim çok uzun zaman oldu çünkü hadi bakalım film gerçekten "film" izlicez hem de popüler kültürün bir ürünü o yüzden inceleme kayda değer diye izledim. hevesim kursağımda kaldı o yüzden genel geçer buraya tepkimi yazayıma döndüm. valla eski meski, tv filmi ucuz falan ama bu başlığa önceden de koyduğum 97 yapımı odyssey bundan çok daha güzel. gidin onu izleyin odysey izledim dersiniz nolanın ihtiraslarını değil. hem belki hercules ve xena zamanlarını da yad etmiş olursunuz. nolanın filmi 6/10 bu film 7.5/10
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Izledim filmi inanilmaz iyi sosyal mesaj vermis nolan, cok cesur, çok sansasyonel BRAVO Sinema konusunda yorum yapmicam cunki sinema filmi izlemedim sanirim gibi gibi BRAVO
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 filmi izlemedim ama film kötü arkadaşlar şaka değil açar cüneyt arkınlı battal gazi izlerim daha iyi, en azından daha içten ve samimi
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 izlemedim filmi ve size laflar hazırladım!!
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Sami görene kadar bekleyin asdf 4
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 şaka maka 1-2 yıl önce kraliçe elizabeth i ile mary'nin hikayesini anlatan bir film çektiler, aynen böyleydi. neyse ki düzgününü çekmişlerdi 20-30 yıl önce.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Yalnız en yapılabilir olanı sam olmuş sgsd.
Öne çıkan mesajlar