Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Odyssey - Nolan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Nasıl abartılmış gene. classicl Nolan yapımı işte. şaka gibi 8.5 - 9 veren var 7 den .1 yukarısı çıkmaz. yoruyor ya insanı izlerken. çıkarken aklıma gelen tek şey oldu, ben izlemem bunu tekrar dedim kendime. bazı sahnelerde yeter ya yeter kulağımı kapatmak istedim. sizede oldumu ?

• Like 1
Mesaj tarihi:
GreenPeace77, 23.07.2026 11:59 tarihinde dedi ki:

bazı sahnelerde yeter ya yeter kulağımı kapatmak istedim. sizede oldumu ?

aslında işitme kaybının yaşlılığını dengelemesi lazımdı ama sen kulaklara iyi bakmışsın.

• Like 1
  • Haha 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

İzledim bu akşam. Su tükürdüğümün filtresiyle niye çekmişler acaba filmi ya. Grilik görmekten içim bunaldı. 

Her medeniyet dediklerinde analarına sovdum. Hem soykirim yapıyorlar hem medeniyetimiz çöküyor:((( neden çöküyor acaba gavat. Sizi Persler oradan oraya vuracaktı ah işte olmadi. 

ahmedinejad tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 24.07.2026 23:29 tarihinde dedi ki:

İzledim bu akşam. Su tükürdüğümün filtresiyle niye çekmişler acaba filmi ya. Grilik görmekten içim bunaldı. 

Her medeniyet dediklerinde analarına sovdum. Hem soykirim yapıyorlar hem medeniyetimiz çöküyor:((( neden çöküyor acaba gavat. Sizi Persler oradan oraya vuracaktı ah işte olmadi. 

yukarda koyduğum nevzat kayalı videoda aslında tam da bu medeniyet mevzusuna parmak basıyor. ince görmüş.

Mesaj tarihi:
sanssizsansli, 24.07.2026 23:50 tarihinde dedi ki:

yukarda koyduğum nevzat kayalı videoda aslında tam da bu medeniyet mevzusuna parmak basıyor. ince görmüş.

seviyorum ben nevzat hocayı. arada kılıçdaroğlu yüzde 80 alacak falan diyor ama genel olarak çok iyi yorumluyor böyle şeyleri. 

• Haha 1
Mesaj tarihi:
xwhiplashx, 22.07.2026 02:33 tarihinde dedi ki:

uzun zaman sonra sinemada film izledik işte. 

iyi film güzel işçilik. 

This. 

Ben de bugün izleyebildim.. öncelikle kesinlikle kaliteli bir sinemada izlemek gerekli, benim izlediğim yer dandik AVM Sineması idi ses ve görüntü aşırı kötüydü.

Ben filmi beğendim, akıcı boğmuyor 3 saatlik film baktığınız zaman. Hikayeyi ve işleyişi de beğendim, sadece oyuncu seçimini beğenmedim. Bir kere Matt Damon bu tarz rollere gitmiyor, yardımcı rollerde daha iyi ya da psikoloji, bilim vb kurgularda yürüyor, savaşçı rolleri olmuyor adamın görüntü gitmiyor role, oturmuyor yani

Charlize Theron bambaşka seviye kadının olduğu sahnelerde izlettiriyor, hipnotize ediyor. 

zenci Athena, Helen nedir 🤮

• Yeni Oluştur...