kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Only 40 cinemas on EARTH could show what NOLAN actually filmed.
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 ‘THE ODYSSEY’ jumped up to 99% on Rotten Tomatoes.
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2026 (düzenlendi) İzleyen olursa ne demek, hepimiz izleyeceğiz Takip ettiğim reviewcilerden Jeremy Jahns ve Chris Stuckmann çok beğenmiş Temmuz 16, 2026 quixef tarafından düzenlendi
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2026 (düzenlendi) yarın iş çıkışı gerçek imaxteyim, nolan filmine gidilir istediği kadar woke olsun Temmuz 16, 2026 Silphatos tarafından düzenlendi
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2026 Silphatos, 16.07.2026 18:41 tarihinde dedi ki: yarın iş çıkışı gerçek imaxteyim temu imax?
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Şimdi geldim eve. Film mükemmel, uzun zamandır izlediğim en iyi film. 3 saat aktı gitti. Şu filmi IMAX te vay efendim Helen zenciymiş, Elliot Page toplamda 2 dk gözüküyormuş diye izlemeyene acırım yani. Eyyorlamam bu kadar. 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 diğer nolan filmlerinden hangilerini beğeniyosun onu yazarsan ona göre pozisyonlandırabiliriz yorumu sdf nese bugün giderim ben de. zaten hiç gitmiyorum bi bok beğenmediğimden. gidip bi beğenmiyim.
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 razzRaziel, 17.07.2026 15:06 tarihinde dedi ki: diğer nolan filmlerinden hangilerini beğeniyosun onu yazarsan ona göre pozisyonlandırabiliriz yorumu sdf nese bugün giderim ben de. zaten hiç gitmiyorum bi bok beğenmediğimden. gidip bi beğenmiyim. The Dark Knight > Memento > Inception = Interstellar > Oppenheimer > Batman Begins > Prestige > Dunkirk > Dark Knight Rises > Tenet Bunu en başa ya da baş altına yazabilirim. 3
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 aldım bilet gece izleyeceğim bakalım. yarına yazarım yorum.
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 film arasindan yaziyorum. iyi olm film 1 1
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Çok iyi film ama mükemmel diyemem. Benim skalama göre Inception’dan kötü, Interstellar’ dan iyi.
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 İmax'ta gittik. Çok çok iyiydi film. Biraz yer olmaya başlayınca seanslarda tekrar gidesim var. Trailerları yapanları kovsunlar, hiç filmi yansıtamamışlar. Agamemnon'un zırhıymış, historical accurate kostümlermiş, zenci Helen, Zendeya Athena falan hiç rahatsız etmediler seyrederken, aktı gitti. Hatta Lupita gayet iyi oynamış Helen ve Clemenstra'yı. 10/10 production ve uyarlama olmuş. Spoiler Truva'nın yıkılışını ve sonrasını sea people'lar ve Bronze Age collapse ile birleştirmesi çok hoşuma gitti. Odysseus ve Oppenheimer arasında bu kadar yakınlık olmasını beklemiyordum. İki film de theme olarak birbirine çok yakınlar. Cyclops ve özellikle Circe'nin kısımları da tam korku filmine bağlamış. Özellike Circe'nin body horror dönüşümleri çok iyiydi. birde Argos'un o son kuyruk sallaması
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Benim işim çıktı gidemiyorum. İptal ettim. Gordionda 23.15e en arkadan yer açıldı ama almışlardır muhtemelen hemen.
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Abartı zırhlar ve kostümler gerçekçiliği en çok bozan şeylerdi. Bi de şimdi konuşuldu falan ya daha bi dikkat çekiyorlar. 90$'lık S tier preorder zırhları çekmişler. Siyahi Helen, Zendaya ve Elliot Page de rahatsız etti. Helen en kötüsüydü, ilk kez çıktığında hmf diye gırtlaktan ve burundan hava vermeli kısa bir gülüş çıkarıp yanımdakilere isyanımı hissettirdim galiba. Zendaya zaten sektörde kralın kızı gibi neden hep yüksek yerlerde hala çözemiyorum. Neyse ki bunların hepsi çok kısa sahneler ve kanımca sektörde huzurlu diyara geçiş gişe ücreti gibi bişeydi. Kötü değiller oyunculuk olarak ve 3 saatlik filmde bi kaç damla falan yani. Ajandaya tik atılsın diye konmuş gibi. Gerçekçilik ve akış çok iyi. İşte illüzyonu bozan bir iki detay dışında baya o dönemi hissediyosun. Hatta fark etmediğin detaylar/sesler yüzünden ulan ne boktan zamanlar diyorsun. Bir yandan da destan olayını çok iyi vermiş, hem sürreal hissettiriyor hem de gerçek. Ben bir de hakim değildim konuya, en güzeli oldu. Bilmeden gidin o yüzden. Baya apayrı trailerdan. Ben tırt aksiyon bekliyodum epic adventure çıktı. Neyse spo free bu kadar. Ha sesler de iyiydi tabii beklendiği gibi. Gecelerin, yemek salonlarına kadar karanlık olması da benden gerçekçilik adına artı puan aldı.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2026 Yorumlar oldukça iyi geliyor. Yarın konser planı olmasa ve tabii ki IMAX’te boş yer bulabilseydim kesin giderdim. En kötü hafta içi kesin gidilir
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2026 razzRaziel, 16.07.2026 22:04 tarihinde dedi ki: temu imax? Yani ultra gercegi degil de tr sartlarinda snopy olmayani :)) 1 ay onceden almistik biletleri salon fulldu birkac dklik nigga helen ve donme sinon haric sacmalik yoktu ve isin ilginci bunlar o kadar da kotu gelmedi bana izlerken. Uzun yillardir bu kadar keyif alarak izledigim ilk filmdi. Firsati olan gidebildigi en iyi salonda gitsin imho
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2026 Film epey güzeldi, ama sonundaki bir diyalog içine etti biraz benim için: Spoiler Odysseus "our age of bronze is collapsing" dedi ya, ne gerek vardı öyle bir bağlantıya. Tarih uyuyor Bronze Age Collapse için, ama 4th wall işte ve olmamış.
Öne çıkan mesajlar