Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldatıldım ve Boşandım

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

Çok geçmiş olsun, en iyisini yapmışsın her ne kadar en zoru gibi gözükse de. 2 kere aldatılmıştım ben de, gerçekten aldatılmayı insan bi şekilde kabulleniyor yediriyor da canından çok sevdiğin, onun için hayatta yapmadığın şey kalmayan insandan salak salak laflar duymak asıl insanın canını sıkıyor. Oğlunla mutlu bi hayat dilerim ^^

Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun çok üzüldüm. Anlattıklarına göre mental sağlığı yerinde değil. İyileştiğinde pişman olup seni tekrar araması çok muhtemel. Günün sonunda olayın senin lehine sonuçlanmasına sevindim. Umarım bundan sonra karşına hep dürüst insanlar çıkar. 

Sosyal ağlarda paylaş

Çok geçmiş olsun. 1 yıl 5 yıl 17 yıl. Bu tüm süreci değersiz kılacak veya giden zamana üzüleceğin bir şey olmamalı 30 yıl sonra da olabilirdi. Hayat bir akış işte insan üzülüp, toparlanıp yoluna devam ediyor. Oğlunla birlikte çok çok güzel, bu günleri hiç hatırlamayacağınız günleriniz olsun

Sosyal ağlarda paylaş

dostum üzücü ama en azından anlaşmalı halletmişsiniz daha fazla yıpranmadan. Velayeti almış olmana da çok sevindim. Bir avukat olarak çekişmeli boşanma sürecinin yıpratıcılığını yaşamamana çok sevindim. Hakkınızda hayırlısı olsun oğlunun geleceği bol parlak ve çok güzel olsun. 

Sosyal ağlarda paylaş

of abi üzüldüm okurken, ama bi yandan da daha önce aynı hikayeleri duyduğum için çok da şaşırmadım. neyse ki yine iyi sıyrılmışsın işin içinden, kötünün içinde en iyi sonuca ulaşmışsın gibi duruyor.

oğlunla güzel bir hayat dilerim ikinize. yalnız oğlana annesini kötülememeni tavsiye ederim. bir gün oturup dertleşirken ağzına kötü laflar gelicektir, at içine. psikolog bul git ona söyle o lafları. çocuk unutmaz bugünleri, ama ikide bir hatırlatmak daha kötü yapar.

Sosyal ağlarda paylaş

Foruma yazman bence bayagi dogru bir davranis olmus. Insan boyle seyleri icinde tuttugunda zarar gorebiliyor. Senin yasadiklarini yasamis ne kadar cok insan oldugunu gordugunde boyle travmatik olaylar daha sindirilebilir oluyor sanirim.

Oglunun cok da kucuk olmamasi sevindirici bir durum. Hem o hem sen daha az etkilenirsiniz daha az gorusmek zorunda kalacaginizdan.

Buyuk gecmis olsun. Turkiye’de duzgun erkek olmak zor.

Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz, 14.02.2024 19:45 tarihinde dedi ki:

İlk önce aldattığını kabul eden kadın, baba ocağına gidince ağız değiştirdi ve benim paranoyak olduğumu, asla böyle bir şey olmadığını, benim ona eziyet ettiğimi vs. söyledi hatta beni ona zorla sahip olmak ile bile itham etti ki, bu beni çok üzdü çünkü hayatım boyunca herhangi bir insana ve kadına zorbalık yapmadım, zorla birlikte olmadım, aklımdan bile geçirmedim. Bunun sebebi ise çocukluk travmamda saklı ki onu anlatmayı zul görüyorum ve o bunları bildiği halde mahkeme olursa haklı çıkmak adına bunları söyledi.

17 yıldan uzun süren bir birliktelik, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemiş, daha olay ayyuka çıkmadan önceye kadar sarılarak uyuyoruz. Ne kadar kolay iftira atıyor, ne kadar kötü şeyler söylüyor, ben bu süreçte kendisine ne zarar verdim, ne küfür ettim. Sadece sesimi yükselttim ve sabah apar topar valizini toplamasını, gitmesini sağladım.

Bende arkadaşlara, eşe dosta anlatıyorum, inanamıyorlar, nasıl olur ? Siz ideal çifttiniz, biz sizi örnek alıyorduk diyorlar.  

Yani öğrenene kadar bende birbirimizi ayrılmaz ikili zannediyordum ama iş öyle değilmiş.

bazı şeyler canımı çok sıkıyor. burada  anlatmak istemiyorum dalga geçilir diye.

öte yandan böyle olaylardan daha mı iyi bilemiyorum.

birisini 17 sene tutkuyla sevme şansına sahip olup sonunun böyle bitmesi... bilemiyorum.

geçmiş olsun.

Bone tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Abi (17 senelik evlilige abi cekilir) cok gecmis olsun oncelikle. Benzer surecten gecmis biri olarak (allahtan bende cocuk yoktu) sana tek ve nacizane onerim lutfen psikologa git. Olay, sen tek halledemezsin, yapamazsin degil. Cunku tek kisilik degil, oglunu da dusunerek bunu yapman gerekli. Sana 2 sene ileriden sadece sunu soyleyebilirim, iyi ki boyle olmus diyeceksin zamanin gelince. Su an cok erken, belki sende 2 degil 3 sene alacak iyilesmen veya kafanda her seyi cozebilmen ama sonrasinda o huzuru bulunca anlayacaksin demek istedigimi. Bazi arkadaslar nasil oyle soguk kanli dusunebildin vs demis de, beyler o durumda baska careniz olmuyor. Cunku olay evlilik, kanunlar, aileler vs tum faktorler devrede ve mecburen sogukkanli kalmak zorundasiniz. Tabiki temennim hic kimsenin bu durumu tecrube etmemesi.

Bir de benzer durumu yasamamis hatta muhtemelen evli bile olmayan arkadaslar goruslerini yazmis da su soz cuk diye oturuyor. Bekara kari bosamak kolay.. Kendi durumumdan biliyorum, kendim olayin icindeyken yaptiklarimi bir arkadasim yapiyor olsa coktan agzina sicar ya da kendimce tum mantikli seyleri soylerdim ama iste o durumun icindeyken zaten insan cok saglikli dusunemiyor. Anlatmak istedigim nokta sadece buydu.

Kisadan hisse, gecmis olsun. Ileride daha guzel gunler seni bekliyor.

• Like 7
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro, 17.02.2024 18:16 tarihinde dedi ki:

Abi (17 senelik evlilige abi cekilir) cok gecmis olsun oncelikle. Benzer surecten gecmis biri olarak (allahtan bende cocuk yoktu) sana tek ve nacizane onerim lutfen psikologa git. Olay, sen tek halledemezsin, yapamazsin degil. Cunku tek kisilik degil, oglunu da dusunerek bunu yapman gerekli. Sana 2 sene ileriden sadece sunu soyleyebilirim, iyi ki boyle olmus diyeceksin zamanin gelince. Su an cok erken, belki sende 2 degil 3 sene alacak iyilesmen veya kafanda her seyi cozebilmen ama sonrasinda o huzuru bulunca anlayacaksin demek istedigimi. Bazi arkadaslar nasil oyle soguk kanli dusunebildin vs demis de, beyler o durumda baska careniz olmuyor. Cunku olay evlilik, kanunlar, aileler vs tum faktorler devrede ve mecburen sogukkanli kalmak zorundasiniz. Tabiki temennim hic kimsenin bu durumu tecrube etmemesi.

Bir de benzer durumu yasamamis hatta muhtemelen evli bile olmayan arkadaslar goruslerini yazmis da su soz cuk diye oturuyor. Bekara kari bosamak kolay.. Kendi durumumdan biliyorum, kendim olayin icindeyken yaptiklarimi bir arkadasim yapiyor olsa coktan agzina sicar ya da kendimce tum mantikli seyleri soylerdim ama iste o durumun icindeyken zaten insan cok saglikli dusunemiyor. Anlatmak istedigim nokta sadece buydu.

Kisadan hisse, gecmis olsun. Ileride daha guzel gunler seni bekliyor.

sen yeni evlenmemismiydin

ne ara aldatildin

Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun paparnoz çok zor durum ve gerçekten de ucuz atlatmışsın. Bi taraftan eski karına da geçirdiği psikoz nedeniyle üzülsem mi üzülmesem mi arada kaldım, ama yok ya arada çocuk varken bunları yapan insana sanırım üzülemeyeceğim. Bu süreçte oğlundan daha önemli bişey yok neyse ki sen de farkındasın, umarım atlatırsınız. 👍

Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle senin adına yaşadıkların için üzüldüm. Beni yanlış anlamazsan ortada bir ayrılık olacaksa bu şekilde olması senin açından en iyi sonuçlanacak şekilde olmuş. Ben senin yerinde olsam şöyle iyiydik böyle iyiydik diye düşünmeyi bırakır anında yoluma devam ederim. Neden mi böyle söyledim, şu yüzden anlatayım.

Ben 2021 senesinde 14 yıllık eşimi ilişkimizin ve hayatımızın en güzel yıllarında kaybettim. 2017 senesinde bitkisel hayata girdi, 2021'e kadar yoğun bakımda cihaza bağlı kaldı, en ufak bir gelişme gösteremedi ve vefaat etti. 2017 den 2021'e zaten neler yaşadık düşünmek bile istemiyorum. Biz de birbirimize çok bağlıydık herşeyi birlikte yapardık ve geleceğe yönelik bir çok planımız vardı. 2. çocuk yapmayı kararlaştırdığımız zaman bu durum yaşandı. (1 oğlum var şuan 14 yaşında)

Herneyse unutamadım, sevgimden en ufak azalma olmadı hala bir odadan diğer odaya geçerken onun yansımasını görür oluyorum. Bazen geceleyim bana seslendiğini duyar gibi oluyorum. Evde heryerde olan resimlerimizi yok ettim, buz dolabı üstündeki küçük resimlerimiz dahi. Her gözüme gözüktüğünde oracıkta dona kalıp dakikalarca resimlere bakıyordum, kalbime bi ağırlık çöküyor zor nefes almaya başlıyordum. Şuan yazarken bile o kadar zorluk yaşıyorumki anlatamam. Oğlum için devam etmeliyim diyerek tüm resimleri kaldırdım, yatak odamı bile taşıdım. Parfümlerini annesine verdim ben bunları atamam ama sende atmayacaksın sakla zamanı gelince alıcam diyerek. (Parfüm çok kötü bir olay bu arada kokuyu duyduğun an tüm anıların geliyor. Ne resimde ne videoda bile o kadar anı gelmiyor ama kokusunu duyduğun an işin bitiyor o anda)

Saadete gelecek olursam bazen kendi kendime diyorumki keşke aldatsaydı da öyle falan ayrılsaydık ölmeseydi. Nefret etseydim ondan, unutsaydım, hayatıma hünharca devam etseydim, tekrardan gülseydim, tekrardan geleceğe yönelik hayaller kurabilseydim diyorum. 

Öldü.. Ama herşeyimide yanında götürdü. Oğlum için ayakta kaldım ona tutundum. Allahtan o var. Herşeyimi ona adadım. Neden senin için böyle olması iyi dediğime gelirsek tam olarak bu yüzden. Eğer kader mi diyeyim, karma mı diyeyim, sen hangisine inanıyorsan eğer ayrılık varsa bu şekilde olması senin açından en iyi olacak sonuç olmuş. 

O yüzden oğlunu falan sakın ona düşman etmeye calışma, nafaka da ödemeyeceksin, aldatıldığın için hukuksal kasvetlerde yaşamaktan kurtulmuşsun. Hatta teşekkür bile edebilirsin ona. Öyle kolay kurtulmuşsunki etrafımda bilmem kaç yıldır ekstrem nafakalar ödeyenleri ve sızlandıklarını görmüş bile olarak 4 ayak üstüne düşmüş bir kedi gibi görüyorum seni.

Sana tavsiyem hayatına yeni birini bul ve devam et. Keşke bende yapabilsem, bana da bu öneriyi yapan cok oldu fakat benim sebebim yok. Unutabilecek sebebim yok. Ve erkek adam kalbine iki kişiyi alamıyor. Birini çok severken o sevgi parçalanmadan, ihanet görmeden atamıyor. Ve önüne bakamıyor.

Umarım hayatın bundan sonra güzel olur ve yüzün bir daha asılmaz.

• Like 3
  • Uzuldum 8
Sosyal ağlarda paylaş

Çok geçmiş olsun, okurken ne hale geldim senin içine düştüğün durumu hayal bile edemiyorum. Bundan sonrasında rahat etmeni umarım.

Böyle şeyler okuduğumda, hele bunun gibi uzun süreli evliliklerin olduğu hikayeleri okuduğumda korku hikayesi okuyor gibi de hissediyorum. Büyük geçmiş olsun tekrardan.

Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkürler arkadaşlar, başta Sequio'yanın başı sağolsun, Pyro ve Dragon_Slayer'a geçmiş olsun.  Psikolog'a gitmek çok istemiyorum, şu an durumu iyice içime sindirebilmem lazım, olay daha yeni 3 - 4 ay sonra asıl tablo anlaşılır ama zaman ve günler geçtikçe içimdeki acı azalıyor. Çok başka sorunlarım var şu an. Yaşım geldi geçiyor hala ciddi bir işim yok, freelance işler yapıyordum ama artık iş gelmiyor. Her ne kadar şu an ailemle olsam, az çok birikmişim olsa ve geçim derdim olmasa da iyi - kötü istikrarlı bir işe ihtiyacım var. Bir kaç arkadaşla görüştüm, epey firmalara müracat ettim ama henüz geri dönüş yok. Şu an önceliğim kendimi toparlamak ama böyle temel sorunlarla da uğraşıyorum. Maalesef yanlış eş ve yanlış iş seçiminin bedelini ödüyorum. Hayatım hepinize ibret olsun.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...