k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 bu boktan genlerle, bir insanın daha dünyaya gelip acı çekmesine sebep olamam ya. olmamalıyım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 abi çocuğu yapacaksın da sonra sen öleceksin hala tayyip yönetimde olacak yani ben bu yüzden yapmam mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 yaşam motivasyonum doğanın ta kendisi hayvanların bitkilerinkiyle aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 üremek mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Olene kadar ne kadar cok sey ogrenir, anlarsam o kadar iyi diye dusunuyorum ben. Genel olarak evrenin isleyisini ogrenmeye calismak iste, onun icin de iyi bi zaman bence, bilim sayesinde pek cok soruya cevap bulabiliyorsun, omrun boyunca bitiremeyecegin kadar cok materyal var hali hazirda. Insan bilinci dedigin sey evrenin kendi kendini tecrube etmesi aslinda. Onu farketmek yetiyor arada sirada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 abi izliyonuz matrix'i, yiyonuz kebabi, iciyonuz margarita'yi, okuyonuz cesur yeni dunyayi, off$$$ aq dunya ne guzel bi yermis, mutluluk! diye geziyonuz, 3 gun sevgilinizden ayrilip, 2 ay is bulamayinca batsin bu dunya :( sie.paticik.com ps; daha sex kartini oynamadim, onu konunun kilitlendigi anda masaya surucem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 emek said: senko said: Intahar etmeye gotum yemediginden yasiyorum. +1 bence siz tanışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 neutrino said: Olene kadar ne kadar cok sey ogrenir, anlarsam o kadar iyi diye dusunuyorum ben. Genel olarak evrenin isleyisini ogrenmeye calismak iste, onun icin de iyi bi zaman bence, bilim sayesinde pek cok soruya cevap bulabiliyorsun, omrun boyunca bitiremeyecegin kadar cok materyal var hali hazirda. Insan bilinci dedigin sey evrenin kendi kendini tecrube etmesi aslinda. Onu farketmek yetiyor arada sirada. Benim motivasyonum da bu direk. Gerci bazen bilmedigim onca seyi ogrenmek icin omrumun yetmeyecegini dusunup cokuyorum ama cogunlukla ogrenme sevgisi hayata bagliyor beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 tantuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 güzel döner yahut peynir fln dense anlarım , beyaz peynir arayışında geçen ömürler biliyorum ama haşlanıp saçda yağla bulanmış dandik etin peşinde bir ömür vermek için kafayı 420den yemiş olmak lazım bencede çok dandik bişi zevksizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Şimdilik eşim, olursa ilerde de çocuk olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Dua diyebilirim çok bunaldığımda dua ederim, her zaman da işe yaramıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 ne duasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Grego said: emek said: senko said: Intahar etmeye gotum yemediginden yasiyorum. +1 bence siz tanışındaha da tetikleyici etki yapmasın sonrasfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 bence bir psikiyatra görünün ilk. sizi küçümsemek için söylemiyorum. ayıp bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Bir günü mutlu ve çeşitli geçirdiysem motive oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Eşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 emek said: Grego said: emek said: senko said: Intahar etmeye gotum yemediginden yasiyorum. +1 bence siz tanışın daha da tetikleyici etki yapmasın sonrasfk senko'yu bir kez tetikledin mi onunu alamazsin sanki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 neutrino said: emek said: Grego said: emek said: senko said: Intahar etmeye gotum yemediginden yasiyorum. +1 bence siz tanışın daha da tetikleyici etki yapmasın sonrasfk senko'yu bir kez tetikledin mi onunu alamazsin sanki sdfsbilemiyorum altanskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Ustteki mesaji alintilamiyoruz, sikayet ettim umarim banlanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Bence de umarım banlanırım hep unutuyorum ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 motivasyon son derece subjektiftir, kişiden kişiye değişir. ne suicidal olanı ne de son derece materyalist olanı küçümserim. başkasına zarar vermeyip kendi motivasyonuyla barışık olan insana saygı duyarım. ama burada sadece şu an iyi hissediyor diye kötü hissedeni küçümseyen bir takım dallamalar gördüm, onları inşallah pulp fictiondaki gimp kıstırır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 DoGMeaT said: haşlanıp saçda yağla bulanmış dandik et çok dandik bişi zevksizlik Allahıma kitabıma küfrettiğin için şikayet ettim umarım dayak yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Admin mersinli bi de Gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 eşim ve umut. güzel günler göreceğiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar