Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Scalanova

Öne çıkan mesajlar

Gereksiz drama var act 1 itibariyle ne biliyim baydi cutsceneler..

Bir kac birsey ekleyeyim..

Skill tree fena degil, itemlar D3'ten bir tik iyi olacak belli - en azindan sorceress balta giymeyecek dps icin. Crit/crit chance dengesinden cikmis gorunuyor. Dedigim gibi item power olayi olmasa cok iyiydi yapacak birsey yok. PoE hala cok daha iyi.

Kamera biraz yakin gibi maalesef. Sanki bir tik zoom out edilebilse iyi olurdu, acisi iyi degil acikcasi. Mesela world boss event de direk zoom out oluyorsun - tamam o da fazla uzak ama opsiyonel olabilmeli.

Iyi kotu birsekil pvp olmali oyunda. Itemization relevancy icin pvp gerekiyor d2 bana kalirsa.

Yine de oyun oynatiyor, lineer filan ama level 25 icin bile yapacak seyler oldu baya acikcasi..

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Potion olayini da garip bulan bir tek ben miyim? Fullken yerdekileri alamiyorsun ok ama mesela 90% healthdesin diyelim kullanip yerdekini alman gerekiyor vs. direk auto heallese stack full iken daha mantikli degil mi? 
gerci bu sefer azicik hp giderse yerdekini kaybetmis oluyorsun ama ayni olay.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi oyunun harita ve atmosferi ben sevdim. Diablo da en sevdiğim şey vuruş hissi o gameplay dark haba falan. Efsane yine tabii ki. Dark atmosfer falan baya olmuş.  Yaratıkları beğendim ben. Diversity daha fazladır muhtemelen full release olmadan çok değerlendiremiyorum. Olan şeyleri yazmıycam eleştirdiğim yerleri yazıcam. Aldım zaten oyunu yani. Ama bazı eleştirilerim var. 

PoE gibi skill tree yapacağız demişlerdi ama pek PoE gibi değil skilltree.  ha farklı ve daha detaylı ama benim beklentim daha fazlaydı. 

Beta diye heralde item çeşidi azdı. Full release de böyle olmaz umarım. Full release de bakmak lazım

Melee inanılmaz zor ben Barb oynadım eğlenceli ona lafım yok ama zorluyor yine de bunu eleştiri olarak yazmıyorum şu anda. Ama gördüğüm sorcerer barbarian ın yarısı kadar zorlanmıyor. Ha bana challenge oldu şikayetim yok şu anda

Cutscene ler yani bazıları çok gereksiz. Ama hadi laf etmeyeyim. 

UI ve Inventory screen falan tek kelimeyle BERBAT ÖTESİ. Herhangi bir diablo da hatta herhangi bir AARPG de yapılmış en kötü UI ve Inventory screen var oyunda. Konsol için olabilir de ben bunu PC de istemiyorum. Mobil oyun gibi hiç hoşuma gitmedi. Umarım düzelir. 

Bir de haritada habire town çıkıyor olması olayı bana da saçma geldi ama lost ark falan da böyleydi oralarda secondary alıyorsun falan da yani başka bir şekli yok muydu olamaz mıydı bunun da hadi bişey demiyim

Genel olarak atmosfer harita akıcılık gameplay vs güzel. Bunlar core elementler. Bunlarla Temel sağlam olduğu için diğer hususlar düzelir diye düşünüyorum.  Ama yani o UI ve Inventory screen düzelmek zorunda

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

Şimdi epeydir Diablo tarzı oyun oynamıyordum, Diablo 3'den bu yana. Şimdi Diablo 4 ile tekrar hatırladım nasıl güzel bir tür olduğunu. Yarın kapanıyor ama bu oyun. Yerine ne önerirsiniz? Kütüphanede Titan Quest var mesela, hiç oynamamışım, hala oynanır mı o? Last Epoch iyi diyorlarmış ama hiç bilmiyorum. Grim Dawn varmış, %75 indirimde şu an.

Sosyal ağlarda paylaş

oynayalı uzun zaman oldu hepsini ve detayları unuttum ama oynadıktan sonra en sevdiğim d2 alternatifi oyun torchlight 1-2 idi. sonra titan quest. torchlight ta böyle dark bi ortam yok çok renkli ama mekanikler iyiydi. pet fln seviyordum. d4 gelene kadar hepsine bakılabilir

Sosyal ağlarda paylaş

GERGE, 19.03.2023 11:45 tarihinde dedi ki:

Şimdi epeydir Diablo tarzı oyun oynamıyordum, Diablo 3'den bu yana. Şimdi Diablo 4 ile tekrar hatırladım nasıl güzel bir tür olduğunu. Yarın kapanıyor ama bu oyun. Yerine ne önerirsiniz? Kütüphanede Titan Quest var mesela, hiç oynamamışım, hala oynanır mı o? Last Epoch iyi diyorlarmış ama hiç bilmiyorum. Grim Dawn varmış, %75 indirimde şu an.

grim dawn güzel öneririm. 

Sosyal ağlarda paylaş

Last Epoch da titan quest de grim dawn da güzel oyunlar. Hangisini oynarsan pişman olmazsın ama Grim dawn aradan sıyrılan bana göre de en iyi seçenek.

Sosyal ağlarda paylaş

TQ müthiştir ama tabii eski kaldı artık. Ama hikayesi, mekanları falan çok iyidir. Girm Dawn zaten onun zaten ruh ikizi, TQ'i yapan ekip yaptı. Ama tabii bambaşka bir hikaye ve evren var. Oyun bayağı uzun, dlc'lerle beraber. Kesinikle oyna. Last Epoch bence son senelerin en iyisi şimdilik. Şunu da şöyle bırakayım da sallamadığımı anla🙂 

YFJ4OkY.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

Last Epoch'u wishlist'e attım, indirimdeyken Grim Dawn'ı aldım, Titan Quest ile Grim Dawn'ı yükledim. Bakarım ikisine de.

Sağolun.

Diablo 4'ün optimizasyon çok iyi bu arada, Diablo 4 process'i yaklaşık 16GB VRAM, 12GB RAM kullanıyor:

hTnbtM.png

Sosyal ağlarda paylaş

inventory'de gem'le dev zırhın aynı yeri kaplaması delirtti beni. küçükler olması gerektiğinden büyük yer kaplıyor, büyükler de olması gerektiğinden az yer kaplıyor ve art'ı görünmüyor doğru düzgün. d2'de ne güzeldi. fucking wowcu mmo'cular her şeyi kırdınız ya.

equip'lediklerimizin de char'ın üstünde değil de etrafına serpiştirilmiş olmasına da uyuz oldum, ortadaki preview görünsün diye yapılmış çok belli. toggle'lasak olmaz mıydı bilader.

font'lara bişey bulamadım ama. ona niye sövdünüz anlamadım.

Sosyal ağlarda paylaş

Sorc'ta nerdeyse full legendary BIS oldum, Barb bakacagim biraz..Sorc asiri guclu yalniz, Hydra OP skill olmus da ayar cekilir...

Dun sert girmistim de oyun oynatiyor ya. Tamam dungeonlar tekrara sariyor tabii ki de gameplay ve art cidden guzel. Muziklerde de basta olumsuz gibiydim su an hosuma gitti - sadece violin e abanmislar biraz sanki ama iyi...

Umarim drop rateler sirf betalik icin boyledir yagiyor cunku. Oyun muhtemelen daha zor olacaktir releasede. Legendary extract olayi guzel, strongholdlar guzel. World boss biraz random kisilere gore ilkinde cok olduk ama open world bosslari her zaman sevmisimdir.

Bir yandan oynatiyor, diger yandan da cave system gibi oyun biraz ama act 1 hikayesi bitince daha cok hosuma gitti ne bileyim, diablo gibi oyunda anlamsiz drama, klasik kiz/witch mother muhabbeti baymisti yoksa Lilith/Inarus cut sceneler baya basariliydi.

Sosyal ağlarda paylaş

grim dawn güzeldi ama titan quest favorim ya, of canım çekti valla.

Sosyal ağlarda paylaş

Itemization anladigim kadariyla hala genel olarak weapon damage a dayali bu da direk D3 tarzi les sistem demek. + skiller heyecanlandirmisti ama sorceress la buldugun cilgin +2 skiller yarim saat sonra raw magic itemdan kotu oluyor otomatik damage dan dolayi. En buyuk umudum degismesiydi su icin olmadi gene

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...