Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 https://careers.blizzard.com/en-us/openings/oNiH7fwD. DUNGEON ARTIST, DIABLO Unannounced Project•Irvine vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 baya ilan vardı duyurulmayan bıdı şeyinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 diablo br survival. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 <3 gerci d3 oynamadim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Diablo 4 olması ihtimalı vermiyorum, 3 tam bir fiyasko oldu çünkü blizz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 diablo battle royal yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 meanwhile @ diablo2 https://us.battle.net/forums/en/bnet/topic/20765057401?page=1 convention falan var mı ki yakınlarda, bir şey duyuracak gibiler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Battle Royale diablo denmiş zaten asdf. Ek pakettir. 30 euroya satarlar yine 4-5 saatte bitecek act i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 cart ittirirken kart çekmeli battle royale survival moba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 World of diablo kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Diablo yu uplamaları şart. Bayağı öksüz evlat. MMO çıkmaz ama bi exp (meh), yeni bi kan şart. Cart, curt,KART olurda onların olsun ahuhaua. (sam follout76 ile aynı takipteyim diyecem de, leak de yok diaplo da :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 yani çıkınca haberleri ben de takipteyim, düzgün birşey olursa elbette düşünürüm gene ama d3ü son getirdikleri hal de d2 gibi oldu maalesef. bütün varyasyon ve çeşitlilik çöpe gitti skill armr setleriyle. o yüzden gözü kapalı atlamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 ne kadar skin satmayi planliyorlarsa artik simdiden cizecek adam ariyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 diablo öldü çok yaşa tam bağımsız exiles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 tam bagimsiz mi(laughs in chinese). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 d2 hd remaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Sam said: cart ittirirken kart çekmeli battle royale survival moba. sahane fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Ya Diablo ölmez de. Hakikaten bayağı yetim bırakıldı Blizz tarafından. Çünkü kazanç yok. (Hoş 30 EU ya Grim Dawn nasıl kazanıyor ) o ayrı tartışma konusu. İşin komiği Blizzard ı Blizzard yapan IP. Diablo 3 an itibarı ile hala iyi bence çoğu ARPG den. Valla iyi. Game play diyin adına, saçma sapan boş vakit öldürmece konusunda hala iyi. Sıkıntı eskidi, ki oyuncular için bu da normal. Diablo 4'ü ben canı gönülden istesem de, araya Druid sıkıştırıp Necro pekti gibi yürüyecekler gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 ayni setlere takili kalmak bayici. gerisi cok iyi, oynanabilirlik, aksiyon, akicilik, animasyon, ses, muzik grafik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Çoook ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 d3 ve ek paket aldıydım geçen yıl daha başlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Ben konsolda 50 liraya mı ne düşünce almıştım. Öyle bomboş oynamak için baya iyi. Kafa yormadan pat küt gidiyorsun. Oynanış falan çok akıcı. Exiles net daha içerikli, komplike falan ama işte vakit yokluğunda zaman ayıramayan arpg oynanacak diablo var tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 RPG yapıyolar, Unity'le yapıyorlar o yüzden diablo olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 unity mi asdf, koskoca blizzard, cikcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 dur tahmin edeyim, diablo geri geliyor ve bu sefer karakterlerin torunlarini rahat birakmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar