-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2019 CPA Level 3 alan biri Tanrı'dan önceki seviyededir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 On 18.04.2019 at 08:56, -Deno- dedi ki: CPA Level 3 alan biri Tanrı'dan önceki seviyededir ya. cpa taşaklarını yesin senin. level 4 alırsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agnito Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2019 I phone düşünüyordum ama pek mantıklı değil anladığım kadarıyla yorumlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 (düzenlendi) ben iphone aldım amazon tr den, sıkıntısız geldi. gece sipariş geçtim sabah kargoya verildi ertesi gün elimdeydi. edit: satıcı amazondu dememe gerek yok tabi ama varsa.. Mayıs 4, 2019 Komodo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 (düzenlendi) tamam çözdüm. Mayıs 4, 2019 mascio tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Şu başlığa Amazon için hangi pozisyonla ilgileniyorsanız onu belirtin, referans olurum yazdıktan sonra güzel geri dönüşler oldu. Pozisyon veya bölge bile belirtmeden Maaş 4k eurodan aşağısıysa çalışmam, ne kadar veriyolar, hangi ofiste çalışayım, gibi sorular dışında fazla dönüş olmadı. Yeni mezunları bizim Türk tipi iş hiyerarşisinde sıkışıp kalmasın diye ayrıca destekliyorum da paşamlar Türkiye'de bile müdür pozisyonlarına göz dikmiş Olur da daha gerçekçi bir şekilde ilerlemek isteyen arkadaşlar olursa amazon jobstan ilgilendiği linkleri bulup bana iletebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 amazon yurtdışında bir pozisyona başvursam çalışma izni almama yardımcı olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2019 Pozisyona bağlı, ilanda yazıyordur muhtemelen olup olmayacakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2019 On 02.06.2019 at 03:30, LethE dedi ki: amazon yurtdışında bir pozisyona başvursam çalışma izni almama yardımcı olur mu Bizde oldu. Çoğu pozisyon için bu opsiyon var. Taşınma masraflarının büyük bir kısmını da karşılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 (düzenlendi) amazon trde hb gibi garanti kapsamında teknik servis için gönderim talep vs bir şey yok mu ben mi bulamadım? (amazon'un kendi sattığı bir ürün için) iade olayı güzel de 2 yıl garanti süresinde bozulunca ne oluyor sallamıyorlar galiba hahah Ağustos 8, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Ne güzel diger sitelere göre daha hesapi bi ürün almıştım, 1 saat sonra satici stok yok diye iptal etti, yarin kesin diger sitelerle ayni fiyata koyar gene stoklara. Bu kadar rahat hareket edememeleri lazım, fiyati yazmissin, ben de almisim, olayin orda bitmesi gerekiyor. Hepsiburada da hiç görmedim daha önce veya trendyol n11 İlk ve son oldu amazon benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 (düzenlendi) zorda kalmadıkça prime olmayan hiç bir ürünü almıyorum ben amazondan. prime yoksa amazon tarafından gönderilenler tercih sebebi. o da yoksa asla. alsa demeyeyim de. tercih etmiyorum diyelim. Nisan 29, 2022 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 3 4 parça şey almıştım birkaç hafta önce, fiyatları sonradan arttı diye aradaki farkı hediye çeki olarak tanımlamış amazon, ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2022 Satıcı Amazon olunca daha iyisi yok, yoksa diğerlerinden çok farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 2 sene olmuş hortlatayım konuyu. Amazon Türkiye üzerinden alınan ürünler yurt dışından geliyorsa Amazon hallediyor bu kısımda sorun yok. Merak ettiğim Amazon.de amazon.co.uk ve amazon.com üzerinden alınan ürünlerde de Türkiye'ye gönderim varsa Amazon Türkiye mi gümrük işlemlerini hallediyor ? Amazon Türkiye yokken yurt dışından ürün aldığımızda buraya geldiğinde nakliye firması yazılı beyan alıyordu bizden getirilen ürünlerle ilgili. Bu şekilde mi işliyor halen ? Bir de gelen ürünün değeri yüksekse sanırım gümrük müşavirine noter üzerinden izin vermek gerekiyordu. Son zamanlarda yurt dışı amazondan (amazon türkiye sitesinde üzerinden değil) sipariş veren oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2024 150 euro altıdaysa vergisi ödeyip direk teslim alabiliyorsun. 150 euro üzeri ise + gümrükçü vs ayarlaman gerekiyor ticari olarak ürünü almak zorunda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2024 mani, 22.04.2024 11:37 tarihinde dedi ki: Amazon Türkiye üzerinden alınan ürünler yurt dışından geliyorsa Amazon hallediyor bu kısımda sorun yok. Merak ettiğim Amazon.de amazon.co.uk ve amazon.com üzerinden alınan ürünlerde de Türkiye'ye gönderim varsa Amazon Türkiye mi gümrük işlemlerini hallediyor ? yurtdışından gelen ürünleri bana hep DHL getirdi. bir ayda max 3 kargo getirme şansı mı ne vardı, onun üstünde istediğinde gümrükte takılıyor, 2 ay sonra geri gönderiliyor, Amazon da sana paranı iade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 satıcı ve gönderici amazon ise, eskiden olduğu gibi masraf tutarını da checkout sırasında ödüyor ve ürünü teslim alıyorsun. ama kaçıncı kargon olduğu gibi diğer parametrelere takılmamak şartıyla. mani, 22.04.2024 11:37 tarihinde dedi ki: Merak ettiğim Amazon.de amazon.co.uk ve amazon.com üzerinden alınan ürünlerde de Türkiye'ye gönderim varsa Amazon Türkiye mi gümrük işlemlerini hallediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 (düzenlendi) https://www.amazon.com.tr/dp/B0845PVMNS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1 https://www.amazon.com.tr/dp/B07JDFPLCJ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR&th=1 Semer istiyen var mı semer. 2 tane alınca veya telefon koyma aparatı ile alınca kargo bedava oluyor amazon almanya'dan geldiği için belli bir ücret aldı kaldımı ürünler kargoya ücret alıyor. Mayıs 14, 2024 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 https://www.amazon.com.tr/dp/B085NXZBSW?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp şampuan dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar