Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Infinity War (2018) (Çizgiroman sıpalarını belirtin)

progamer

Öne çıkan mesajlar

zipzip said:

Cinemaximum'da gittim ben 3d, hiçbir şey anlamadım filmden. Aksiyon sahnelerini geç durağa sahnelerde bile bulanıktı. 2d izlicem tekrar. Baya nefret ettim 3d'den bu sefer. Gittiğim yer kalitesizdir belki ama baya boktu.

Bende balçova kipa cine max. da 3D izledim durum aynıydı. bir ara gidip mavibahçe de imax izlicem .
Sosyal ağlarda paylaş

Gittim sonunda.. Çok kopuktu bence film. Bi orda bi bursa aksiyon var sürekli ufak ufak ayrı hikayeler dönüyor falan. Çorba gibi. Ama sonu baya iyi tabi. Hatta şöyle oldum sonunda:

Lan olm vakit yok full gauntletlı Thanosu ne ara dövecekler de filmi bitirecekler? Lan sonraki filmi mi Hype'lıyorlar yoksa? Hmm evet demek sonraki filmde dövecekler

Şimdi insanlığın yarısı yok olur da bu süper kahramanlara bişi olmaz kesin hehehe. Neyse canım dandikler gidebilir sıkıntı yok, büyükleri götürmezler derken black panther, Spider-Man, strange ve fury gider... HAYDAAAAAAAA

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Gittim sonunda.. Çok kopuktu bence film. Bi orda bi bursa aksiyon var sürekli ufak ufak ayrı hikayeler dönüyor falan. Çorba gibi. Ama sonu baya iyi tabi. Hatta şöyle oldum sonunda:

Lan olm vakit yok full gauntletlı Thanosu ne ara dövecekler de filmi bitirecekler? Lan sonraki filmi mi Hype'lıyorlar yoksa? Hmm evet demek sonraki filmde dövecekler

Şimdi insanlığın yarısı yok olur da bu süper kahramanlara bişi olmaz kesin hehehe. Neyse canım dandikler gidebilir sıkıntı yok, büyükleri götürmezler derken black panther, Spider-Man, strange ve fury gider... HAYDAAAAAAAA

Di mi her 4 kişiden 1.8 i silindi gitti bir anda

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

DarKRideR said:

senko said:

Hugh bile sikilmistir muhtemelen volwerine oynamayi, sokarim parasina diyip birakmistir

aksine adam en büyük hayallerinden birinin mcu içinde wolverine oynamak oynadığını kendi söylemiş.

https://www.cbr.com/wolverine-jackman-mcu-teamup/

zaten çok bilinen birşeymiş sağda solda hep istediğini de söylüyormuş.

hani wolverine oynamaktan ziyade wolverine olarak mcu'da oynamak istiyormuş diyelim.

yani olabilir. bi gençlik performansı olmaz tabii ama days of the future past hali bile olsa makyajla falan 3-4 film gideri çok rahat olur.

ama tabii yeni bi oyuncu ile min 10 sene kapatmak daha mantıklı olabilir. de işte hugh jackman o kadar oturdu ki karaktere harbi...

Bir ara kendisi rol üstüme yapıştı diye bırakmak istiyordu, demek ki derdi Fox'laymış.

şu japonyada geçen boktan wolverine filmindeki gibi filmlerde oynasam ben de ağlarım rol üstüme yapıştı salın beni artık diye. adam haklı sadfshda

mcu'da oynamak var, çocuk filmi wolverine de oynamak var. kan yoktu filmde, pençe geçirmiyordu wolverine çocuklar izlesin diye ya aksjfhasd
Sosyal ağlarda paylaş

Film güzel ama bu kadar beğenilmesinin sebebini anlayamadım. Yönetmenler iyi iş çıkarmış çıkarmasına, her biri ayrı hikayesi olan bu kadar çok karakteri sıkmadan bir araya toplayıp güzel kurgulamışlar, bunun ötesinde ne var ben göremedim.

Kesinlikle de bok atmak için yazmıyorum bunları, süper kahraman filmlerini severim, hepsine olmasa da arada gidiyorum. Bu, o tür içinde en iyi filmlerden biri olmuş fakat tüm sinema skalasına bakınca gerçekten iyi bir film demek zor.

Hitchcock babanın zamanında verdiği kötü karakter ne kadar güçlü olursa film o kadar iyi olur reçetesi işlemiş. Tabii burada güç derken, kötü adam karakterinin ne kadar derin, ne kadar iyi işlendiği kastedilen.

O kahramanların gerçekten öldüklerine inanan var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...