scorch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 3 saat önce, -Deno- dedi ki: O kadar erkeğiz ki pembe bile olsa erkeklik level değişmiyor. deluhanlı yiitler alpha male warrior kasar. sori ışıklı etekli gezen adamlara daha yumuşak bir tanım kullanıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Olm seni bitiririm laf etmeyeceksin Pala'ya. Uther'in askerleriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2019 aynen öyle... alıcam TUF, açıcam arkaya random sweden metal grubu, bam bam bam pekmez akıtıcam diye hayal kura kura molten coreda o tipte blessleri tazeleyip flash of light spamlemekle geçecek yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 cloth falan giydirmezler artık paladinlere hehe, en azından crusader strike verirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 yeni ekstra item yok ki classic işte 15 senedir en iyi hangi item var ne var matematiğine varınca hesaplanmış belli. her halükarda pembe ve turanj renkleri çekip gezecek healerlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 12sinde bitiyormuş closed beta ühü 1,5 ay sonra görüşürüz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 DL'ye açılmış classic. yaklaşık 5gblık bir dosyası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 başlayacaklara bol şans :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 İndirdim dün, şu beta için subs alsam mı diye düşünüyorum ama burda olmayacağım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 biz 60 olana kadar millet nax yapıp oyunu bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 aynen ya benim gibi sabah 8 aksam 5 calisanlar nasıl oynicak bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 17:30 - 01:00 O kadar da kotu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 (düzenlendi) Ben de bi girem de 1-2 hadta oynayip sikilam birakam diyorum ya. Gayliance olcam yine o kesin de, hala race, class ve realm secemedim. Soyle buram buram nostalji koksun diye muzigi acip Elwynn’de Teldrassil’de takilmak var da iste... Ağustos 15, 2019 Kojiroh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 (düzenlendi) 8-5 tayfasından biri olarak. Dungeon 1 ve 2 setleri tamamlayabilirsem fitim, o da bayağı uzun zaman alacak. Zamanında dungeon 1 seti tamamlamış ama 2'ye uzanamamıştım. Sonra MC ile T1 aldım gerçi. Burning Crusader çıkana kadar BWL ve Naxx'a adım atamadım zaten. Ağustos 15, 2019 Ozan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 On 13.08.2019 at 19:50, Valvyn dedi ki: aynen ya benim gibi sabah 8 aksam 5 calisanlar nasıl oynicak bunu Sabah 8-5 calisip, 7de eve varıp ustune evli olarak citayi yukseltiyorum. Yine de raid yapma planım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 2 saat önce, barbu dedi ki: Sabah 8-5 calisip, 7de eve varıp ustune evli olarak citayi yukseltiyorum. Yine de raid yapma planım var Lol citayi biraz daha yukseltiim o zaman Amerika da yasayip sabah 8 aksam 5 calisip 6 da eve varip ustune evli olup Eu serverinda nasil oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 abartmayın tadında bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Benim oyundan tek beklentim arkadaşlarımla nostalji yapıp, dungeon/bg falan dönmek. Boktan talent tree'leri bile özledim ne yalan söyliyim. Raid yapmak, hardcore oynamak gibi hayalim ya da iştahım yok. Ancak millet farm'a alır, yancı girerim gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 https://massivelyop.com/2019/08/15/wow-classics-pvp-server-community-is-already-at-war-over-streamers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Classic < Vanilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 geçmiş sayfaları okumadım da, 2 aylık prepaid card baktım hep aldığım oyunfor sitesinden 156 lira yazıyor. 26 euro zaten 160 lira yapıyor. eskiden 2 aylık almak baya avantajlıydı neden böyle oldu? daha uyguna bir yerler var mı şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 16 dakika önce, applev0dka dedi ki: geçmiş sayfaları okumadım da, 2 aylık prepaid card baktım hep aldığım oyunfor sitesinden 156 lira yazıyor. 26 euro zaten 160 lira yapıyor. eskiden 2 aylık almak baya avantajlıydı neden böyle oldu? daha uyguna bir yerler var mı şuan ? https://www.durmaplay.com/tr/store/world-of-warcraft/buy/60-gunluk-prepaid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar