Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 saat önce, -Deno- dedi ki:

O kadar erkeğiz ki pembe bile olsa erkeklik level değişmiyor.

deluhanlı yiitler alpha male warrior kasar.

sori ışıklı etekli gezen adamlara daha yumuşak bir tanım kullanıyoruz biz.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

yeni ekstra item yok ki classic işte 15 senedir en iyi hangi item var ne var matematiğine varınca hesaplanmış belli. her halükarda pembe ve turanj renkleri çekip gezecek healerlar işte.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben de bi girem de 1-2 hadta oynayip sikilam birakam diyorum ya. Gayliance olcam yine o kesin de, hala race, class ve realm secemedim.

Soyle buram buram nostalji koksun diye muzigi acip Elwynn’de Teldrassil’de takilmak var da iste...

Kojiroh tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

8-5 tayfasından biri olarak. Dungeon 1 ve 2 setleri tamamlayabilirsem fitim, o da bayağı uzun zaman alacak.  Zamanında dungeon 1 seti tamamlamış ama 2'ye uzanamamıştım. Sonra MC ile T1 aldım gerçi. Burning Crusader çıkana kadar BWL ve Naxx'a adım atamadım zaten.

Ozan tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
On 13.08.2019 at 19:50, Valvyn dedi ki:

aynen ya benim gibi sabah 8 aksam 5 calisanlar nasıl oynicak bunu

Sabah 8-5 calisip, 7de eve varıp ustune evli olarak citayi yukseltiyorum. Yine de raid yapma planım var

Mesaj tarihi:
2 saat önce, barbu dedi ki:

Sabah 8-5 calisip, 7de eve varıp ustune evli olarak citayi yukseltiyorum. Yine de raid yapma planım var

Lol citayi biraz daha yukseltiim o zaman ? Amerika da yasayip sabah 8 aksam 5 calisip 6 da eve varip ustune evli olup Eu serverinda nasil oynayabilirim

Mesaj tarihi:

Benim oyundan tek beklentim arkadaşlarımla nostalji yapıp, dungeon/bg falan dönmek. Boktan talent tree'leri bile özledim ne yalan söyliyim. Raid yapmak, hardcore oynamak gibi hayalim ya da iştahım yok. Ancak millet farm'a alır, yancı girerim gg

Mesaj tarihi:

geçmiş sayfaları okumadım da, 2 aylık prepaid card baktım hep aldığım oyunfor sitesinden 156 lira yazıyor. 26 euro zaten 160 lira yapıyor.

eskiden 2 aylık almak baya avantajlıydı neden böyle oldu?

daha uyguna bir yerler var mı şuan ?

• Yeni Oluştur...