Sotto Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Su an playerbase baya bolunmus durumda aslinda fresh geliyor diyorlar ama neye geliyor bilmiyorum: Retail Cata classic SoD Era Hardcore classic SoD muhtemelen yerini sezon tarzi seylere birakir. Zaten diablo gibi olmasi gereken o; 1 yil classic; 1 yil TBC; 1 yil WOTLK. aslinda birer server era-tbc-wotlk icin biraksalar fena olmaz ben sirf tbc isterim sahsen. Sezon bitince non ladder tarzi permenant servera gecis gerci onlar direk oluyor. Hardcore da ayri muamma - self found isine girmezler heralde de sonsuza tek ilerlemeden kalacak heralde. Classicte en buyuk sikinti botlar. Her versiyon infested durumda. Wow classic gibisi cidden gelmedi ama theme park oyun olunca bir yerde eski restartlar kisirdonguden cikamiyor. Sod tarzi degisik sezonlar ile farkli bir hale gelebilir oyun her sezon birseylerin eklendigi / degistigi
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 (düzenlendi) şu an hardcore classic server'da thrall raidi topladı ally'lar, fresh hardcore classic servera geçmeden önce son bi raid yapıyolar beraber, izleyin çok zevkli. https://www.twitch.tv/guzu Kasım 21, 2024 Pordakal tarafından düzenlendi
Notsand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Blizzard sunda da trial accountlara izin verse keske de girip bakabilsem. Kafadan 11 eur veresim yok.
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2024 ah shit here we go again. tbc icin 2-3 karakter kasıp park ederim... tbc wow'un sonu...
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 sabah açtım bir tane paladin, o canlılık hali çok iyi hissetiriyor insanı gerçekten.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2026 şu videoyu izlerken bir şey ilginç geldi. orjinal WoW'u yaparlarken çok geniş çalışmışlar. bu kadar çok bölümü tasarlamak ve hepsini birbirine bağlayarak oyunu çıkartmış olmaları kolay iş değil. her ek pakette 5-6 zone tasarlıyıp salıyorlar. ama burada kat kat fazlası var, ve tek bir oyun için yapmışlar o kadar şeyi. öte yandan haritada uçmasını izlerken, her bölümün aslında ne kadar küçük olduğunu düşündürttü. ilginç gelmesine neden olan şey bu. aslında her bölge çok büyük, bir oyun haritası olarak düşünürseniz. öte yandan gerçek insanların yaşadığı şehirler olarak düşünürseniz de bir o kadar küçük. mesela kabaca şöyle bir mesafe hesabı yaptım: Bir kale genişliği: 150 m (Bodrum Kalesi, Girne Kalesi) Kaleiçi: 750 m (Gazi Mağusa Kaleiçi, Antalya Kaleiçi, Belgrad Kalemegdan alanı, Topkapı Sarayı alanı) İstanbul - Severan Suru (Çemberlitaş'a kadar): 1.25 km İstanbul - Konstantin Suru (Esekapı Mescidi'ne kadar): 4 km İstanbul - Bizans Dönemi (Romanos Kapısı'na kadar): 5.5 km bir harita programı kullanarak belirli bölgelerin mesafesini ölçtüğümde ise: Silvermoon: 150 m (Kaleiçi) Scholomance: 50 m (Kale) Durnholde Keep: 50 m (Kale) Menethil Harbor: 50 m (Kale) Stormwind: 250 m (İstanbul - Severan Suru) Theramore Isle: 60 m (Kale) bu seçtiğim mekânları parantez içindeki karşılığına göre kıyaslarsak, aslında her yerin 4-5 kat daha büyük, daha geniş, daha kalabalık olması gerekiyor. tabii ki bunun özellikle 20 sene önceki oyun teknolojisinde olmasını bekleyemeyiz, ama burada teknik yönden değil de tarihsel yönden bir kıyaslama yapmayı istedim. 1
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2026 başta gözlerim yaşardı, hele BC portalının açılışını beklediğimiz geceyi görünce asdf ne sağdılar ama milleti 20 senede
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2026 20 sene sonra bi delilik edip Classic Era'dan başladım Firemaw serverında, 6 aylık üyelik aldım malum 13 avro olacak diye. arada baksam da yeter, raid falan kasamam bu saatten sonra zaten.
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 blizzard 4-5 tane classic wow yayıncısını davet etmiş, 2 3 gün falan kaldılar orada ama nda imzalatmışlar hiçbir şey anlatmıyolar. haliyle classic+ için çağırdılar muhabbetleri dönüyor. ne çıkacak bakalım.
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 hiçbir bilgi yok o konuda ya. zaten söylenti tamamen, blizz tarafından herhangi bi şey yok. adamlar classic getirdi, yetmedi classic classic getirdi, classic hardcore, anniversary artık verecek bi şey kalmayınca classic+ diyolar. çinlilere yaptıkları titanforged serverlar var, vanilla+tbc+wotlk ama bütün dungeon ve raidler 80e göre scale oluyor, o olabilir. kimisi azeroth'ta kalacak, yeni hikaye gelcek diyor. herkes sallıyor bi şeyler. bir yayıncı şöyle bi anket işine bile girişti; https://wowclassic.plus/survey/results bunu blizz'in yaptırdığına inanıyolar. bakalım bi şeyler varsa blizzcon'da çıkar ortaya.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 aman classic olduğu gibi kalsın yeni hikaye yazmasınlar, retail halini görüyoruz barbie oyununa döndü.
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 Shadow, 11.05.2026 01:45 tarihinde dedi ki: 20 sene sonra bi delilik edip Classic Era'dan başladım Firemaw serverında, 6 aylık üyelik aldım malum 13 avro olacak diye. arada baksam da yeter, raid falan kasamam bu saatten sonra zaten. Bende bi gazla başlamıştım da level 10 dan sonra sürekli oraya buraya git yürüyerek kısmı baydı. Zaten kendime 2 saat ayırıyorsam 1.5 saati sağa sola yürümekle geçiyordu. 1
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 o amelelikler günün 10 saati boşken zevkliydi, bazı dungeonlara adam bulup kapısına gitmek 1 saat sürüyordu. 1
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 (düzenlendi) S-H, 11.05.2026 15:01 tarihinde dedi ki: o amelelikler günün 10 saati boşken zevkliydi, bazı dungeonlara adam bulup kapısına gitmek 1 saat sürüyordu. tam da şu yüzden normal classic oynayamam artık hsfh grubu kurması 10 dk, herkesin dungeon'a gitmesi 30+ dk anniversary serverlarında meeting stone var neyse ki, şakşuk summonlıyorsun Mayıs 12, 2026 Saeros tarafından düzenlendi
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Saeros, 12.05.2026 09:03 tarihinde dedi ki: tam da şu yüzden normal classic oynayamam artık hsfh grubu kurması 10 dk, herkesin dungeon'a gitmesi 30+ dk anniversary serverlarında meeting stone var neyse ki, şakşuk summonlıyorsun Dungeon öyle hallettin diyelim, yine sağa sola gitme şehir falan değiştirme dünya zaman alıyor. Anca böyle xaryu gibi guzu gibi tüm paranı bu işten kazanıp 7/24 oynarsan zevkli.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Bilinmezin ve yeni teknolojinin keyfi vardı ilk oynadigimizda. Vay be adamlar ne güzel yapmış diye geziniyordum ortada. Bir shaman totem görevi maceram var mesela hala unutmam. Bilgisayarım da iyi değildi alt tab yapınca kilitliyordu o yüzden sitelere de bakamıyordum nasıl yapılacak diye. Su totemi görevi silverpine forestta Deniz kenarındaydi sanırım. Oraya ulaşmam saatler sürmüştü ndjdkd. Gidince bir de buglandı görev. Bir sürü uğraştım yapabilmek için. Şimdi beni kesseler bununla uğraşmam abi. O o zaman güzeldi. O yaşta o deneyimde o teknolojide. 1
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Valla ben ugrasirim, ozluyorum da aslında. Ama çoluk çocuk topa girdi 1 saat vakit bulabilirsem kendime anca
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 ahmedinejad, 12.05.2026 11:15 tarihinde dedi ki: Su totemi görevi silverpine forestta Deniz kenarındaydi sanırım. Oraya ulaşmam saatler sürmüştü ndjdkd. ah annem ya, artık o görevler şöyle; tepeler arasından zıplayarak arkaya geçiyosun, görevi yaptıktan sonra oyundan çıkıp character stuck atıyosun ve silverpine'da doğuyor karakter. o aradığınız hissiyat yok abi artık, full salyalı minmaxçı dolu. Millet kafayı yemiş.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 yok be abi, sen istersen yine gez dolaş chill guildler de var yani herkes kafayı yemiş değil bence
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Firemaw serverında Get Rich or Die Trying guildine beklerim sizi de, ben girdim dün baya kalabalık bir guild. Ama 2 tane çanta için millete yalvarmak sinir bozucu bu saatten sonra ahah
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 ben binek için IF ah önü striptiz yapmıştım en son. İnsanın yürüyesi bile gelmiyor hele classic ilk çıktığındaki gankbankpvp çok baydırdı oyundan. 1 1
Öne çıkan mesajlar