Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Fistan said: çok zekice gerçekten Bence de, selective breeding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 linçi bir tık ileri alayım ve genelleme ekleyeyim. köpek de toy poodle. bu cinse ilgi duyan bir insan zaten oyuncak niyetine alıyordur. hani bir hevesle alınıp atılan ticari talihsiz breedlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Glatheros said: Fistan said: çok zekice gerçekten Bence de, selective breeding. çok mantıklıymış lan neden bunu insanlar için de uygulamıyoruz ki? oh wait uygulanmışı vardı di mi. neyse, kurttan tüylü sıçanlara veya kafatası yamuk yumuk hiç bi eski özelliğini taşıyamayanlara çevirdiklerimiz var o derecede selective yani evrimi yuzyıllar süren mükemmellik yerine, gerizekalı insan toplumunun istekleri üzerinden sürdürünce işte ortaya çıkan selectivity boka sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 goldbären said: linçi bir tık ileri alayım ve genelleme ekleyeyim. köpek de toy poodle. bu cinse ilgi duyan bir insan zaten oyuncak niyetine alıyordur. hani bir hevesle alınıp atılan ticari talihsiz breedlerden. ben şimdi googleladım. çok tatlı lan. neden atsın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 op bir canlı için vatan bilgisayardan aldığı laptopun anakartı bozuk buradan almayın ayarında topic açmış, sonra olayın karşıt savunucuları olayı başka yere çekmeyin demiş. inanılmaz ya. neyle neyi satın alıyorsunuz olm? hele şu var ki, inanılmaz ya: Anelor said: o kadar yardıma muhtaç öksüz çocuk varken herkes neden hala çocuk yapıyorsa ondan gidip satın alıyor insanlarda. bu kadar büyütüp saçma sapan yerlere çekmeyin konuyu. kişinin kendi seçimi o kısmısını yargılamak burdan kimseye düşmez. bide öldürdün falan denmiş aptal mısınız nesiniz anasını satıyım ya. adam yazmış işte böyle yerden aldık madur olduk siz olmayın demiş. aptal aptal yerlere çekmişsiniz konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Anelor tam bir cahil. 15 temmuz şehitler konteyneri kafasında yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 µh said: gidip parayla cins kopek alip sonra herifleri tuccar diye asagilamaya calismak Şu cins seçme olayını da anlamıyorum ben. Amacı bir köpeği sahiplenmek olan insan neden cins seçsin? Evlat edinmeye gittiğinde de ırk seçebiliyo musun, yoksa ırkçı mı diyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 secersin niye secemeyesin..verecekler zenciyi..ugrasip duracaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 hayvan sahiplenmek ile çocuk sahibi olmayı kıyaslamak örtüşmüyor abi bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 patinin ortak bi torbacisi var da bize mi soylemiyonuz la :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 bu kenellerden sğs ve yavru değilde eğitimli görev köpeği almak daha mantıklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 pascalnouman said: patinin ortak bi torbacisi var da bize mi soylemiyonuz la :/ IHADSLKGHSFJSFGHKLSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 bence en güzel köpek şu lan hep yazarım bunu foruma hatta aynı görseli atmışımdır. katır kutur sevicen böyle tüyler kısa kısa, severken gözünün beyazı çıkıcak mağrur mağrur bakıcak. sokaklar full bunlardan. ben çok şanslıyım köpek alcak olsam direk gidip bi tanesini alırım bunların. aktivistlik için demiyorum hatta CİNSÇİLİK yapıyorum şuan hakkaten çok güzel geliyorlar bana bunlar. http://galeri2.uludagsozluk.com/391/sokak-kopegi_341054.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Bodrum'da bunlarin dana gibi olanlari bar sokakta. Ama ozgur ruhlu hayvalnar, beslesen de eve kapatamiyosun, yazik. Bizim 4 donumde bile sikiliyo, koye falan geri iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 haaha monitör ve teknik servis benzetmesi çığır açmiş helal. ne kadar zavallı olduğunuzun göstergesi çok açık. ben senin de başına gelmesin diye açtım postu ama sizin de başınıza gelir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 phebus said: haaha monitör ve teknik servis benzetmesi çığır açmiş helal. ne kadar zavallı olduğunuzun göstergesi çok açık. ben senin de başına gelmesin diye açtım postu ama sizin de başınıza gelir inşallah Köle seçer gibi hayvan almadığımız için gelmez, merak etme. Monitör örneği gelebilir tabii, insanlık hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 zavallısınız dedikten sonra "sizin de köpeğiniz ölür inşallah" diye temennide bulunmak da iyiymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Bir şeye gayet açık sebep sonuç ilişkileriyle eleştiride bulununca neden "zavallı, bitmiş, 11 yaş" falan oluyoruz anlamadım zaten. Mesajların sahibi 11 yaşında sanırım birazcık. Tek bir argümana bile cevap veremeden sağa sola salya saçmak nasıl bir kişilik anlamadım, elbette parayla alır hayvanı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 hala beyinler yanık anlamıyorsun, böyle saçma sapan bir durumla karşılaşmaktan bahsediyorum köpeğin ölmesinden değil.. Ayrıca monitör teknik servis olmayabilir de başka bir şey olur rahat olun hayat bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phebus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Böyle beyinciklere neyi savunayım neyi anlatayim param vardı aldım sana hesap vermicem ama sen dikkat et bu rahatsız tavırlarla bakire aldığın meğer diktirmiş çıkmasın hadi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Kardeş paran mı gitti yazık geçmiş olsun hadi git artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 asfasfhsagfsahgfagkasgfaskhfasf adam cidden yakmış. hakaretin çirkinliğini falan geçiyorum, ettiğin hakaretin bile konuyla uzaktan yakından alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Sincap https://www.youtube.com/watch?v=JANPMga1tWg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Tipe gel, gösterdi gerçek rengini sonunda. Nasıl hazımsızlıksa 2 günde bir gelip laf atıp kaçıyor asdf PARAM VARDI ALDIM SANA NE AYOL lajhsdkjahsk Son post onayladı, biriktirdiği harçlıklar yandığı için üzgün bu çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar