Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Darkest dungeon nun yeni pvp dlc si acayip eğlenceli.hele yine müzikler efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 (düzenlendi) gtaV biraz yoruyo arada glitchler/buglar, hantal karakter kontrolleri, zorlama stealth, korkunç UI ve özellikle dem loading screens.. ama beraber oynayacak adam olunca yapılabilecekler sınırsız resmen. bi de herhngi birşey sürmek inanılmaz eglenceli.. arabalarda RWD/4WD çekiş vesaire acayip iyi yapmışlar Haziran 1, 2020 Quel-Thul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 3 saat önce, Darksun dedi ki: dalga geçmeyin , bundan öncede Starcraft oynadım gerçi o remastered dı. Cuma 'da c&c remastered alıp oynama planım var, full nostalji. Yalan borcumuz mu var arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 age of 2 definiteve edition baya zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 26 dakika önce, DareJedi dedi ki: Yalan borcumuz mu var arkadaş Seninki bir derece de prehistoric 2 geldi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Ne var olm oynayamaz miyiz ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 sağdaki oyunun adı neydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 back to the future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Gideyimde transport tycoon oynayayım bu seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 (düzenlendi) eski skyrim moduymuş bu sonra ue4 ile standalone oyun yapmışlar, gamepasse düşmüş. birkaç saat oynadım dün güzele benziyor genetricem fututor diyip duruyolardı npcler sinirlenince, dedim ne lan bu google translate latin>english bakın ahueuhsdfg Aralık 8, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 mass effect legendary edition'a başladım ilk oyundan. hiç oynamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 eaplaye gelsin birkaç aya ben de tekrar oynamak istiyorum tüm serisi gerçi 1-2 bitirmiştim ondan sonrasını oynamadım bile dah aönce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 ME de karar verirken guide a bakın arada isterseniz, ilk oyundan verilen kararın 3. oyuna etki ettiği oyun ben başka bilmiyorum. Harika seri , ara ara oynayıp bitiriyorum bende tüm dlc ler de içinde diye alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 gta online oynuyorum. kendi kendime sivil pilot rp'si çeviriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 factorio. endgame'de herşeyi otomatize edince tam rahatlama oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 önemli olan ne oynadığım değil, neden oynadığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Runescape 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Stardew valley oynuyorum kitledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 On 08.12.2021 at 19:24, Silphatos dedi ki: genetricem fututor diyip duruyolardı npcler sinirlenince, dedim ne lan bu google translate latin>english bakın ahueuhsdfg Spoiler türkçe çevirisi daha komikmiş anne pić Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 a plague's tale: innocence oynuyorum. son bölümdeyim galiba, sonunu çok uzatmışlar artık gına geldi. güzel güzel mekan, doğa gezip light combat devam etseydik güzel olurdu. orta çağ fransa-ispanya sınırlarında geçiyor hikaye, özellikle mekan tasarımları için başladım, o konuda tatmin etmedi ama sakin havası hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 oyun çok uzun değil aslında, benim hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Baldurs gate EE sonra dragon spear ve BG 2 EE. İlkinden başlayarak karakteri aktararak oynuyorum. BG2 bitti throne of bhaaldayım. Bg1 i oynayalı 20 seneden fazla olmuş, ilk defa aynı karakteri aktararak sonuna kadar gideyim dedim (BG2 ilk çıktığında ilk oyunun saveleri yoktu). Genelde BG2 daha çok beğeniliyor. Ama bence BG1 çok daha iyi dragon spear meh kıvamında. Yani diyecek kelime bulamıyorum efsane seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 ilki hantal ve yavaş gelmedi mi? ben pandemide denedim ilki bittiğinde çok sevinmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Her gün olduğu gibi Hearthstone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2022 same Sadge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar