senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 volwerine'nin hucreleri yenilenio paso nasil yaslancak. yaslaniyorsa hucreleri yenilenmiyor demektir zaten. gerci cizgi film, ne mantigi ariyorsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 yenileniyomuş ama çok da fazla yenilenmiyomuş yani umarım anlatabilmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 senko said: volwerine'nin hucreleri yenilenio paso nasil yaslancak. yaslaniyorsa hucreleri yenilenmiyor demektir zaten. gerci cizgi film, ne mantigi ariyorsak wolverine yaşlanıyor ama yavaş yaşlanıyor diyorum. çizgi romanı vardı, gelecekte saçının beyazladığını görüyorduk. çizgi filmi vardı onda da gelecekte saçı beyazlıyordu. bu dediklerimi kabul etmeyip "çizgi filmde ne mantığı arıyorsak" diye kestirip atmak istiyorsan tabii no problem. http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2012/10/daysoffuturepast.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Saç beyazlıyorda kaslar hala alev alev amk. Azcık eti meti sarksın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 bi tek saç hücreleri yenilenmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 ilerde tepe kel yanlarda az beyaz saçlı wolvi görürmüyüz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Civil War'u tetikleyen adamlardan olan Nitro ağzında patlıyordu bunun (no homo). İskeletten full wolverine haline 4 panelde geçmişti adam. Yaşlanıyor falan ayak yapmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Auril said: ilerde tepe kel yanlarda az beyaz saçlı wolvi görürmüyüz acaba? yapılmışı var http://statici.behindthevoiceactors.com/behindthevoiceactors/_img/chars/heihachi-mishima-tekken-6-1.72.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Şimdi onları bol bol jöleleyip bi taraftan diğerine göre Esat Kıratlıoğlu modeli yapıştırması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 yarin yeni trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=RH3OxVFvTeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Dacia Logan diye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Sanıyorum artık gitme vaktin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=VHilK6b0Trs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 çok değişik bir superhero movice olacak bu. Dram ağırlıklı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 kaleo iyi oturmuş fragmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Saeros said: Fin said: days of future paste gönderme yapmış orda james mcavoy/patrick stewart abi biliyorum ben de o yüzden koydum zaten amk. abi şu post finin ne kadar aptal olduğunun kanıtı ya hahahah . bebe ya gelmiş yazmış bir bilen kendisi tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 sorular sorular X-Men Apocalpyse i erteleyip duruyodum, fragmanı izleyince triggerladı şimdi izledim de, after-credits scene de essex corp gelip wolverine in kanını alıyor gidiyor ya, bu kız da wolverine in dnasından yapılmış başka bi denek diyollar, x23 mü ne, o zaman timeline olarak X-Men Apocalpyse in bi 40 sene sonrası mı oluyor bu film ? Sokacam bunların timeline ına ya kafa allak bullak oldu ki bi de Cable gelecek daha fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 goldbären said: abi şu post finin ne kadar aptal olduğunun kanıtı ya hahahah . bebe ya gelmiş yazmış bir bilen kendisi tebrikler. hakaret etme insanlara ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Tam olarak öyle değil, yani öyle de Şimdi timeline şöyle bir şey oldu. http://orig10.deviantart.net/ff1b/f/2014/144/5/6/xmen_film_series_timeline_v1_by_blueaura18-d7jijp9.png Logan işte zaman olarak Days of the Future Past'ın sonrasında geçiyor. Yani o filmi iki zaman diliminde değerlendirmek gerek gerçi de en son işte Xavier'ın gel sana anlatacak çok var tih tih tih dediği son sahneyi baz alırsak ondan bi 30-40 yıl sonrası diye biliyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 en olgun ve dolgun marvel filmi olacak gibi gözüküyor. last of us esintisi de epeyce göze çarpıyor. adeta bir joel/ellie ilişkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 DarKRideR said: Tam olarak öyle değil, yani öyle de Şimdi timeline şöyle bir şey oldu. http://orig10.deviantart.net/ff1b/f/2014/144/5/6/xmen_film_series_timeline_v1_by_blueaura18-d7jijp9.png Logan işte zaman olarak Days of the Future Past'ın sonrasında geçiyor. Yani o filmi iki zaman diliminde değerlendirmek gerek gerçi de en son işte Xavier'ın gel sana anlatacak çok var tih tih tih dediği son sahneyi baz alırsak ondan bi 30-40 yıl sonrası diye biliyorum işte. chart baya güzel de, alt satırı hiç anlamadım. fantastic4 u da sokuşturmuş bi de. burda aşağı satıra inen çizgi ne oluyor? üstte devam eden çizgi tamamen yalan mı oldu şimdi? apocalyps days of future past'tan sonra değil mi hikaye olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Apocalypse, days of a future pastta anlatılan geçmişten sonra oluyor. Üst tarafta standart timeline ve sonunda mutantların soyu tükenmek üzereyken geçmişe gitmeleri, altta da DoaFPla geçmişi değiştirdikten sonra yaşadıkları. O yüzden Logan ın alt timelineda apocalypseten baayaaa sonra olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar