deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Kendisi olsa söyleyeceği gibi, ışıklar içerisinde yatsın. Hiç ihtimal vermiyordum kansere yenik düşeceğine. İçime oturdu anasını satayım. Tanışamadık edemedik ama kendini zıtlaştığı insanlara bile sevdiren, en azından bana bir ağabey gibi gelen bir insandı. Yazıp çizdiklerini okumaktan keyif alırdım. Zaten eşini, çocuğunu onun kadar seven insanlar güzel insanlardır istisnasız. Ailesine sabırlar dilerim.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 sabah ilk sayfada daha bi iki mesaj varken okudum bişiler yazdım sildim yollamadım kamyon çarpmış gibi oldum şu an adamı iki defa forumdan kaçırıp sürekli trolledim ona rağmen 1 ay sonra bile trollü baitleyip cevap yazıyordu :\ eh ışıklar içinde uyu çeto B)-
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 abi offffffffff. yazamıyorum dondum kaldım hepimizin başı saolsun
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Llama said: hepinizi seviyorum lan değerimizi bilek (tu)(tu)(tu)
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 oha daha bu sabah uyandığımda evde mal mal dolanırken aklıma geldi çetin abi vardı tedavisi nası gidiyo acaba diye şimdi paticiği açtım topici gördüm Huzur içinde yat abi ne diyebilirim başka
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 oha abi güncelde görünce ekrana bakakaldım.. ben iyileşiyor sanıyordum, iyileşeceğine de emindim. title falan da verilmişti hatta... çoğumuz gibi kendisiyle yüzyüze tanışmamış biriyim ama bunun bir önemi yok. fikirlerine katılıp katılmamanın da bir önemi yok. hayatta 2 çeşit insan var; iyi insan ve kötü insan. biz iyi bir insanı kaybettik. ışıklar içinde uyusun. hepimizin başı sağ olsun, ailesine sabır diliyorum.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Topiğine girip haber var mı diye soracaktım bu aralar :( RIP :/ Ne çok insanı kaybettik bu sene, ne kötü bi yıl bu yıl.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Hiç beklemiyodum ya, atlatacağına inanmıştım. Bu kadar çabuk yenik düşeceğine hiç ihtimal vermiyodum şok oldum resmen :( Allah sevenlerine sabır versin, başımız sağolsun.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 hatrına http://i258.photobucket.com/albums/hh276/Rokstanski/imwithceto1.png B)-
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Şok oldum okuyunca. Adam daha gecenlerde iyiyim, atlatacagim falan diye yazıyordu ne güzel. Ne beter bir hastalık şu kanser. Sağlığınıza dikkat edin abi gercekten stres sıkıntı yapmayın. RIP Ceto
huun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 kızdırması çok keyifli oluyor diye takılırdım bol bol kendisine, o da hiç kendini bozmadan bir şeyler yazardı. bir yandan çocuk gibiydi, bir yandan baya olgun gibiydi. her halükarda renkli kişiydi. allah rahmet eylesin. troleybitler sizi B)-
barbu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Ailesine sabır diliyorum. Çok kötü bir şey bu hastalık cidden ya. Sigarayı bırakmak lazım.
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Selam, Çok yazık... Ölümün her türlüsü erken. Allah geride kalanlarına sabır versin diyebiliyorum sadece. Mekanı cennet olsun. Saygılar.
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Sabah hic guncele dikkat etmedim. Oglen arasi konu disina bakinca yediklerim mideme oturdu, donup kaldim. Sahsen tanimasam da, bazi goruslerini paylasmasam da forumun renkli simalarindandi. Ne zaman guncelde ulusal bir tartisma olsa, ahanda simdi Ceto gelir, birisi Ceto yu trollemeye calisir, birisi ciddi cevap yazar, hem eglenir, hem de bilgileniriz diye dusunmusumdur. Basimiz sagolsun. Allah rahmet eylesin. P.S. Gerci ben yurtdisindayim ama cenaze ile ilgili bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 BabacumMostors said: Çetin abinin bize biraktiğı en guzel mesaj "bedeninize bakin, strestennuzak durun, check-up yaptirin" (tu)
Shean Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 abi ya, gerçekten hırçınlığı tutsada çok iyi adamdı. zor zamanımda destek oldu. görünce ciddi anlamda üzüldüm. allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. ne güzel de atlatacağını düşünüyordum :(
Satari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Yüz yüze tanışma fırsatım olmamıştı hiç ama hikayesi çok olan sevimli abilerdendi diye aklımda kalacak hep. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 İşin özünde herkesin mesajlarında hissettiği gibi Çetin abi ,bu forumun abisiydi:(
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paticiğe karşı her konuda, tek başına savaşırdı adam, paticiğin her yerindeydi adam. Kim yapabilir ki bunu şimdi ? :S
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Canım abim, canım yoldaşım, canım parti arkadaşım. Seni çok özleyeceğim...
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 tek bir kere anlaşabildiğimizi hatırlamıyorum, başlıklarıyla foruma da çok olumsuz etkisi olduğunu düşünmüşümdür ama çok genç yaşta bir ölüm, Allah'tan kendisine rahmet, ailesine güç ve sabır diliyorum. keşke atlatabilseydi de gene kapışsaydık arasıra, böyle ayrılmış olması üzücü.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 çok çok üzücü, allah rahmet eylesin. inanılmaz üzüldüm. kızına, eşine, arkadaşlarına yazık, çok erkendi daha
Öne çıkan mesajlar