Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 packet losslar başladı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 dün kan ağladı benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 aynen sorun var bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ya şu 02-08 arası kotadan sayılmama durumu için millet dh'de modem resetliyormuş hem 02.00'de hem de 08.00'de saçma değil mi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ay sonu resetlemezsen kotaya nasıl geçiriyosa saat arasında da geçirir bence anormal değil yaptıkları ama bunu otomatiğe bağlamaları lazım bi şekilde, aylıkta hadi 30 günde 1 yaparsın da böyle sürekli uğraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 ben uydunet'te hiç sorun yaşamadım 00-09 arası muhabbetinde, fazladan işlediği/reset ihtiyacı falan olmadı. ttnet beceremiyor belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 uydunetin sistemi iyi zaten ya, dl-ul miktarlarini falan direk anlik gorebiliyosun siteden, baya iyi guncelleniyo. ttnette sanirim onu bile son bilmem kac saat haric gosteriyo. o bile tirt yani adamlarda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Reset işini çözerler yakında. Ama ttnet kullananlar bilir, ayın son günü gece saatlerinde resetlemezsen interneti, o günkü kota diğer aya yansır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Silphatos said: ay sonu resetlemezsen kotaya nasıl geçiriyosa saat arasında da geçirir bence anormal değil yaptıkları ama bunu otomatiğe bağlamaları lazım bi şekilde, aylıkta hadi 30 günde 1 yaparsın da böyle sürekli uğraşılmaz olm siz nasıl bi internet kullanmışsınız yıllarca, modem desetlemek nedir ay sonu falan. saçmalık türksat kablo çok iyi bu konuda işte. saatlik update var her saati 10-15 geçe civarı update oluyor. 00-09 olayında da hiç sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Bu olay Nisan'ın sonunda söylendiğinde çok download yapan kablo kullanıcılarının yapacağı tek hareket vardı. Turksatı ara, Taahhüt süresini öğren, -1 yıl ise taahhütü iptal et (50-150 arası iptal cezasını öde) En hızlı ama en az AKN'li pakete geç Kullan. Bunu yapmadıysanız şimdi iki ihtimal var 1-Downloadı kıs 2-Başka sağlayıcıya geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 kabloyu bırakın ya topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Kablonetin sınırsız 25mbit tarifesine geçtim ben 2 sene taahhüt + tv + telefon diye. Aylık 100tl, önceden 120 veriyordum sınırsız 10mbit + tvye. 2 sene taahhüt bayık da hizmet getiremedikleri yere ikametgahname çıkartıp iptal edebiliyorsun antlaşmayı (veya taşındığın yerde hizmet veremezlerse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 superonline da iyi oturtmuş sistemi. gece-kuşu tarifesi yüzünden sanırım. hiç kotaya yansıtmadı 02.00-08.00 arasını. uydunet zaten rare yerlerde bulunuyordu tarifelerle oynayarak necrolust oldu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 2-8 arasında nasıl download yapmalı ya. ben pattis olduğum için genelde 12-1 gibi yatıyorum. mesela star citizen arşivlemek istiyorum, nasıl gece 2 de başlatırım bunun dlsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 utorrent'de saatli limit koyabiliyorsun. Veya netlimiter'dan yapabilirsin diye düşünüyorum ama onda saatli kaldırma var mıydı emin değilim. Sanki saat kurup şu saatten sonra limiti kaldır gibi bir ayar olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 torrentte sıkıntı değil abi de kendi lancher'ı olanlar veya steam için düşün mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 updateler için steamde saat ayarı var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bingildak said: torrentte sıkıntı değil abi de kendi lancher'ı olanlar veya steam için düşün mesela not defteri aç birtane içine, taskkill /F /PID XXXX yaz PID senin launcher PID numarası, görev yöneticisi ayrıntılardan PID numarasını bulursun, dosyayı .bat olarak kaydet zamanlanmış görevlere ekleyip çalışma zamanı olarak sabah 08 ayarlarsın, eğer launcheri kapatırken kapatmak istiyormusunuz vs. gibi soru sormuyorsa /F anahtarını kaldırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bingildak said: torrentte sıkıntı değil abi de kendi lancher'ı olanlar veya steam için düşün mesela https://www.howtogeek.com/119028/how-to-make-your-pc-wake-from-sleep-automatically/ diğer topicte trollemiştim onun yerine say asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 yani pc kapatmak istemiyorsan başka yolları da var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 eyvallah bookmarks a attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bu arada ben steam'de updateler için saat ayarı var dedim de, bi oyunun indirme işlemini başlatıp durdurursan; o da herhalde ayarladığın saate göre tekrar başlıyor kendi. denemedim ama tabi bi denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ben konuya acayip yabancı kaldım şimdi uydunet'in bilgilerini nereden bulucam bana giren çıkan nedir nereden bilicem. lan ne sikko memleket ya. anayasa değişiyor adam gibi ne tv'de ne yazılı basında bişey internet ile ilgili düzenleme oluyor, patinin leş arşiv sistemi içerisinde konu başlığını sayfa sayfa kontrol ederek kafandaki bilgileri bulmaya çalışıyorsun. misal benim paketim 25 Mbps 250 GB AKNli Ekosınırsız yazıyor, adil kullanım kalktı mı kalkmadı mı sınır ne oldu bununla ilgili bilgi bişeyi nereden bulacam sitesinde adamların, çorba gibi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Önceden koyduğum Screen ile şimdiki sayfayın 3 ncü maddesini de değiştirivermiş kablonet. Önceden ne idi gözüküyor. Bu da yeni hali - 3 ncü madde : Taahhütlü abonelerimiz, taahhüt bitimlerinde dilerse kampanyasız tarife ücreti ile tarifelerini 31.12.2018 tarihine kadar kullanmaya devam edebilirler. Taahütüm var diye sevinmeyin ipe ipe kotaya gireceksiniz, onu diyor adamlar. İlgili link : 1 mayıs hakkında bilgilendirme yazan kısım. https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler Resim: Arkadaş biz nasıl bir Tarikata denk geldik oyle ya. Şu milletin yararına , tek bir şey olmaz mı bu memlekette ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Yeni tarifeler yeni müşteriler için. Eski müşteriler sözleşmelerinde ne tarife varsa aynen devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar