Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Baelish rolünü oynadı, bitirdi çünkü.
Ordusu vardı, onu da Jon'a verdi, anca "Ananı da severdim, seni de severim" diye takılacak diziden çıkana kadar.

abi o sahnede gülme tuttu beni. herif babasının mezarında hüzünleniyor. bu gelmiş yandan ananı severdim, bacını da seviyorum diye muhabbetler yapıyo asdf
Mesaj tarihi:

"güçükbarmah"

Baelish ilk gün neyse bugün de o, bi yumuşama yok, rolü de bitmedi bana göre. Adam hala tepeye çökmek istiyor, önü de gayet açık. Cat yerine Sansa'ya göz dikti, inceden inceden gözlem yapıyor, Sansa ile Jon her ayrıştığında bıyık altından gülüyor, hatta Jon tahtı Sansa'ya bırakıp yola çıkacağını söyleyince pek keyiflendi.

Knights of the Vale zaten elinde. Önce kuzeyi Jon'dan Sansa'nın eline geçirecek (ki çok kolay, Jon piç, Sansa gerçek Stark diye yürür gayet, Jon'un battle of bastards'taki mallığı da zaten bi ilk şüpheyi uyandırdı) Sansa'yı kafalayacak (ya da bir şekilde tehditle kafesleyecek), onun soyuyla Kuzey'i de kendine bağlayacak, etti iki güçlü krallık şimdiden. WW'ler zaten ortalığı karıştırmaya geliyor. Khalesi - Lannister'ları birbirine kırdırıp güçsüzleştirerek oradan da fırsat kollayıp tahta çökecek sonra. Ezik takılıyor diye hiç dikkat de çekmiyor. Şu anda endgame victory'e en yakınlardan biri Baelish. Yapması gereken sadece Snow'la Sansa'nın arayı açıp Kuzey'i Sansa'ya vermek, sonra da Sansa'ya tasmayı geçirip kendine bağlamak, sonra da güneydeki tatavayı beklemek. Tabii bugüne kadar yazar torpiliyle korunup deus ex machina'larla anlamsızca sürekli dört ayak üstüne düşen Khalesi dışında hiçbir karakter için işler tam planlandığı gibi gitmedi, ama gerçekten planlı adım atarak hareket edip en başarılı olan karakterlerden biriydi zaten Baelish.

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

"güçükbarmah"

Baelish ilk gün neyse bugün de o, bi yumuşama yok, rolü de bitmedi bana göre. Adam hala tepeye çökmek istiyor, önü de gayet açık. Cat yerine Sansa'ya göz dikti, inceden inceden gözlem yapıyor, Sansa ile Jon her ayrıştığında bıyık altından gülüyor, hatta Jon tahtı Sansa'ya bırakıp yola çıkacağını söyleyince pek keyiflendi.

Knights of the Vale zaten elinde. Önce kuzeyi Jon'dan Sansa'nın eline geçirecek (ki çok kolay, Jon piç, Sansa gerçek Stark diye yürür gayet, Jon'un battle of bastards'taki mallığı da zaten bi ilk şüpheyi uyandırdı) Sansa'yı kafalayacak (ya da bir şekilde tehditle kafesleyecek), onun soyuyla Kuzey'i de kendine bağlayacak, etti iki güçlü krallık şimdiden. WW'ler zaten ortalığı karıştırmaya geliyor. Khalesi - Lannister'ları birbirine kırdırıp güçsüzleştirerek oradan da fırsat kollayıp tahta çökecek sonra. Ezik takılıyor diye hiç dikkat de çekmiyor. Şu anda endgame victory'e en yakınlardan biri Baelish. Yapması gereken sadece Snow'la Sansa'nın arayı açıp Kuzey'i Sansa'ya vermek, sonra da Sansa'ya tasmayı geçirip kendine bağlamak, sonra da güneydeki tatavayı beklemek. Tabii bugüne kadar yazar torpiliyle korunup deus ex machina'larla anlamsızca sürekli dört ayak üstüne düşen Khalesi dışında hiçbir karakter için işler tam planlandığı gibi gitmedi, ama gerçekten planlı adım atarak hareket edip en başarılı olan karakterlerden biriydi zaten Baelish.

Ama bu defa planları yürümeyecek. Çünkü kalan 11 bölümde Littlefinger'ın Kuzey'i ele geçirmesi gibi olaylara zaman yok. Jon'un yokluğunda Sansa üzerinden Kuzey'i kontrol etmeyi deneyebilir ama Sansa bunu yemeyip kapıyı gösterecektir hatta duruma göre Brienne tarafından dövülerek dışarıya atılabilir. Bunun üzerine Vale ile beraber Cersei'nin yanına geçer.

Mesaj tarihi:

Küçükbarnah ve ileride olabilecekler hakkında teori

Ya bence teori olarak şöyle bir fikrim var: olarak evet baelish jon a karşı sansayı ayaklandırmayı hatta dediği gibi lordları jon un piç olmasına işte başka şeyleri se kullanarak ayaklandırmayı deneyecek. Belki başarılı da olabilir ama end game victory hiç sanmıyorum. Çünkü arada arya var bran var. Keza jon un aslında piç olmadığı lyanna (ismi doğru di mi ned in kardeşi) nın oğlu olduğu hem stark hem de danny ile aynı kanı taşıdığı eninde sonunda ortaya çıkacak. Endgame victory bunlarla her türlü jon da gibi duruyor ki o da iron throne a bakar. Benim teorimde baelish sansa yı doldurur jon a karşı çıkarttırır arya itiraz(ki bence bran olacak) eder bran da gelir sansa ve baelish ya sürgün edilir ya da arya tarafından öldürülür bran ya da arya winterfell in başına geler çünkü jon targaryen olduğunu öğrenir danny ile birlikte cercei i alt edip iron throne a geçer sonra da king bran of the north (bran the builder a dehşet gönderme var) ve king jon queen danny night king e dalar realm kurtulur endgame victory olur mutlu son :)))) tabi grrm tanıyosak birileri mutlaka ölür. baelish ortada kalır sürgünde sansaya muhtaç olur ya da zaten ölmüştür.

Mesaj tarihi:

endgame'de jon mefta ya. gandalf gibi gider görevim bitti diyerek hikaye bitince. danaryos oturur tahta. sansa gg olur, baelish'in katakulisinde. bran winterfell lordu olur işte. arya büyük ihtimal braavos'a döner.

Mesaj tarihi:
bence final soyle olsun. buyuk bir meydanda;

cersei (bow-sword) mountain (2h sword) jaime (sword-shield)

jon snow (2h sword) Sandor Clegane (sword/shield) Tormund (2h axe)

khaleesi (bow-sword) jorah mormont (sword/shield) ejder... yok lan sdf olmeseydi Barristan Selmy (2h sword)

veeee

night king (2h ice sword) ile wunwun

alanda random ejder camlari kalkanlar felan da olsun.
sag cikan tahti alir.
Mesaj tarihi:
Arada cüce de joker daggerla dalsın birine ama yalnız bir hakkı var bir kişiye dalabilir, ejderlerin anasının seçtiği bir kişiye, %60 öldürme şansı var, eğer sıçarken yakalarsa %95. Big bosslarda farklı oran bossun hp ye göre. Dagger yerine crossbow da olabilir.

Beylişi sansayı falanda ekle azıcık varyasyon şeysi olsun.
Mesaj tarihi:
Ben Lannisterlar kazanacak diye ayarladım kendimi. Öyle bir dizi ki koskoca donanma ağzına kadar askerle dolu bir şekilde sıfırı tüketmiş Westeros'a çıkacak ve kıtayı kolayca işgal edecek diye beklerken birden bir donanma çıkıp ordunun bir kolunu yok ediyor. Martell denen salak who gave the order diye götünü yırtarken saçma sapan bir şekilde geberiyor. Stannis hem karadan hem denizden şehri kuşatmışken körfezi ateşe veriyorlar şehir yine düşmüyor. Robb desen hızı almış güneye inerken düğünde katlediliyor.

Yok aga bu aile bir şekilde ayakta kalacak öyle görünüyor.
Mesaj tarihi:

aşşşaaalık beyliş

varys dragonstone'da jon snow'a anlatır belki aşşşaaalık beylişin babacığının gırtlağına bıçak dayadığını?

bi de,

popüler fan teorisi - muhtemelen kitaptan - doğru çıkarsa dev spoiler

konu başlığı: ice dragon
A) dragonlardan biri (hatta sanki viserion) savaşta düşüp wight olarak hortlatılacak --> elde edilen ice dragon'a night king binecek.
B) ice dragon olacak evet, ama öyle literal diil. jon snow is the ice+dragon. jon babişkosunun adını taşıyan rheagal'a binecek.

ben B diyorum.

çünkü

night king targaryen diil, stark...

/discuss
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...