ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Dips tıs dips tıs dips tıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 samaella said: fitness sonrası yüzmek ile ilgili bilgi paylaşan oldu mu hiç? Cardio yerine yüzsem, ağırlık kaldırdığım gün yüzsem nasıl bir etki yapıyor? bi kaç kere daha yazmıştım burda da hayatımda en hızlı gelişim gösterdiğim dönemler hep aynı anda yüzüp body yaptığım zamanlar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 peki aynı anda seri test çözüp etüdlere gititğin dönemler öss netlerin de yükseldi mi keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 etüdlerde uyuyodum, canım sıkıldıkçada geometri matematik fizik falan çözüyodum xd öss dönemi wow vardı bi de bi ara lan spor yapıp wow oynuodum sadece gene girmişim iyi bi bölüme bi şekilde asfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Jaegerjaquez said: samaella said: fitness sonrası yüzmek ile ilgili bilgi paylaşan oldu mu hiç? Cardio yerine yüzsem, ağırlık kaldırdığım gün yüzsem nasıl bir etki yapıyor? bi kaç kere daha yazmıştım burda da hayatımda en hızlı gelişim gösterdiğim dönemler hep aynı anda yüzüp body yaptığım zamanlar oldu Aynı anda derken? :D https://www.facebook.com/Protein7com/videos/1535802796493974/ Aktif günle birlikte mi yoksa bir günü yüzmeye mi ayırmıştın mesela? Hani girmişsin 1.5 saat superset kaslar olmuş balon gibi, sonrasında mı yüzmek efektif vs doğrusu var mı onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 sabah öğlen yüzme akşam body Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 doğrusu budur demiyorum ama genelde yüzmeyi gün içinde yapıp sonrasında 6-7 gibi body yapıodumn 4 saat yüzme 2-3 saat body falan oluyodu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 çüş. phellps e rakip mi olacaktın ne bu azim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 kaç kalori alıyordun günde merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 sen adamın resmini görmedin sanırım dragonfire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 en son ne zaman kötü çocuk olduğunu sormamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 bana niye cevap vermiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 alt göğüs demişsin ad3m söylemiş dips diye haklı dips kraldır ama dikkat et omuzlarına sternumuna filan. Onun dışında decline bench press var ama alt göğüs gereksiz ya ne yapacan dipsin de alt göğüs için herhalde biraz öne eğilip yapmak lazım da iyice bir araştır biraz tehlikeli omuzlar için range of motion sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Dips sehpası ne evde ne salonumda var (boks yapıyom). Alternatif bir yol önerebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Üst tarafın squatı işte dips... Harika postumu ciddiye almadığın için çok üzüldüm :( Bu arada dendiği gibi sakat bir hareket hiç yapmadıysan. Başlangıç için ayağının altına bi destek al 1 set yukarıdan aşağı sal kendini bir set aşağıdan yukarı kaldırmaya kas. Yukarı kalkmak daha zor tabiki eğer çok zorluyorsa bi dönem aşağı doğru sal kendini kasların alışana kadar. Ayrıca bunuda not düşeyim bir hareketi yapamıyorsan her zaman negatifini yap kaslarını güçlendir/hazırla sonra devam et orijinaline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 oturarak yap kanepe+sandalye ikilisiyle https://i.ytimg.com/vi/WRlP-qgQYEo/maxresdefault.jpg http://i.youtube-dl.xyz/vi/LlcuOTiyu80/hqdefault.jpg http://dohomeworkouts.com/wp-content/uploads/2014/12/vjezba1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ne biliyim dıp tıs dıp tıs diye dalga geçiyosun sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 gif total recalldan herhalde http://media.paperblog.fr/i/312/3126851/total-recall-question-colonisation-future-mar-L-5.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 samaella said: http://dohomeworkouts.com/wp-content/uploads/2014/12/vjezba1.gif abi bu sakatlık şehrine tek gidişlik bilet resmen dslghksdflgsdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 One lan stationda çalışırken bile doğası gereği sakat bir hareketi dengenin sorgulanabilirliği extreme seviyede olan sandalyelerde yapmak -_- Ramses ne için dips istediğine bakar bu iş ama en iyi aletsiz edavatsız alternatifi pushup-diamond pushup falan olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 yokluk olm işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ad3m said: One lan stationda çalışırken bile doğası gereği sakat bir hareketi dengenin sorgulanabilirliği extreme seviyede olan sandalyelerde yapmak -_- Ramses ne için dips istediğine bakar bu iş ama en iyi aletsiz edavatsız alternatifi pushup-diamond pushup falan olur herhalde. Alt ve yan tarafı toparlamam lazım göğsün.Sarkık gibiler. Eskiden dips yapardım (11-12 sene önce), gittiğim salonda dips sehpası vardı. Şimdi yok ama. Portatif bişey bulabilir miyim? Dips doğru yapılırsa gerçekten çok etkili bir hareket.Ondan dolayı push-up+dips ile 3 ayda memeleri toparlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Abi ben güçleniyorum ama büyümüyorum o niye ? Yani çok büyümek istemiyorum çok şikayetim yokta biraz büyüyeyim en azından çok zor büyüyorum ya. Ağırlık arttırıyorum saçma sapan bi şekilde fiziğimle alakasız ağır girebiliyorum şu an ama büyümüyorum. Çok az yani. Şekilleniyorum falan, kaslar belirginleşiyor ama ölçüm yaptığımda aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 kök hücre tüketmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 ne kadar gucleniyorsun mesela bench press'te? bende de ayni durum var sayilir, bence herkeste var o hacim olarak buyutme esigi biraz zor asiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar