Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

disclosure day'in yorumları efsane ya gülmek isteyen açsın okusun sabaha kadar asjdkşsdf

The Furious çok iyi gözüküyor, raid fanboyu olarak hazır ola geçip izleyeceğim.

Mesaj tarihi:
Norak, 12.06.2026 21:48 tarihinde dedi ki:

spider-noir-poster.jpg

Renkli halini izledim, fena degil baymadi ki ben bu donemi sevmem, ama bir daredevil ya da diger marvel showlari gibi degil, daha basit eglencelik. Spiderdan ziyade NC icin izlenir.

abi ben 2. bölüm başında bıraktım izlemeyi. renkli halini izliyordum. Bu da yeni nesil mantığında çekilmiş. Paso yakın çekim, full greenbox. In the grey' de şöyle bir baktım aynıydı. Artık telefona göre çekiyorlar muhabbeti vardı, resmen öyle. Eski sinematografi yalan oldu çoğu yapımda.

images?q=tbn:ANd9GcSnUlqdOnZZgIDjAP6PkR5

Yout Friends & Neighbours - Sezon 2

Güzel dizi de uzatıyorlar. Uzattıklarında konuda saçmalıklar ve tekrarlar oluşuyor. Tek sorunu bu. Onun dışında öyle gidiyor...

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcSLD4F8MVpauxlpgG9n7W2

Margo's Got Money Troubles (Apple+)

Baya sağlam kadrosu var. Nicole Kidman da bir kaç bölüm sonra dahil oluyor. Üniversite okurken bebeği olan bir kızın sorunlu anne ve babası ile ilişkileri ve hayatını idame ettirme çabası.

İkidir bir only fans dizilerde baya yer alıyor. 

images?q=tbn:ANd9GcQ-OU_T5CKXJmjJE66-W0K

I Swear (2025)

Filmin başı ile sonu arasındaki mevzu çok acayip, hele bir de gerçek hikaye olması muazzam. Robert Aramayo oyuncu olduğunu fark etmiş, öyle oynamış. 

Tourette sendromlu John Davison'u konu alıyor film. Bununla nasıl başa çıktığı dicem ama hayatına giren iki insanın onu kabullenişi ve desteği ile oluyor her şey. Sonrası ona ait zaten 🙂 

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcTLhmAPwRryN9Lcr-RlV0Y

6,5 filan o da Spielberg in kurgusuna, cekimlerine ve Emily Blunt'in hatrina. Hikaye ve senaryo cok cacik, olmamis Spielberg. Sene 2026 bize ET hikayesinin varyantini iteklemeye calisiyorsun.

Mesaj tarihi:

poster.jpg

Supergirl 3/5

Supergirl: Woman of Tomorrow çok beğendiğim bir çizgi romandır. Hikayesi olsun, artwork olsun, çizimler, canlı renkler hep çok hoşuma gider her okuduğumda. Bu filmde onların hiç biri yok. Öyle güzel renkler yerine sadece gri ve kahverengi kullanarak Guardians of the Galaxy çakması bi film çekmişler. Yönetmen direk yetememiş uyarlamaya Woman of Tomorrow'u. Gerçekten çirkin film, renksiz, iç bayıcı. Hikaye olarak da çizgi romanın özeti gibi işte. Birde yine Guardians gibi devamlı şarkı koymuşlar her sahneye ama hiç olmamış, gitmemiş bu filme, özellikle son aksiyon sahnesinde slow The Middle cover'ı çok kötüydü. 

Kara olarak Milly Alcock gayet iyiydi ama. Lobo'da iyiydi ama hikaye ile alakasız, öylesine koymuşlar, olmasa da bir şey değişmiyor filmde. 

Çizgi romanını bilmesem daha çok beğenirdim belki ama hayal kırıklığı oldu film benim için. 

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcSR-Kj7o1tZU6Q-ule37LF

Senaryo da bir olay yok, aksiyon 10 numara. Bazi karakterler hatta hikayenin akisi biraz bilgisayar oyunu gibi, ama bu filme full aksiyon icin gidilir. Zaten aksiyondan ekrandan gozunuzu ayiramiyorsunuz, cok takilmamak lazim.

Daha oncede soylenmis, 2vs2vs1 sahnesi cok cok iyi.

Spoiler

Tek kisilik ordu yerine 2 kisilik takim olmalari cok daha iyi olmus.

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcRR3zVY8O6HEIAwcug5yMR

Çok tatlı korku/komedi. Dozunu cok iyi ayarlamislar. Bir de karakterler akıllı davraniyor çoğu durumda.

Secret World oynadıysanız ilk görevin atmosferi var dizide.

• Like 1
Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcSsWH5UmpXkao1mQ2XjX-H

The Bear - Sezon 5 (Final sezonu)

Underdog bir dizi olarak çıkıp ilk iki sezonda sınırı o kadar tepeden belirledi ki sonraki sezonlar aslında çok farklı şey yapmadıkları için eskisi gibi değile getirildi. Çünkü tekrarını izlemeye başlamış gibi hissettik. 5. sezon pek öyle değil. yine yolunda gitmeyen işler, yine gerginlikler, yine kimin ne dediği belli olmayan dialoglar ama bu sefer farklı bir yol var. Sonunu da hiç beklenmedik şekilde bağlamışlar, ne alakağğğğ diye kaldık. Ama overallda bence çok iyi dizi. Belki bir gün tekrar izlerim diye bile düşünüyorum.

Mesaj tarihi:
Gallant, 24.06.2026 18:30 tarihinde dedi ki:

images?q=tbn:ANd9GcTLhmAPwRryN9Lcr-RlV0Y

6,5 filan o da Spielberg in kurgusuna, cekimlerine ve Emily Blunt'in hatrina. Hikaye ve senaryo cok cacik, olmamis Spielberg. Sene 2026 bize ET hikayesinin varyantini iteklemeye calisiyorsun.

umutluydum bundan ya

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:

spacer.png

taylor sheridan yapımıymış buna sardım mehh işte akıyor. Çok aksiyon olacak sandım gereksiz muhabbetler de var ilk sezona puanım 6/10 ama genel olarak diziyi çok beğeniyorlar yorumlarda bakalım diğer sezonlarda ilk sezondaki gibi duygusallık aptallık göstermezler. Morgan freeman toplasan 2dk gözükmüyor koca dizide :d 

Mesaj tarihi:
progamer, 26.06.2026 21:13 tarihinde dedi ki:

Supergirl 3/5

$100 milyon zarar bekleniyormus, 🤡

Bunun yerine absurd bir Lobo filmi yapsalardi boyle Deadpool ayarinda m rating kafa kol bobrek havalarda ucacak, boyle olmazdi 💀

Mesaj tarihi:
fenris, 6/27/2026 1:02 PM tarihinde dedi ki:

Çok tatlı korku/komedi. Dozunu cok iyi ayarlamislar. Bir de karakterler akıllı davraniyor çoğu durumda.

Secret World oynadıysanız ilk görevin atmosferi var dizide.

widow's bay

8/10

tavsiye, oyunculuk A, A+ - apple belli standart tutturmuş

Masters of the Universe

6/10

Bazı yerleri çok cringe - acting B level altı

MV5BMTJjYTFkM2EtZjBmNy00OTk2LTg0NTAtNzYx

Obsession 2025

dün düştü @Qali

Senenin en iyi korku filmlerinden, o yüzden eleştirmiyorum - izlemeniz lazım.

8 / 10

obsession-1773253883.jpg

Mesaj tarihi:

obsession yok ya sarmadı. sosyal anksiyete tek korkutan şey sanırım.

müzikler için de uncut gems'e bayılmış heralde yapanlar. iyi ilham almışlar.

ama ben zaten korku sevemiyorum hep dandik geliyor. son 10 senede bi It'i sevdim sanırım.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Marad.jpg

Mar Adentro - İçimdeki Deniz (2004)

Alıntı

The factual story of Spaniard Ramon Sampedro, who fought a 28-year campaign in favor of euthanasia and his own right to die.

Julieta_film_aifi%C5%9Fi.jpg

Julieta (2016)

Tipik Almodovar filmi. Roman tadında. Bence nefis.

neokrasi tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...