Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Sayfa başı olmuş, Paradise için:

İlk sezonu daha çok beğenmiştim.

Spoiler

İkinci sezon da fena değil, bazı yerleri gereksiz uzatıp zorlamışlar gibi geldi. Sci-fi a bağlamaları hoşuma gitti ama AI olmadan bağlasalardı daha çok severdim fds

DRaGoN_SLaYeR tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Paradise iyi. Yazarlik tarafinda belirli yerlerde sabunlama sikintilari var ama haftalik dizi oldugu icin seyirci hafizasi bunu gozardi edebiliyor.

Bence piyasada cok survival temali icerik var diye rotayi sci-fi a kirdilar. 3. sezonu onaylanmis.

Spoiler

3. sezonda Link vs Xavier gorebiliriz. Sonucta Link Alex i kapatmak derdinde, Xavier da User X olarak acma derdinde olucak. Alex buyuk ihtimal insanlik icin belirli bir survival rotasi belirlemis, karakterler ona gore ilerliyor. Or. Dr. Torabi Jane i bicakladiktan sonra lider konumuna gecti ki kapilari acsin. 3. sezonda yine siginaktakilerin lideri rolunde devam eder. Baskanin oglu gelecegin lideri olarak konumlandirilacak. Robinson yeni annesi, Xavier in kizi gelecekteki esi, vs. Sinatra nin kizi ve bebek Annie Link i Alex in acilmasi konusunda bir nevi ikna edebilir. Ya da bunlari gormek yerine dizi timeline in bilmedigimiz bir kismina odaklanabilir.

Mesaj tarihi:

Geçen hafta Sarı Zarflar'a gittim, hiç beğenmedim. Hatta bu kadar kötü his beslediğim filme gitmemiştim ne zamandır. Aslında anne-baba-kız ilişkisine kaydığı zamanlar film ilginçti ama filmi parodi gibi buldum, Kızıl Goncalar gibi bir şey yapılmış.

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcSomLxFBM8GZd6A_RyiACj

DTF St. Louis (HBO) - Mini Seri

Müthiş. Kara mizah diye geçiyor ama köküne kadar değil o yüzden baya beğendim. Sadece Jason Bateman artık hep aynı karakteri oynamaya başlamış. Hep şaşırmadan şaşıran mala bağlayan bakışlarla. David Harbour çok iyi...

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcSh_SVYC_q1u9OLxnd8aRc

The Capture (BBC) - Sezon 3

Distopya sertleşiyor. Deepfake hikayesi evrimleşiyor. Tek sorun hikaye uzuyor ama karanlıklaşıyor. 6 bölümlü olduğu için sezonları bir şekilde akıyor. 

Sadece BBC dizilerinde olan şu dialoglarındaki derin dip sessizlik beni yoruyor. 

images?q=tbn:ANd9GcSWP-tmtCd20bsxwh_qyR4

Last Thing He Told Me - Sezon 2

Yani zorlamalar başladı. Fena değil ama bazı yerlerinde akmıyor.

images?q=tbn:ANd9GcQO4hAmCpZ-LcV7ODQV31f

Yanyana 

Yani olmamış. Duygulandırsın dedim duygulandırmadı, güldürsün istedim güldürmedi... hiç olmamış 😞

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

islam tandanslı ishamael ve dini kaygılar harika
673839018_26453191307673775_659458091597

I cannot believe it has already been a year since The Wheel of Time was cancelled. It still feels as fresh as if it happened yesterday.

A whole year since Siuan and Moiraine’s story was cut short.

A whole year since Prime Video cancelled what was truly a cinematic marvel.

A whole year of being left hanging.

I still cannot forgive Prime Video. Anyway, we move as the Wheel Weaves!!!

#SaveWOT #thewheeloftime

tunca tarafından düzenlendi
eksikti
Mesaj tarihi:

MV5BZjRhMWY5M2MtNzlmNS00YmYyLTkzNmUtNDA2

Öldürdüğün Şeyler - 2025

Saçma olacak ama youtube'tan izledim. çok fazla metafor var ve geçişler bir anda oluyor. O yüzden kafa karıştırıcı sahneler var bi' miktar.

Film güzel ama, beğendim.

Mesaj tarihi:

spacer.png

A24 korku filmi. Yönetmen daha önce kısa korku filmleri ile ünlüymüş bu ilk uzun metrajı. Konusu, ölümünü bekleyen yatalak annesi ile yaşayan ve gizemli olaylar üzerine podcast yayını yapan Evy'nin 10 tane gizemli ses kaydını dinlemesi sonucunda oluşan paranormal olayları anlatıyor. 

Jump scare olayları yok filme dair tek sevdiğim şey yenilikçi bir sinema filmi olmuş. Ses müthiş kullanılmış. Sinemada izlense bambaşka bir duygu uyandırabilir de filmin geneli mehh 5/10 

Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcR9BxCRjPG7d_wSKUcFA5L

Paris, Texas (1984)

Birkaç ay önce Perfect Days'i izlemiş ve çok etkilenmiştim. Bu yönetmen (Wim Wenders) ne ayakmış diyerekten çıktığım yolda Paris, Texas'ı izledim ve öncekinden daha çok etkilendim. Monitöre ekmek bandım. Sanat, sanat. Bir yerlerde hala izlenecek hayvan gibi güzel filmler varmış dedirtti. İçime umut doğdu. Belki gerçekten, belki bir ihtimal, en güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız olabilir mi...

• Like 1
Mesaj tarihi:

images?q=tbn:ANd9GcT2uM7v_h0EcUe-7afCR1E

Ronaldinho: The One and Only (Netflix)

Ronaldinho severlere güzel gelir. Abisinin hiç çuvaldızı kendisine batırmayıp her şeyi karşıya sallaması da itici geldi. Bu arada ne topçuydu be 😄 Şu adamı canlı izlemiş olmanın şansını şunları izleyince daha iyi anlıyorum...

• Yeni Oluştur...