GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2026 Crime 101, iyi başladı ama ortalarda sıçışa geçti. 5,5/10 diyebilirim. Yemek yerken birşeyler içerken vs izlenir beyin yormayan filmlerden.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2026 BiTcH_oFBaT, 29.06.2026 08:06 tarihinde dedi ki: The Bear - Sezon 5 (Final sezonu) Underdog bir dizi olarak çıkıp ilk iki sezonda sınırı o kadar tepeden belirledi ki sonraki sezonlar aslında çok farklı şey yapmadıkları için eskisi gibi değile getirildi. Çünkü tekrarını izlemeye başlamış gibi hissettik. 5. sezon pek öyle değil. yine yolunda gitmeyen işler, yine gerginlikler, yine kimin ne dediği belli olmayan dialoglar ama bu sefer farklı bir yol var. Sonunu da hiç beklenmedik şekilde bağlamışlar, ne alakağğğğ diye kaldık. Ama overallda bence çok iyi dizi. Belki bir gün tekrar izlerim diye bile düşünüyorum. acayıp gerdi bu sezon beni acayıp hemde 1
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2026 Bu nedir olm, abv ama bir komedi olarak 10/10
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2026 Widow's Bay (Apple+) nasıl bitti şimdi bu... tek sezonluk dizi olabilecekken uzat Allah uzat... Güzel geriyor, güzel bağlanıyor da bi 10 bölüm daha ne anlatabilirsin ki
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2026 Disclosure Day (2026) Yani düşünce mantık filan güzel de uyarlayamamış. Sonundaki verdiği duygu güzeldi ama.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2026 İzlenir fena değil, yönetmeni oyuncuları vs youtube'da karşıma çıkan short skeçlerin elemanlarıymış, espiri anlayışları güzel ama fazla abartıp uzatıyorlar diye düşünüyordum genelde, filmde keza öyle. Bazı yerleri acayip abartmışlar-uzatmışlar gereksiz şeyler çok, cringe bol. Herifin ilk filmi düşük bütçe = fena değil. 5.9/10 Spoiler Araba sahnesi acayip belli oluyor manken kullanıldığı sanki biraz daha özen gösterilebildi. Filmin ortalarında aha tam şimdi çocuk artık anladı kendini öldürür herhalde vs diyorsun herif kızı kullanmaya devam ediyor. (belki düzelir hallederiz gibi bakıyor olabilir, young adult ergen kafası) Bu kız bu hallerde gezerken çevredeki kimsenin silkinde olmaması, çocukla film sonuna kadar real talk yapanın olmaması biraz gerçeklik dışı. Yukarıdan milyar dolar yağdırmalar vs saçma sapan şeyler filmin yıllar sonra izlenebilirliğini düşürmüş. Acayip mantık hatası dolu, aklıma gelen sonuncu şey, kız zaten 2 cinayet işlemiş moruk sen o hapları atsan ne olacak? önce kızı öldürür ondan sonra kendini öldürür herhalde derken onu da yapmıyor tam bencil mal. (Böyle yapsalarmış daha çok konuşulurdu mesela, hangisi moral olarak daha iyi bir seçenek, kızın hapislerde çürümesi mi yoksa zaten uykusunda "beni öldür beni öldür" dediğinden yola çıkarak böyle bir sonuca varmak mı) Genç birinin yazdığı belli, fikir çok güzel ama biraz daha aklı başında olgun birilerinden feedback alıp sağını solunu düzeltseymiş 10-15 yıl sonra bile izlenecek film olurmuş, şimdi gazı geçince unutulacak bir şey olacak.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 Say Nothing (FX) - Mini Seri IRA hikayesini anlatıyor. Güzeldi. Ama hangi göz biraz anlamak da zor. Avatar Aang: The Last Airbender (2026) Avatar sevenleri eğlendirir.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2026 The Agency - Sezon 2 Yani karışık marışık gibi ama saçma sapan iyi dizi... Bu sezon işler daha da karışıyor. Spoiler Sadece bu kadar mük bir ajanın bu kadar basit bir hata yapmasını da anlamıyorum. Yani... Ama sonundaki 2 cümle çok iyiydi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2026 Star City (Apple+) For All Mankind'ın Rusya ayağı. Tabi ondan farklı olarak Rusya'da dönemin zorbalıkları, kontrol manyaklığı vs. var. Başarı başarı olamıyor. Güzel yansıtmışlar atmosteri
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2026 Cape Fear (Apple+) Kitabın uyarlaması, filmin dizi remake'i. Javier Bardem şov yapıyor. Kadro muazzam. Scorsese ve Spielberg prodüktörler. Konudan öte çekim tam retro gerilim konsepti ile yapılmış, müzikler ve kadrajlar cuk. Maximum Pleasure Guaranteed (Apple+) Sezon 1 Mini seri diye izledik ama muhtemelen devamı gelir. Bence biraz izlenmelere de bakacaklar. Keyifli dizi, kafa dağıtır. Boşanmış bir kadın ve çocuğunun velayet davası süresince saçma sapan olaylar yaşıyor. Karakterler de eğlenceli bu arada.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2026 saygıdeğer biçof, cape fear yorumunu pusuda bekliyordum. abi dizi kötü. havyerin lens gözlerine gülmezseniz evet güzel oynadığı yerler var ama senaryo ve akış çok kopuk. all her fault ile yarışır. o kadar kadro, prodüksiyon var, sinematografi iyi ama yazım çok kötü abi. dizinin ortasında gittim eski iki filmi izledim sonra döndüm bitirdim. aşırı tutarsız karakterler motivasyonlar arklar falan gerçekten kötü. lütfen üstüne alınma biçof yine sonuna kadar izledim ama yani hiç ateş etmiyor bence ya all her faultu da senden görüp izlemiştim, onda da böyle duvara toslamış gibi olmuştum. ÇOK KÖTÜYDÜ OLM YA O NASIL Bİ TUTARSIZ HİKAYE ABİ. sonra gittin task dizisine bok attın bi de gücendim... uç uça karizma laf sokma ve twist sahnelerini eklesinler yetiyor kardeşim size. o uçların birbirine uymaması hiç önemli değil. yeter ki sürekli UYARIL. bilmiyorum ben hevesle takip edip beğenmediğim için dolandırılmış hissettim ve hıncımı anca senden çıkarabiliyorum sdf. fularınızdan öpüyor ve küfürlü cevabınızı dört gözle bekliyorum. 1
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2026 sayin @goldbären, bakin altin ayicik beyfendi. adam "apple tv'ye dunya kadar para veriyorum. telefonumdan bilgisayarima her seyim apple. tuvalette kucuk isirilmis elmaciklar dokuyorum teknoloji kokulu. yaparken de u2 caliyor" demis ve apple tv yayinlarini pembe gozlukle izliyor olabilir. size ne kardesim! ayciklari gozunuze sokarim gerekirse. kokulu opuyor ve hayirli carsambalar diliyorum 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 goldbären, 24.08.2026 15:32 tarihinde dedi ki: saygıdeğer biçof, cape fear yorumunu pusuda bekliyordum. abi dizi kötü. havyerin lens gözlerine gülmezseniz evet güzel oynadığı yerler var ama senaryo ve akış çok kopuk. all her fault ile yarışır. o kadar kadro, prodüksiyon var, sinematografi iyi ama yazım çok kötü abi. dizinin ortasında gittim eski iki filmi izledim sonra döndüm bitirdim. aşırı tutarsız karakterler motivasyonlar arklar falan gerçekten kötü. lütfen üstüne alınma biçof yine sonuna kadar izledim ama yani hiç ateş etmiyor bence ya all her faultu da senden görüp izlemiştim, onda da böyle duvara toslamış gibi olmuştum. ÇOK KÖTÜYDÜ OLM YA O NASIL Bİ TUTARSIZ HİKAYE ABİ. sonra gittin task dizisine bok attın bi de gücendim... uç uça karizma laf sokma ve twist sahnelerini eklesinler yetiyor kardeşim size. o uçların birbirine uymaması hiç önemli değil. yeter ki sürekli UYARIL. bilmiyorum ben hevesle takip edip beğenmediğim için dolandırılmış hissettim ve hıncımı anca senden çıkarabiliyorum sdf. fularınızdan öpüyor ve küfürlü cevabınızı dört gözle bekliyorum. sdhsgfsd canın sağ olsun.. buranın amacı bu değil mi zaten ayrıca okunup, bir şeyler önerince değer görmesi güzel bir şey genel hikayede tabi saçmalık dolu, film çekilen bir şeyden bilmem kaç bölümlük şey çıkarmaya çalışıyorlar. ben anlık güzel sekanslar yakalayınca hoşuma gidiyor. her zaman tümüne bakıp yorumlamıyorum, zaten o kadar derine insem oturur bir yerlerde de detay detay yazardım dasjhdjasd Bir de bazen detaylarda kendimi kaybettiğimi fark ettim, genel olarak bunları görmezden gekip tadını çıkarmaya çalışıyorum. Genel izleyici kafasına sokuyorum kendimi. Bu da özellikle son 1-2 yıldır ne bileyim oyunculuk iyidir filan bir şeyden yakalar beni tribine giriyorum. zaten yapım sana bunların hepsini aynı anda veriyorsa ki kaç tane öyle iş çıkıyor yılda bunu da tartışabiliriz. uçların birbirine uyup uymaması tabi önemli de bu kadar üretim olan yerde kaç tane öyle içerik olacak. Alayı bok gibi olduğu için biraz bir şeyleri iyi gelince hoşuma gidiyor. Ama beyaz yakalı kafasıyla yazmam gerekirse geri bildirimini aldım, buna göre değerlendirmeleri yapacağım. sevgili @dasaaa beni savunmuş sağ olsun ama belirtmek isterim u2 hiç sevmem dkjsadkasdkk apple+ bu aralar üretim bastığı için pek alternatif de bulamıyorum, ne yapalım. birikmişleri bitiriyoruz. Artık her hafta bir bölüm bir bölüm işine pek girmeyip, hepsi çıksın toptan izleriz olduk. Ciddi anlamda hafızaya atamıyorum, unutuyorum ne olmuştu diye Dünde Sugar sezon 2'ye başladık, asla öveceğim bir noktada değil, bu da spoiler olsun djashda hoş dizi de öyle bir dizi değil...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 ben överim sugar'ı çok sakin ve film kesitleri çok hoşuma gidiyor. 5. bölümdeyim gerçi gfsg
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 @BiTcH_oFBaT lucky bitti onu da izleyebilirsin. apple çerezliğinde yine 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 goldbären, 25.08.2026 14:15 tarihinde dedi ki: @BiTcH_oFBaT lucky bitti onu da izleyebilirsin. apple çerezliğinde yine listemde. hatta haftasonu 5 dakika izleyip kapattık bazı sebeplerden. çerezlik olduğu belli. sanırsam küfürlü cevap yazmadığım için gündem yaratamadık dkasjdkasjd
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2026 senin ben yolunu yurdunu...... gündemmmmm
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2026 Konuyu degistirmisler biraz, ama izlenir guzel.
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2026 , Blades of the Guardians Yuen Ping'in yeni filmi. Mad Max Fury Road'un Wuxia Kung Fu versiyonu nu görmek isterseniz seyredin. Güzel 1-2 dövüş sahnesi vardı işte ama genel olarak sarmadı çok. Cgi efektler çok iyi değil, hikaye de çizgi film uyarlaması, fazla karakter var. Çok özet geçmişler gibi. Bide ilk başta Jet Li'yi görmek güzeldi ama o da yaşlanmış artık baya Bundan uyarlamaymış film. Animasyona da iyi diyorlar bakacağım merak ettim.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 hala rent free yasiyor kafamda, ne alaka is yaparken aklima geldi actim bastan izledim lol 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2026 Nuremberg - 2025 Baya vasat. Mahkeme sahnesi neredeyse yok. Duyguyu da veremiyor haliyle. Önceki filmde mahkeme sahneleri çok daha iyiydi. Ve hikayede ikisi arasında fark var. Mahkemedeki sorgu sorularında bile farklılık var. Sonunda Göring kısmı da komik olmuş.. The Invite - 2026 Tek mekan 4 insan ama güzel aktı. Lucky - Apple+ @goldbären dediği gibi çerezlik. Ama sanırsam izlediğim en kötü apple+ dizisi. Hele ayıcık sahnesi dksajdaskjd yani ne? neden? ne için? allak bullak. Abla için yazıp oynatılmış bir dizi olmuş. Sugar - Sezon 2 Hikaye bu sefer daha vasat ama genel konuyu nasıl bağlayacaklarını merak ediyordum. Çünkü: Spoiler uzaylı olayı ne alaka diyorsun. ucundan dokundurdular, bunda bangır bangır verdiler. hikayeyi nasıl etkileyecek soru işaretiydi. sonunda dedektiflikte bu kadar zeki olup, aile konusunda safın önde gideni dksajdsa
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2026 (düzenlendi) King & Conqueror - BBC One İngiltere'de 1066 yılında gerçekleşen Hastings Savaşının yolunu anlatıyor. İki ana karakterimiz de Game of Thrones ve House of Dragon'dan tanıdığımız simalar. Duyguları, kişilerin psikolojik değişimleri güzel veriliyor gibi de olaylar ve zaman mefhumu haldır huldur gidiyor. O çağ yapımlarını sevenler için alternatif olabilir. Ama öyle ahım şahım da değil. Edit: 8 bölümlik bir dizi. Eylül 1, 2026 BiTcH_oFBaT tarafından düzenlendi
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 1, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2026 (düzenlendi) Izledigim bir kac film vardi yazmamisim. The Tuner - 7/10 Piano akordu yapan hiperakuzi sahibi genc kardesimizin yolu kasa hirsizlariyla kesisiyor. The Last Viking - 7,5/10 Mads Mikkelsen'in coklu kisilik bozulugu yasayan Manfred karakterini canlandirdigi kara komedi. Manfred'in agabeyi Anker 15 sene once banka soygunundan elde ettigi parayi saklamasi icin kardesine verir ve hapse girer. Ciktiginda Manfred paranin yerini hatirlamadigi gibi kendinin de kim oldugunu hatirlamamaktadir ve kendini John Lennon sanmaktadir. Olaylar gelisir. Gazete pazar eki gibi yazdim ya ozetleri Eylül 1, 2026 Gallant tarafından düzenlendi
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2026 Furious Sert, rahatsız ediyor ve düşündürüyor. Hulu / Disney
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2026 Tony - Normal film olarak 7-7,5/10, Kitchen Confidential i okuduysaniz 6,5-7/10 Rahmetli Anthony Bourdain'in genclik yillarindan esinleninmis bir yapim. Biyografi diyemiyorum, cunku gercek olaylar ustunde biraz fazla oynanmis. Biopic tanimina biraz daha uygun. Oyuncu kadrosu iyi. Dominic Sessa ile Antonio Banderas rollerinde basarili. Bazi karakterlerin tek karakter uzerinde birlesmesi gibi kabul edilir kisimlar olsa da filmde genc Bourdain'in zirt pirt yalan soylemesi, olmayan yazarlik hayalleri pesinde kosmasi ve gercekte hayattaki madde bagimliliginin cok hafif gecilmesi gibi kisimlar hikayesine vakif insanlari rahatsiz edebilir. Bana kalirsa genclik ve kariyerinin ilk yillarini kapsayan 5 yillik bir periyotun film olarak ele alinmasi daha isabetli olurdu. Ama o da cok karanlik kalabilirdi.
Öne çıkan mesajlar