razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2026 bugün yemek yerken bunu izledim. 10/10 yine yerim. işin komiği adam kariyerine figüran olarak yine bişiler tüketerek başlamış (hunk 1987) Spoiler
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 The Drama (2026) Güzeldi. Muhteşem bir itiraf sonrası konunun geldiği nokta kdasjkdsa Karşılaşmalar - 2. Sezon Bu sezon meh.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 Palu ailesini izledim saçma sapaaan bir şey. Müge anlı daha heyecanlıydı. Sesler berbat altyazı açtım. Aptal aptal çekimler dabbe tarzı korku filmi yapmak için kasmışlar da kasmışlar. Bir araç var 100 kere göstermiştir. 1. bölüm olayı anlatıyor 2. bölüm olayı tekrar anlatıyor 3. bölüm de olayı yapan şahsın geçmişine değiniyor. buna başladım epey beğendim. Orta doğunun pislik yüzünün en karakteristik oyuncusu Numan acar tabii ki uyuşturucu çetesinin başındaki Türk. Çok seviyorum bu adamı. Homelandda da afgan teröristi oynuyordu. Numan Acar'da Hakan ulukaya ismi ile çete lideri olarak rol alıyor. Bu karakterin de Hüseyin Baybaşin'in gerçek hikayesini anlattığını yazmışlar birkaç yerde. Bu adam KV'de Hüsrev Ağa olduğunu söylüyorlardı başrolde de Tom Burke var Konu olarak da 80'lerin sonlarında İngilteredeki uyuşturucu çeteleri ile mücadeleyi anlatıyor. Uyuşturucu ölümleri çok artınca olayları durdurmak isteyen hükümet gümrük şubesine özel yetki veriyor ve birkaç haftalık eğitimle kendi memurlarını saha ajanı yapıyor. 3 bölüm izledim epey keyifli. .
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2026 geç kalmışım editleyemiyorum şuan meta quest 3'e atıyorum. sinemasına gidemedik bari evimizde sinema gibi izleyek hehe
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2026 izledim. film okay de öyle çok da abarttıkları kadar bir şey ifade etmedi bana. son bir kaç senedir garip gureba filmlere ödüller verdiklerinden midir piyasaya çöp film spamladıklar için mi bilmiyorum ama hani şöyle bundan 15-20 sene evvelin maks 7 alcak filmlerini bugünlerde başüstü ediyorlar gibi.
agg1401 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2026 Taşacak Bu Deniz hayranı oldum çıktım.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2026 Monarch: Legacy of Monsters - Sezon 2 Çok sınırda gidiyor, ya patlayacak ya da güzel gidecek. Sezon final bölümünün yarısı olmasa da olurmuş bu arada
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2026 Bunu izledim, guzel eglenceli baya ama bilim kurgudan ziyade komedi olmus film Expanse tier bilim kurgu zor tabi her daim
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2026 The Rooster (HBO max) Baya eğlenceli, keyifli.
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 sanssizsansli, 11.05.2026 21:35 tarihinde dedi ki: Project hail mary düşmüş Çoook yorucu. Tempo sürekli değişiyor. Bi öyle müzik, bi böyle. Bir de uzun. İzlemesem olurmuş.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2026 Imperfect Women - Apple+ 8 bölümlük mini seri. 3 yakın arkadaşın hikayesi. olaylar karman çorman bir hal alıyor. kadro kalitesine göre biraz düşük kalıyor dizi. Fena değil. Untold UK - Jamie Vardy & Liverpool's Miracle of Istanbul - Netflix Untold uk serisi çıkmış. Vardy'nin hayatı üzerinden leicester şampiyonluğunun hikayesi anlatılıyor. karısının paradan sonraki değişimi inanılmaz dkasjdksa bu arada çok dolu değil ama fena da değil. Liverpool sanki daha iyi. baya enteresan olaylar var. İstanbuldaki footagelar efsane dkasjdka Sadece maçlar biraz detaysız. House of Ninja (2024) - Netflix Bayadır listemdeydi. Dün de evde kös kös otururken izledim. 8 bölümlük japon dizisi. Shinobi olan ama kimliklerini gizleyen bir aile üzerinden akıyor hikaye. Kendileri Hattori Hanzo'nun soyundan geliyor. O yüzden kıymetliler. Hikaye klasiğimsi ama akıyor. Sanırsam 2. sezon da geliyor. The Good Omens - Sezon 3 - Prime Tek bölümlük final sezonu. Sezonlar arası o kadar uzadı ki artık hikayeye nerden nereye geldi unutuyorsun. Ben kitabınını okumama rağmen kopmuşum. Ama güzel bitirdiler. Outlander - Sezon 8 Şu dizi nasıl 8 sezon gitti anlamıyorum daskjdas yani çok uzattılar ve son sezonu da tamamen vedaya ayırmışlar. 10 bölümün çoğu duygusala bağlamalı. hele ki son bölüm sadece ikilinin ilişkisini basmışlar. Sırf başladığım için bitirmek istedim ama yani çoktan bitse olurdu İyisin hoşsun da uzadın be.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2026 Guzel, bunun filmler eglencelik oluyor devam filmi cekmedikleri surece, nobody 2 dandikti ilkine gore. 1
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 Cogiyi. Ayrica ilk bolumu youtube koymuslar:
µh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 (düzenlendi) Obsession 8/10 Hiç sevdiğim bir tarz değil ama popi oldu diye izledim. Oyunculuk gerçekten beni çok mutlu etti, uzun zamandır bu kadar beğenmemiştim bir filmde performansları. Haziran 3, 2026 µh tarafından düzenlendi
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 obsession güzel baya ya ben de beğendim backdoors a da gittim, o bi tık dandik buna göre
Öne çıkan mesajlar