Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Palu ailesini izledim

saçma sapaaan bir şey. Müge anlı daha heyecanlıydı. Sesler berbat altyazı açtım. Aptal aptal çekimler dabbe tarzı korku filmi yapmak için kasmışlar da kasmışlar. Bir araç var 100 kere göstermiştir. 1. bölüm olayı anlatıyor 2. bölüm olayı tekrar anlatıyor 😄 3. bölüm de olayı yapan şahsın geçmişine değiniyor.

spacer.png

buna başladım epey beğendim. Orta doğunun pislik yüzünün en karakteristik oyuncusu Numan acar tabii ki uyuşturucu çetesinin başındaki Türk. Çok seviyorum bu adamı. Homelandda da afgan teröristi oynuyordu.  Numan Acar'da Hakan ulukaya ismi ile çete lideri olarak rol alıyor. Bu karakterin de Hüseyin Baybaşin'in gerçek hikayesini anlattığını yazmışlar birkaç yerde.  Bu adam KV'de Hüsrev Ağa olduğunu söylüyorlardı

başrolde de Tom Burke var 

Konu olarak da 80'lerin sonlarında İngilteredeki uyuşturucu çeteleri ile mücadeleyi anlatıyor. Uyuşturucu ölümleri çok artınca olayları durdurmak isteyen hükümet gümrük şubesine özel yetki veriyor ve birkaç haftalık eğitimle kendi memurlarını saha ajanı yapıyor. 3 bölüm izledim epey keyifli. 

• Yeni Oluştur...