GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 (düzenlendi) Dust Devil (1992) 90 lardan Psychedelic - slasher horror. (final cut izlenmesi önerilir) 108dk olanı Eylül 5, 2026 GreenPeace77 tarafından düzenlendi
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 bunu bekliyordum ama çok iyi değil idare eder. 6/10 bunu random gördüm yeni çıkmış. genel olarak ortalama ve sıradan ama 2-3 sahne iyi komik. beklemiyordum eğlendirdi. bazı kalite sahneler de vardı birileri kasmış.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2026 (düzenlendi) Mayday (2026) Ne yazık ki Apple+ filmi. burada mimlendik Apple+çı diye, yine denk geldi Soğuk savaş dönemi Rusya'da mahsur kalan bir Amerikan pilotunun kurtuluş hikayesi. Eğlencelik. edit: şirkette bazı görseller güvenliğe takılıyor açılmıyor. Tam üstte de varmış aynı film kdjasd Eylül 7, 2026 BiTcH_oFBaT tarafından düzenlendi
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2026 (düzenlendi) abi applecı diye bi genelleme yapmıyorum ya bana diyosan kim demiş onu sdf. sadece övdüğün bazı dizilere heveslendim ama beğenmedim. bazısı hulu netfliş falandı yoksa. apple sci-fileri biraz sulandırılmış oluyor dedik. pluribus bile potansiyelini kullanamadı. bakalım nöromançer nasıl olacak. yoksa gelsin sılow horSES beraber izleyelim Eylül 7, 2026 goldbären tarafından düzenlendi 1
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2026 altınayı öyle bir adam, bana da sürekli özelden küfrediyor
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 goldbären, 07.09.2026 08:50 tarihinde dedi ki: abi applecı diye bi genelleme yapmıyorum ya bana diyosan kim demiş onu sdf. sadece övdüğün bazı dizilere heveslendim ama beğenmedim. bazısı hulu netfliş falandı yoksa. apple sci-fileri biraz sulandırılmış oluyor dedik. pluribus bile potansiyelini kullanamadı. bakalım nöromançer nasıl olacak. yoksa gelsin sılow horSES beraber izleyelim sen dememiştin zaten daksjdka olay ortamı trollemek isteyenlerden gelmişti valla heveslendirip izlettiysem ne mutlu bana.. yazdıklarım okunuyormuş demek ki diyorum ama şu an doğru düzgün de pek bir şey yok
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2026 sırf konser topiği için bile kredin bitmez abi istersen ay yapım dizisi izle... 1 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 The Gentlemen - Sezon 2 (Netflix) Guy Richie dizi çekmeye devam etsin. Filmler artık hep aynı kafada, dizilerde daha rahat hareket ediyor. İlk sezon gibi akıyor. Sadece bazen fazla karmaşık hale geliyor. Bu arada komedi diye geçiyor olması şu dizinin...
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 The End of Oak Street bütün mahalle rick and morty bölümü gibi ışınlanıyo ve dino çağına gidiyor. başrolde interstellar'ın "ama aşk boyutları aşar bence" kızı anna var. diğerleri de takoz aile bireyleri. film rated 13 kıvamında ve gore-free korku filmi havasında ama buna rağmen arada böyle aptal sahnelerle ekstra sinir etmek için kasılmış. Spoiler son yarım saati kapadım. ben filme başladığımda puanı 6.9'du filmi atlaya atlaya bitirdiğimde 6.5'a düşmüştü. daha yeni çıktı düşer heral.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 goldbären, 08.09.2026 09:51 tarihinde dedi ki: sırf konser topiği için bile kredin bitmez abi istersen ay yapım dizisi izle... eee ben de türküye ligi izliyom sürekli ve çok güzel yorum analizler yapıyom, benim niye kredim yok lan altınayuuu!!1
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 chill ve komik bir film hakikaten eşle sevgiliyle izlenmez. ancak a24 gazından dolayı puanı uçmuş herhalde. 6.5 The gentelman 2. sezon hakikaten çok güzeldi. Sicario izledim tekrar Dandik film seçkilerimi de Runner ve The Last house ile yaptım iki film de 3/10
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Her ne kadar ismini hem alakasız oyun serisine hem de filme düz bir şekilde yapıştırmaları nedeniyle acayip uyuz olsam da zorla ucundan beğendim. Zombiyle falan da alakası yok ve korku filmi olarak da göremiyorum çünkü korkudan çok komedi vardı. Ama iyi yapılmış izleniyor. Şu görsel aptal official posterlerden daha iyi veriyor ruhunu. bu arada kalbimizde Spoiler oha lan 24 sene önce
Scalanova Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Content not viewable in your region, iyi film evet.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 razzRaziel, 15.09.2026 02:34 tarihinde dedi ki: The End of Oak Street bütün mahalle rick and morty bölümü gibi ışınlanıyo ve dino çağına gidiyor. başrolde interstellar'ın "ama aşk boyutları aşar bence" kızı anna var. diğerleri de takoz aile bireyleri. film rated 13 kıvamında ve gore-free korku filmi havasında ama buna rağmen arada böyle aptal sahnelerle ekstra sinir etmek için kasılmış. İçeriği gizle son yarım saati kapadım. ben filme başladığımda puanı 6.9'du filmi atlaya atlaya bitirdiğimde 6.5'a düşmüştü. daha yeni çıktı düşer heral. Anne Hathaway; Bu kadın yapımlarda neden hep kendinden 15 yaş büyük abilerle takılıyor ?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 Tony (2026) Tabi ki olayların gerçekliliği hakkında fikrim yok ama film olarak fena değil. Adam ahçılığa gerçekten böyle başladıysa muazzam tabi dlaskjdas Biz izlerken eğlendik... bu arada başroldeki denyoya gıcığım. tipinden filan muhtemelen Micheal (2026) Filmin bence ruhu eksikti. tam olmamış. zaten micheal'ın animasyon karekteri gibi gözükmesi de ayrı daksjda cgi gibi yüzü filan. Tamam çok karakteristik bi yüzü vardı da bu kadar yapay gözüktüğünü hatırlamıyorum. Filmi izleyince ama adam hakkında çok fikri olmayanlar daha saygı duyabilir. Uzatmadan da güzel noktada bitirmişler. The Walking Dead: Dead City - Sezon 3 umarım bu sefer bitmiştir kdajsdka yani sırf taaaa day one'dan beri izliyoruz bu seriyi ve her şeyini diye izledim. Kısır döngü durup dönüyor. yalnız dillard'ın kendini besleme şekli muazzam... kimsenin daha önce bunu düşünmemesi de garip... Spoiler ama elektrik olayı tabi baya büyük bir devrim şu yaşadıkları post-apo dünyada. bunun üzerinden bir kurgu ile şehri ayağa kaldıracak bir hikayeye giderler mi bilmiyorum. hatta old gang buluşması filan belki... tüm serileri bir noktada toplama gibi manyakça bir şey bile olabilir. Ama tabi hikayede baya bir farklılaşma yapmaları lazım. böyle bir yere varamayız dlaskda PS. dillard zombileri öldürüyor, çürümeye bırakıyor ve kurtçuklar üremeye başlıyor. O kurtçuklarla hindilerini besliyor. kendisi de hindileri kesip yiyor. bunları da yan yana 3 odada yapıyor. 1
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2026 All of You (2024) - Apple+ Ruh eşi testi ile insanların hayat arkadaşlarını bulduğu bir gelecekte geçiyor film. İki çok yakın arkadaşın ilişkisi. Hanımefendi bu teste girerek ruh eşini arıyor. Film boyunca zaten bu ikilinin ilişkisi üzerine odaklanan bir film... Garip şekilde akıyor. Ama yani boş zaman geçirme filmi. Beef - Sezon 2 (Netflix) Garipliklerle dolu bir hikaye... Çekici geliyor izlerken ama tabi kendimi ifade edemiyorum.. bazı anlar o kadar saçma ki kapatsam mı dediğim anlar oldu tabi... Sonu kötü bağlanmış belki ondan bir hayalkırıklığı var.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 project hail mary uzun zamandır seyrettiğim en sevimli film olabilir 10/10 vibes 1
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Wow Beta sırası izledim 27dk., o da sayılıyor mu?
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Unabomber nope, kalitesiz. zaten russell crowe olmasından belliydi.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 nafaka ödemek için 5/10luk filmlerde oynasa da rasılın kredisi bitmez bizde. aksini söyleyen entertain edilmemiştir... (ayrıca son nürnbergi adam taşıyordu gayet)
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2026 ohoo 2018'de kalmış bitmiş gitmiştir o. adamı kötülemiyorum lan ben de çok severim. ama kötü film göstergesi artık. 2026 filminden afiş koyayım, russell eski kariyerine bakarken
Öne çıkan mesajlar