Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Farinal 24 Ağustos'tan beri devamlı izliyor galiba sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ultimate cut cikacakmis (cikti aslinda eheh). director's cut'dan farkli 162 min | 186 min (director's cut) | 215 min (ultimate cut). 3 bucuk saatten biraz fazla, izlemek lazim bi de boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 zaten normali bayıktı bide ulticut'a nası dayanıcak insanlar. "çok uzun izledi" madalyası falan veririm öyle adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 ÇR'ini geçen yıla dek sadece ismen duymuş biri olarak filmi ağzımı açık bıraktı, ultimate sürümü sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ostermanin hikayesini anlattığı kısım bütün süper kahraman filmleri arasında en iyi sahne sanırım ya izledim yine filmi hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Aşırı kötü film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Innuendo said: ultimate cut cikacakmis (cikti aslinda eheh). director's cut'dan farkli 162 min | 186 min (director's cut) | 215 min (ultimate cut). 3 bucuk saatten biraz fazla, izlemek lazim bi de boyle. 3 saat olan versiyonunu izledim, baya baya keyifli izledim ve filmin normal halinde kat ve kat daha iyiydi. çizgiromanı vs. hiç bilmem takip etmedim, dünyası ve karakterler çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 nerden upladın da aklıma soktun abi gfdgdfg bu hafta patlatim bi 3 saat cidden o mazlum dr için izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bole extended editionlarda ekranın sağ altında felan bak bu kısımlar extra diye belirtsin istiyorum ya filmi 2 kere izledim ama hangi sahneler fazla neden cıkarılmıs merak ediyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ben 3 saatlik versiyonu olduğunu bilmiyodum, şansıma öyle dl etmişim yani amacım yeniden watchmen seyretmekti, yıllar önce seyretmiştim bi de kafam çok iyiydi izlediğimde hatırlamıyodum hiçbir şey. karakterlerin hepsini tek tek inceleyince fark ettim lan böyle bir şey yoktu diye, bir durdurdum 3 saat 10 dk yazıyor durationda. film bence böyle çıkmalıymış zaten. kısa versiyonu çok anlamsız çizgiromanı falan bilmeyen biri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 off canım çekti ben de tekrar izliecem. saçma sapan ışıltılı, delicesine pazarlama kaygısıyla çekilen marvel yapımlarından gına geldi artık. adamlar thoru behlüle çevirdiklerinden beri izleyesim gelmiyor. şu filmdeki kurgu, derinlik, atmosfer çok iyiydi. baştan sona fırlatılan arabalar, binaları yıkarak yapılan döğüşler yerine süper kahramanların etik, ahlak ve psikolojilerine yönelmesi, karakterlerine ağırlık vermesi ve ayrıca dönem olarak 50 lerde geçmesi ve verdiği steampunk hissi pek hoşuma gitmişti. ereksiyon sorunu olan süper kahraman bile vardı lan asdfg zaten marvel bebe işi. adamlar rakun filmi çekiyor artık qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 watchmen zaten karanlık bi çizgi roman ole marvel gibi kesin net iyi kötü yok sincity gibi işte yane tamam rorşakı yada kuş adam asıl olanda filmin sonunda aslında yaptıkları şeyin iyi olmadığı felan anlıyosun tam anlamıyla anlamak için belki az soğuk savaş görmek lazım ya yane president osursa nükleer savaş tehlikesi olan 70ler 80 ler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 güneşte volta atıyo abi adam,varmı bunu yapan adam başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=pBFrKzV-vAE http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/watchmen-tv-series-damon-lindelof-works-at-hbo-1014987 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 haydaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 dudmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 atmaya geldim tam. çok iyi duruyor ya görüntü yönetmeni kimse çok iyi iş çıkarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 hadi yine iyisin @goldbären Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 oo heyecanlandım. inşallah iyi iş çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 bayağı iyi gözüküyor ya, gerçi karanlık ve watchmen tiplemelerini bir araya getir her şekilde trailer iyi gözükür de sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 patlamanın sonrasında geçiyo olsa gerek, güzel duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 izlerim. watchmenin filmini de ayrı severdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 jeremy irons ve don johnson iyi olur gibi, bakalım. gerçi tadında kalmıştı film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Yine HBO yine şok iyi bir prodüksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar