Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft: Forever

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

oynadım 5e kadar betada, orctan mage olur mu diye o da. acayip güzel olmuş bence. eski kabızlığı gitmiş oyunun. bir tek ui ve renk paletini beğenmedim. ona da classic toggle getirsinler. 

Mesaj tarihi:
zipzip, 18.09.2026 01:40 tarihinde dedi ki:

oynadım 5e kadar betada, orctan mage olur mu diye o da. acayip güzel olmuş bence. eski kabızlığı gitmiş oyunun. bir tek ui ve renk paletini beğenmedim. ona da classic toggle getirsinler. 

Orc mage vardı abi zaten. Blackrock mageleri falan eheuhe

Mesaj tarihi:

Ne gene yeni Wow mu
Ne paticik gene guild mi kurucak fiiii den kalma zuhuhahahahaa asdasdasdas.
ee Kim ne ve nerede oynayacak?
ne kadarı horde ne kadarı ally
Hardcore bekleyen kitle bak orada guild güzel olabilir. asıl adrenalin burada yersee.
bir kaç dinarozda bu topicte görüyorum selamlar.-)

Mesaj tarihi:
pattisliborek, 18.09.2026 08:02 tarihinde dedi ki:

Orc mage vardı abi zaten. Blackrock mageleri falan eheuhe

yok ya öyle değil, orc mage keyif verir mi anlamında. undeadler çok geberik setler falan belli olmuyor üstünde ama orc da çok öküz. bok var zayıf versiyonlarını falan yapmıyolar ırkların fdsa

Mesaj tarihi:

oyunun grafikleri çok güzel gözüküyor. aşağıdaki videoda nasıl kıyaslandığını göstermiş, çok hoşuma gitti. kullandıkları custom ray tracing'in etkisi, sanki WoW'u 20 sene önce oynarkenki atmosferinden etkilendiğim günleri hatırlattı. o zamanki etkileyiciyi havayı bugün de sunmaları muhteşem.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Evet grafikler cok iyi. Olay day / night cycle mis. Night cycle baya uzun o zaman ilginc bir deneyim olacak. Fog'u kapadim ama fazla geldi bana.

Camping olayi tahmin ettigim gibi guzel bir dokunus. Her profession camp icin belli birseyler katabiliyor herbalism aldim simdilik bakalim. Guzelligi baslangic questlerinin birinin rewardidirek profession kickstart ettiriyor - trainera gerek kalmiyor. Camp olayi cok hosuma gitti professionlar da daha cesitli ve guzel olacak gibi.

Oyun smooth, realmless akiyor tek sikinti 5dk da bir reset gibi etraf / oyuncular degisiyor bakalim. 

Tek eksik classic UI ve backpack tarzi ui elementlerinin yerini degistirmek su an. Backpack fontlari da hafif kucuk geldi sanki ama ui scale vardi sanirim.

Moblar hala saglam vuruyor bir kac level sonra gene classic zorlugu ama regen olayi bir tik daha iyilesmis sanki mana / health acisindan. Troll oldugum icin mi bilmiyorum gerci ama mana hizli doluyor mp5 kalkmisti zaten. 

Ama hosuma giden su oldu bazi add-onlarla gelen benefitler default olmus. Atiyorum CC'ed oldugunuzda direk ekranin ortasinda cikiyor, debufflar direk enemy health bar da gozukuyor filan. Ne kadar az add-on gereksinimi o kadar iyi 🤌

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

gün ağarması bazı maplerde inanılmaz güzel gözüküyor. millet ss koyuyor elwynn, 1k, barrens falan şahane

tbcyi raid logginge alır forevera geçerim net

Mesaj tarihi:

Alliance a da varim, dün beta streamerlari izliodum durotarda o questleri tekrardan görünce bir an dusundum alliance olup farklı leveling deneyimi mi yasasam acaba biraz diye.

O yuzden fark etmez bana

• Like 1
Mesaj tarihi:

Ölümüne Tauren shamy🫡 

Ally oynanırmı lan 40 yaşına gelmiş adamlarız yahu, PVE Horde açacam şahsen umarım çoğunlukta bu yönde karar alır.

Bir de @Rewendor söylemiş sanırım grafikler 20 senelik diye ama sitede 125gb olacak diyor, oysa Classic anca 5gb falandı. Yani Retail grafikleri uyarlanacak olabilir? Beta ne durumda grafik yönünden acaba? Gözle görülür bir fark olmalı yani 5ten 125e çıkıyorsa?

• Kustum 1
  • Yeni Oluştur...