pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 wotlk classic de öyleydi hahaha. npc ile konusuyordun zort diye northrend e gidiyordun.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 (düzenlendi) forum discordu oldurmese aksamlari stream acardim betadan lel sunu yapin oyniyorsaniz macro /run local o = GetCVarBool("ResampleAlwaysSharpen"); SetCVar("ResampleAlwaysSharpen", not o); print("Sharpening is now " .. (o and "off" or "on")) mal asmon gibi rendser scale i 98 e indirmenize gerek yok. macro ilede acilip kapaniyor sharpening, blur u ucuruyor sahane oldu 60 contrast 40 brightness retaildan daha cinematic oldu lol Eylül 19, 2026 Laurelin tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Saeros, 19.09.2026 15:23 tarihinde dedi ki: blizzard horde'a/alliance'a torpil geçiyor iddiaları bana garip geliyor adamlar yıllardır hikayenin içine sıçtı, kimseye torpil geçtikleri yok iki taraf da sürünüyor hikayenin içine sıçmış olmaları ayrı, Horde'un kasıtlı olarak saçma sapan senaryolarla "koyduk da ne yapacağımızı hiç bilmiyoruz" gibi davranılması ayrı. - Cairne pisi pisine zehirlenip öldü - Garrosh gereksiz bir kötü adam rolüne sokuldu, sonra da oyuncular tarafından öldürüldü - Vol'jin warchief oldu diye sevinirken çok saçma bir şekilde öldü - efsanevi Varok Saurfang'ın Sylvanas tarafından tek atıldığını "instant" öldüğünü gördük - Sylvanas tüm oyun boyunca hiçbir işe yaramadı, sonra da Garrosh v2 hâline getirildi, pardon "morally gray" yapıldı - Baine, Rokhan, Lor'themar, Thalyssra gibi karakterler var ama random NPC olmaktan öteye gidemediler bir türlü. Öte yandan Alliance liderlerine baktığında, hep "ana hikâyeyi" taşıyan, ilerleten, "main hero" olan konumda oldular. Thrall'ın Catacylsm'deki etkisini saymazsak, orada da "Horde herosu" gibi değildi adam zaten, Neutral hero gibi takılıyordu. Turalyon, Tyrande, Malfurion, Velen, Jaina, Genn Greymane, Muradin, Moira, Falstad, Alleria gibi Alliance karakterleri gayet de kanlı canlı duruyorlar. Bunların bazıları oyun ilk çıktığından beri varlar, ölmediler. Ölen bir Varian Wrynn var, ona da enfes bir çizgi roman çektiler, birçok ek pakette aktif rol üstlendi, sonra da efsanevi bir sahneyle kanının son damlasına kadar savaşarak Alliance için canını feda etti. Bunları gördükten yaşadıktan sonra Horde oyuncusu olarak bir türlü hakettiğimiz değeri göremediğimizi düşünüyorum. Alliance'ın Horde'la aynı seviyede olduğunu hiç sanmıyorum. 2 1
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 böyle tek tek yazınca hak verdim, yalan yok sylvanas ve shadowlands konusu zaten başlıbaşına saçma, haliyle dokunduğu her şeyi de berbat etti kek bi tek garrosh konusunda katılmıyorum sanırım sana garrosh hiçbir zaman lider olmaması gereken bir karakterdi, bunu da birden fazla kez gördük outland'de "babam süt almaya gitti gelmedi :(" modunda özgüvensiz, ağlak bir karakterdi sonra azeroth'a gelince bu sefer de fazla götü kalktı, wotlk zamanı "vuralım kıralım hepsini cimcik yapalım" diye takılıyordu borean tundra'da thrall'la konuşurken daha olgunlaşması tamamlanmadan lider olunca da sıçtı batırdı işte yani hikayesi iyi ya da kötü sonlanabilecek bir karakterdi, içinde bulunduğu koşullar sebebiyle kötü son oldu
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 thrall'a yazar... adam nagrandda takılıyordu, ne tutup getirdin bu saykoyu azerotha...
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Saeros, 20.09.2026 09:55 tarihinde dedi ki: böyle tek tek yazınca hak verdim, yalan yok sylvanas ve shadowlands konusu zaten başlıbaşına saçma, haliyle dokunduğu her şeyi de berbat etti kek bi tek garrosh konusunda katılmıyorum sanırım sana garrosh hiçbir zaman lider olmaması gereken bir karakterdi, bunu da birden fazla kez gördük outland'de "babam süt almaya gitti gelmedi :(" modunda özgüvensiz, ağlak bir karakterdi sonra azeroth'a gelince bu sefer de fazla götü kalktı, wotlk zamanı "vuralım kıralım hepsini cimcik yapalım" diye takılıyordu borean tundra'da thrall'la konuşurken daha olgunlaşması tamamlanmadan lider olunca da sıçtı batırdı işte yani hikayesi iyi ya da kötü sonlanabilecek bir karakterdi, içinde bulunduğu koşullar sebebiyle kötü son oldu O kadar dedik sana Ally kayırılıyor diye, bak @Bone ne güzel yazmış.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Wow Lore u oyle cok kafa yoracak bir lore degil ya.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 (düzenlendi) Sotto, 20.09.2026 15:19 tarihinde dedi ki: Wow Foreverda da classicteki gibi yine Arena olmayacakmış diyorlar, doğru mu bu? Eylül 20, 2026 Shadow tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 https://mobalytics.gg/wow-forever/guides/wow-forever-racial-abilities
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 çok iyi tweet. random portekizli, kampta yanında mustafa sultan oturuyor ahsdfhasdf
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Darksun, 20.09.2026 15:42 tarihinde dedi ki: https://mobalytics.gg/wow-forever/guides/wow-forever-racial-abilities lan insan niye %2 alıyo da ork %1? şerefsizlere bak.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 zipzip, 20.09.2026 15:50 tarihinde dedi ki: lan insan niye %2 alıyo da ork %1? şerefsizlere bak. Taurenin 15herb de gitmiş layyynnn!!!
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 olm o plainsrunning bayağı hayvani ya %30 a kadar run speed veriyor.
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 aktif etmesi uzun sürüyor ama haritanın bi yerinden bi yerine gitme işleri için çok iyi. hele ki öküz warrior için. hadi hunter, shaman, druid bi türlü hızlanıyor, zavallı warrior kazulet, en çok warriorların işine yarar
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Shadow, 20.09.2026 15:17 tarihinde dedi ki: O kadar dedik sana Ally kayırılıyor diye, bak @Bone ne güzel yazmış. teldrassil
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 evet. hareket halinde olduğun sürece, sağ sol strafe, zıplama fark etmez 5 snde 1 yük birikiyor. her yük %1 hızlandırıyor. durduğunda da azalıyor ama dmg alırsan 5-6 yük siliniyor.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Bi tauren shamy bi de orc warlock kasacam mümkün olursa, troll priest görmek istemiyorum artık hem kambur hem havuç burunlu asdfas 1
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 deadwoll, 20.09.2026 17:17 tarihinde dedi ki: Combatta calisiyor mu? combata girdiğinde her global süresinde yarılanarak azalıyor. etrafta %30 ile koşan taurenler gördüğümde kopuyorum her sefer.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 https://www.merlininkazani.com/world-of-warcraft-forever-altin-satin-alanlara-acimayacak-haber-263066 "World of Warcraft Forever, yalnızca yeni içerikleriyle değil, oyun içi ekonomiyi nasıl yöneteceğiyle de dikkat çekiyor. Blizzard, üçüncü taraflardan gerçek para karşılığında altın satın alınmasına karşı oldukça sert önlemler planladığını açıkladı. Geliştirici ekip, özellikle yeni oyuncuların dezavantajlı duruma düşmesini önlemek ve oyun ekonomisinin sağlıklı kalmasını sağlamak istiyor. Bu nedenle bazı eski alışkanlıklar doğrudan yasaklanacak."
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 en başta böyle deyip yeterince base oluşturduktan sonra "özellikle yeni oyuncular veteranların arasında geri kalıyordu, zaman kazanmak isteyen için real money gold getirdik :)))" diye çark etmek en kârlısı olurdu...
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2026 goldbären, 20.09.2026 23:23 tarihinde dedi ki: en başta böyle deyip yeterince base oluşturduktan sonra "özellikle yeni oyuncular veteranların arasında geri kalıyordu, zaman kazanmak isteyen için real money gold getirdik :)))" diye çark etmek en kârlısı olurdu... Bu retailde var zaten sdf
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2026 oha cok tatli olmus, tadindan yenmez. 7 sene sonra istanbula geldigimde marmarayi bitmis olarak gormus oldugumda verdigim ayni surat tepkisini verdim
Öne çıkan mesajlar