Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft: Forever

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laurelin, 13.09.2026 12:47 tarihinde dedi ki:

kicimizdan yeni race uyduralim ama yeterki high elfleri getirmeyelim oyuna

dik kafalilik level 9000

High elfi 30 dolara satamaz iste. O kadar biznis miznis okudun bunu ogrenemedin mi.

Mesaj tarihi:
Darksun, 13.09.2026 17:16 tarihinde dedi ki:

heh böyle bir site yapmışlar battlenet accountunuzda senelerce ne yapıldığını listeliyor.

https://timewalking.blizzcon.com/

image.png?ex=6aa80237&is=6aa6b0b7&hm=a92

lol

Bu ne abi hahah. Benim en fazla Sire Denathrius’mus. O da 164 deneme. Sasirtti gerci, ozellikle ICC’de ve Cataclysm’in basinda sonsuz tey attim diye hatirladigim bosslar vardi.

Mesaj tarihi:
deadwoll, 13.09.2026 19:59 tarihinde dedi ki:

Bu ne abi hahah. Benim en fazla Sire Denathrius’mus. O da 164 deneme. Sasirtti gerci, ozellikle ICC’de ve Cataclysm’in basinda sonsuz tey attim diye hatirladigim bosslar vardi.

heh 2016 dan beri dikkate almışlar bunları. Bu boss un mekanikleri böyleydi mythic argus tüm raid i aoe pullayıp instant öldürüyor sonra rezleniyorsunuz yine. 

Mesaj tarihi:
Laurelin, 13.09.2026 12:47 tarihinde dedi ki:

kicimizdan yeni race uyduralim ama yeterki high elfleri getirmeyelim oyuna

dik kafalilik level 9000

şu bana çok garip geldi gerçekten ya

reddit'te biri yazmış, illa elfse o zaman alliance'a high elf horde'a da forsaken elf gelseydi diye, bence olurdu

Mesaj tarihi:
Laurelin, 13.09.2026 21:54 tarihinde dedi ki:

abi wow beta dan beri millet high elf diye agliyor, en obvious secim yani ama yok, forsaken paladin okay, high elf okay diil

dont you guys have 30 dollars for blue high elves?

Mesaj tarihi:
Laurelin, 13.09.2026 18:40 tarihinde dedi ki:

2016 oncesini baz alsa vay ak ekibi olarak alayimiz mimironlanmistik 300 olumle filan sadf

"roketi gordum, valla bir dvine storm daha atip cikicaktim"

Hahah sırf bu muhabbet için geldim. Vay Ak forever olarak tekrar toplanalim.

• Like 1
  • Haha 1
Mesaj tarihi:

benim gibi classic andy için forever illa oynanır ya sdf. world buff shitfesti de yokmuş endgame'de. çok yerinde bi karar olmuş. panelde bahsettikleri gibi azeroth için büyük olayların etrafında şekillenen lokal hikayelere dayanan bi sürü questler, npc ler vs eklenecekmiş. benim daha hoşuma gidiyor bu tarz. dünyayı zaten retailciler kurtarıyor, ben duskwood'da morladim abinin hikayesinin peşinden gideyim kafi...

Mesaj tarihi:
pattisliborek, 14.09.2026 08:43 tarihinde dedi ki:

ben duskwood'da morladim abinin hikayesinin peşinden gideyim kafi...

morladim'in lootu görünce tabii hemen morladim abi olmuş

HSGl4KUXIAgS3Uo?format=jpg&name=large

ulan çok mu zordu be şunları eklemek.

• Like 2
  • Haha 3
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
ahmedinejad, 14.09.2026 09:36 tarihinde dedi ki:

Retaili komple kapatmak istiyorlar bence de koleksiyonlar cartlar curtlar birakamiyorlar galiba. 

Ya ben tam anlamadım ya illa 30 euro bayılacaz mı şimdi yeni race-class-bölge istemesekte? Ve classicteki charlarımız devam edecek mi, inventory ve goldumuz kalacak mı? Çok karışık geldi battle.net 😊 Ha bir de benim 16 aya yakın Sub'ım daha var o da durcak mı kaybolcak mı? Bu arada ben sadece Classicte oynuyorum, retaille alakam yok yani ona göre cevaplarsan sevinirim.

Shadow tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

sıfır para. game time olduğu sürece oynayabilirsiniz.

herkes sıfır girecek oyuna. quest kovalamaca oyunu olacakmış daha çok, end-game'e yetişeyim oyunu değil. (dancınlar vs tabii ki her zamanki gibi olacak). 60 level hiç artmayacak. azeroth dışına çıkılmayacak. farklı realmlar yok herkes tek serverda. race'lere kısmen kırık özelliler geldi, race artık biraz daha önemli pvp filan yapılacaksa. mesela eskiden dönemin metası "ret pala" iken artık "undead ret pala" demek gerekecek.

başka bir özetle retaile geldikten sonra pişman olunan özellikler gelmeyecek hiç. uçan binekler gibi... MMO sosyal bir oyundur, dünyada gezerken yeni insanlarla tanışılması lazım fikri var ama ne kadar gerçekleşir bilemiyorum.

teşekkürler peki PVE server PVP server sesçimi olmayacaksa ben sürekli ganglanacak mıyım yine? Biraz yavaş oynarım da PEACE FRIEND 😇

bir de sıfır para derken 30 avro bayılmadan mı geçecez 4 kasımda? ben misal ön yükleme önce isim rezervi falan istemiyorum sadece oyun açılınca girecem? kesin bilgi mi yani asdsafasfas @Oce4n

Shadow tarafından düzenlendi

sub acip oynicaksiniz iste, mavi elf parali birtek birde reservation ama sorun olmaz, isim-soyisim oldugu icin IsmailDK diilde Ismail DK yapacaksiniz, veya SimsekCevdet diilde Simsek Cevdet olcak @Popeye

1299495.jpg

Austrian Painter reservelerdim ben olsam  👌

a91KpRo_460s.jpg

pvp karakteri acarken seciosunuz, 4 ruleset var. 

1300082.jpg

tek realm ama sadece ayni ruleset ile paylasiyorsunuz phase. pvp ci ile pve ci ayni gruba giremiyor anladigim kadari ile. transferlere nasil isin vericekler o muhim rulesetler arasi. 

Laurelin tarafından düzenlendi
  • Haha 1
  • Yeni Oluştur...