Sotto Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2026 (düzenlendi) Izledikce sanki retail gibi duruyo ya..UI'dan filan heralde.. Eylül 13, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 ahmedinejad, 12.09.2026 21:58 tarihinde dedi ki: trailer güzel de ne şimdi bu? Alliance mainler için WoW Classic gibi geldi sanki 1
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 ahmedinejad, 12.09.2026 22:16 tarihinde dedi ki: bunu wowa dönmek isteyenler falan oynar tamam da yeni nesli z kuşağını falan hiç çekmez bu. ölü proje gibi geldi bana. ahmedinejad, 12.09.2026 22:57 tarihinde dedi ki: sen ben severiz oynarız da dediğim gibi var olan havuzdaki adamlar için bir oyun bu. yeni oyuncu kitlesini çekecek bir şey yok sanki. "sen ben" için değil de, doğrudan Gen Z için yapıyorlar gibi gözüküyor. Orjinal WoW'u oynamamış kişilere WoW'u tekrar kakalayacaklar. bolca gatcha mekaniği koyarlar, mobil oyunlarda görmeye alıştığımız tarz mekanikler yerleştirirler, Gen Z'nin whale'lerinden iyi para gömerler.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 kicimizdan yeni race uyduralim ama yeterki high elfleri getirmeyelim oyuna dik kafalilik level 9000
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Yeni race uydursalar gene iyi, blood elf leri boyayıp parayla satmak nedir abi ? İnanılmaz gaza gelenler var, benim için bomboş BC oldu 2026...
fenris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Gamepad desteği falan diyor, konsollara da gelsin.
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 yeni class dışında fena değil ya. asıl olay yaşayan dünya, iletişim, birlikte oyun, hatıralar diye salladıkları kısım. orası tutsun yeter ama metanın köpeği olunan bu dönemde çok zor gibi geliyor. yeni ırk işinde ağır saçmalamışlar ama. hadi skyborne getir tamam da 1 tarafa farklı bi şey getir işte. 2 tarafa aynı ırk meh. en azından renklerini değiştirme zahmetine girmişler. ally tarafı mage, horde tarafı skyborne shaman olabilecek diye kakaladılar 2 tarafa da. 7-8 yeni dungeon, başlangıç için 2 yeni raid falan gayet iyi. dalaran'ı hub olarak bekliyordum ben, dungeon yapmışlar o da üzdü biraz.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 skyborne paladin koysaydi bari oynardik, mage ne ya paladin oynayamiyoruz, ya armut vucut human female veya dworf myeeeh birde zone wide raid bufflari kaldirsinlar asil, onu ilan etseler zaten efso olcak artik ole guildler anlasip buff ceviremiycek ejderha basi rotate ederek diye
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Undead paladin gosterdiler cok ama yeni class combari var sanirim - troll warlock pis gider. Ah ogre filan tarzi bir race geleydi
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 human hunter - gnome priest - orc mage - undead paladin - troll warlock
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Bone, 13.09.2026 04:14 tarihinde dedi ki: "sen ben" için değil de, doğrudan Gen Z için yapıyorlar gibi gözüküyor. Orjinal WoW'u oynamamış kişilere WoW'u tekrar kakalayacaklar. bolca gatcha mekaniği koyarlar, mobil oyunlarda görmeye alıştığımız tarz mekanikler yerleştirirler, Gen Z'nin whale'lerinden iyi para gömerler. gen z oynamaz bunu. dün gece baya gameplay izledim. oyun hala slow-paced, classic gibi... aoeshitshow yok, sonsuz mana yok, uçan binek yok, levelling hala yavaş vs. mevcut nesil retail wow'a bile pek sabretmiyor buna hiç sabretmez. 1
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 (düzenlendi) https://www.wowhead.com/forever/talent-calc Yok daha updated degil sanirim. https://talentsforever.com/ Eylül 13, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 (düzenlendi) Aynen tek korkum hizlandirilmis olmasi. UI zaten cok hosuma gitmedi asiri retail. Belki add-on filan cikar. Ha 50 tane add-on da istemiyorum bu arada, mod ve add-on isi su pc oyunlarinda her ne kadar guzel de olsa inanilmaz bir entry cost yaratiyor bende. Belli UI oynamalari gordum sankii health bar vs istedigin yere tasima gibi kendi icinde gelirse ok. (Mesela kendi DPS meteri filan var. Keske oyun weakauras tarzi bisiye izin vermese) World Buff cok onemli nokta Laurelin hakli. Classic'in en buyuk sikintisiydi bence. Su camping olayi benim hosuma gitti bakalim. World Bufflarlar gercekten olmasin. Hani raidler gelene kadar sorun olmuyor tabi de sonrasi cok les oluyor. Bazi seyler retail gibi ama mesela rogue energy generation dediler. Dun mage evocation atti 2sn surdu full bar. Belli seyler retaile a yakin olacak sanki bakalim denge onemli. Beta konusunda asiri kararsizim. 30'a kadar full oynayip pvp vs takilmak super eglenceli ama 2-3 hafta sonra tekrar sifirdan basliyorsun. Belki betada yeni race combo gidip normal cikinca eski aliskanliklara doneriz. Eylül 13, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
fenris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Haci bu saatten sonra, iki frost bolttan sonra su icmek zorunda kalan lvl1 mage i siz de oynazsiniz bence. 2
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 (düzenlendi) Oynariz oynariz zevkle oynariz. Old school mmo'dan baska birsey oynamiyorum zaten artik. Hizli flashy tarzi seyler hele beynim almiyor. Guild Wars 2 bile cok hizli ve flashy'di benim icin. Yeni gen mmolara 5dk dayanamiyorum. ARPG'de de ayni. Patlayan efektler 500% movement speed 3 ekran otesine isinlanmalar. Baska single player oynuyorsun ucan kacan adamlar. Yok gitmiyor valla. Eylül 13, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 tüm store u yerel fiyatlandırmasız düz euro ya geçirmeselerdi iyi olurdu tabi de, microsoft a geçerken oo ne güzel şöyle böyle olur derken geldiğimiz nokta pek iyi değil hani.
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 eğer yeni elfleri istemiyorsan sırf sub yetiyor oynamaya. legiondan beri oynamadım WoW ama buna bi bakasım var. Kasımda bi sub alıp denerim heralde.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Yalniz raciallar cok guclu..Tam tersi beklerken iyice abanmislar..Maksat min / max kulturu engellemekti acikcasi kaldirsalar veya cok daha minimal seyler verseler daha iyi olurdu..
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 (düzenlendi) heh böyle bir site yapmışlar battlenet accountunuzda senelerce ne yapıldığını listeliyor. https://timewalking.blizzcon.com/ lol Eylül 13, 2026 Darksun tarafından düzenlendi 2 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Sotto, 13.09.2026 17:03 tarihinde dedi ki: Yalniz raciallar cok guclu..Tam tersi beklerken iyice abanmislar..Maksat min / max kulturu engellemekti acikcasi kaldirsalar veya cok daha minimal seyler verseler daha iyi olurdu.. Gnome ve orc çok güçlü geldi. Diğerleri normal gibi sanki.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Darksun, 13.09.2026 17:16 tarihinde dedi ki: heh böyle bir site yapmışlar battlenet accountunuzda senelerce ne yapıldığını listeliyor. https://timewalking.blizzcon.com/ lol bana sire denathrius çıktı, 638 wipe.. 10dk+ sürüyordu bu fight ne vakit öldürmüşüm
Öne çıkan mesajlar