Shadow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Darksun, 13.09.2026 16:33 tarihinde dedi ki: tüm store u yerel fiyatlandırmasız düz euro ya geçirmeselerdi iyi olurdu tabi de, microsoft a geçerken oo ne güzel şöyle böyle olur derken geldiğimiz nokta pek iyi değil hani. abi sana uyup 1,5 yıllık sub aldım TLden diye üzülüyordum ama işte işe yaradı şimdi oynarım lan ben bunu ahah
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 haha olm o fiyata değerdi köprüden önceki son çıkış . 1
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 (düzenlendi) pve ve pvp aynı serverda değil ya, ben de öyle anladım. avrupa, amerika farkı olmayacak. sadece pve, pvp ve normal diye ayrılacak serverlar. edit: galiba senin dediğin gibi ben yanlış anlamışım. tek realm, pve/pvp layerı gibi olucak sanırım. öf bilmiyorum. edit2: senin dediğin gibiymiş ya, avrupa, amerika farklı server(ben totomdan sallamışım), server seçme yok, pve, pvp layer gibi ayırıyor muhtemelen. Eylül 14, 2026 zipzip tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 AB-ABD ayrılsın bir de PVE-PVP ayrılsın çok harika olur işte Mega 4 server
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 bikaç günlük cooldown vs ile olsa da rulesetler arasında geçiş olur diye umuyorum, yoksa can sıkar
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 trade chat spam reklamları engellesinler azıcık muhabbet dönsün.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 (düzenlendi) Beta konusunda cok kararsizim ya. Cok erken geldi bu persembe basliyor di mi. Bir yandan heyecani kacirmak istemiyorum level cap sinirliyken pvp filan bile zevkli oluyor kimsede uber itemlar filan yokken diger yandan 3-4 hafta donra tekrar reset..oturup twitchten izlemek varken oynamak daha iyi tabi de. Belki yeni classlari talenleri biraz deniyip 2-3 lvl 15/20 altla birakmak lazim. Eylül 14, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 ilk başta 20 olcakmış beta sonra 30a çıkarıcaklarmış. class denemek için çok iyi fırsat. hatta ırk/class denemek için çok iyi fırsat. 60lık paket illa alınacak zaten, içinde 30 gün varken 30luğu almaya gerek yok. 1
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Ya eski Subcriptionum geçerli değil mi bu yeni versiyonda? Ben 1,5 yıllık aldım bikaç ayı geçti sadece ondan soruyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 (düzenlendi) Shadow, 14.09.2026 22:42 tarihinde dedi ki: Ya eski Subcriptionum geçerli değil mi bu yeni versiyonda? Ben 1,5 yıllık aldım bikaç ayı geçti sadece ondan soruyorum. geçerli abi geçerli geçerli olmadığı düşüncesine nerden kapıldın Eylül 14, 2026 Saeros tarafından düzenlendi
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Realmless olayi cok kotu bu arada. Bir mmoyu mmo yapan sey o server ve icindeki communitydi, dramasiyla sususyla busuyla. Bunu cikarinca geriye lobby sistemli dandik bir GaaS oyun kaliyor.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Saeros, 14.09.2026 22:43 tarihinde dedi ki: geçerli abi geçerli geçerli olmadığı düşüncesine nerden kapıldın herkes 30 günlük sub dahil o paketi alırım deyince dedim heralde yeni paket almak gerekiyor ondan yani. neyse beleşe 4 kasımı bekliyom o zaman sağol sen de @ahmedinejad
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 (düzenlendi) Pre streaming vs oncesiydi ya o zamanlar..gercekten server identity vardi 2005 yilinda mesela 2001 daoc aklimdadir hep. 2019 classic ve sonraki her release te gorduk ki herked bir yerlere toplaniyor tamamen imbalanced serverlar istedigin yere giremiyorsun locked oldugu icin vs. tam nasil olacak ongoremiyorum ama okayim ben. Eylül 14, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 ya bi de 5 server açsalar sallıyorum 6 ay sonra 3 server ölüyor zaten, free transferler vs açılıyor.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Bence Avrupa için konuşursak İngiilzce-Almanca-Fransızca-Rusça dışında server olmamalı, PVE-PVP diye de bölünsünler hepsi MegaServer olsun 8 server ediyor işte. Çok server açıldıkça boku çıkıyor ölü serverlar oluşuyor, sonra işin yoksa taşımaylan uğraş onca karakteri falan.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 BU realmless olayinda ah olayi da boktan degil mi. Hicbir ekonomi yok monopoli yok su bu yok. Yine lobby gaming iste.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Zaten oynayacagimiz yerler full pop realmler - o acidan ne gibi bir ekonomi sikintisi olacak ki. Blizzard oyunlarinin en buyuk sikintisi botlar. Bununla ilgili onlemler aliyorlar sanirim aoe dmg gibi ama tam emin degilim. Community i dinledik diyorlarss bakmislardir buna da. botlarin olmadigi bir yerde serverin ne oldugu cok onemli degil, ne kadar cok insan o kadar fair price. 1
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 tbc de filan bitti o realm kommunity olayi, herkes en kalabalik her factionda hangi server popi ise oraya gecti. PVP yapcaz hurraa diyen yagiz delikanli tiplerin alayi 10 ally a 1 ally dusen alliance realmlerde clusterlandi lol. ustune reddit zaten forumlari oldurdu (ustune discord) benim server kucuk olmasina ragmen forumlarda duzgun bir camiamiz vardi. millet taniodu birbirini, silithusda gece farmlarinda anders brevik efendi ile AB, siyasal islam, islamofasizm vs kavgasi yapiodum filan, millet zone chatte "aha gene basladilar" diodu WOTLK ile bitti o isler realm mezarliklari var retailda su anda, bir milyon oyuncu kazzak, silvermoon vs de oyniyor, buna kiyasla 10 tane filan realm birbirine bagli ama total 5000 kisi oyniyor filan. dervisin fikri ile zikri bir diil mega realm en guzeli gerci baktim bu dahi elestiriyi tabikide spark atmis ilk, yazdigima uzuldum cunki eternal haksiz elementale cevap yazmis oldum bu kadar zaman sonra lel, elemental overlord 1
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 Sotto, 14.09.2026 23:16 tarihinde dedi ki: Blizzard oyunlarinin en buyuk sikintisi botlar. Bununla ilgili onlemler aliyorlar sanirim aoe dmg gibi ama tam emin degilim. Blizz botlarla ilgili hiçbir şey yapmıyor tam aksine. baya 0 müdahale. aoe dmg boosting kısmak için, botlar için değil. en son tbc'yi botlar sarmış durumdaydı. hiçbir şey de yapamıyosun, git kes anında 14bin botla reportluyolar seni. özümüze, kökümüze döndük derken keşke bu botlara, trade channelda boost satanlara falan bi çare bulsalar.
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 ya benim aklıma ne takıldı, realmless olayında ally/horde char açma nasıl olacak? ben horde kastım pvpde, başka pvp serverında ally açabiliyordum ama şimdi nasıl olacak bu? ikisini de açabiliyor mu olcaz acaba?
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 zipzip, 15.09.2026 12:37 tarihinde dedi ki: Blizz botlarla ilgili hiçbir şey yapmıyor tam aksine. baya 0 müdahale. aoe dmg boosting kısmak için, botlar için değil. en son tbc'yi botlar sarmış durumdaydı. hiçbir şey de yapamıyosun, git kes anında 14bin botla reportluyolar seni. özümüze, kökümüze döndük derken keşke bu botlara, trade channelda boost satanlara falan bi çare bulsalar. dungeon xp'sini baya düşürdük dediler, boost falan yalan olabilir ya da en azından fazla rağbet görmez ama bot olur tabi yine de, auction house'un içine ederler
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 classicte gold satın almış biri olarak botlara pek bişey diyemiyorum, onlar olmasa gold çok pahalı olurdu
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2026 (düzenlendi) tbc ile pvp ciler bile bıraktı o işleri. arena üzerinden dönmeye başladı zaten, world pvp denen şey bitti. hey gidi günler ya. arenajunkies falan takip ediyorduk tbc-wotlk arena yaparken... bot işinin çözümü çok zor değil ya. eski usul gamer gm'ler serverda online olsa çatır çatır hepsini yakalayıp bitirir. tbc'de mesela botların nerede olduğu belli. ama tabi her bir bot 12 euro olduğu için blizz kör taklidi yapıyor. Eylül 15, 2026 pattisliborek tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar