Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft: Forever

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

WoW zaten hep Alliance oyuncularına acayip torpil geçiyordu, sanki bu oyunda da Alliance öncelikli hazırlamışlar gibi geldi. O yüzden Patideki çoğu kişinin Ally oynamasına şaşırmam.

Oynarsam Forsaken kasarım bu sefer, sanki yeni oyundaki sis efektlerinin ona ayrı bir keyif vereceğini düşünüyorum.

Mesaj tarihi:

W3'te thrall ve orclarin hikayesi çok iyi olduğu için ilk çıktığında baya horde istiyordu insanın canı. Bir de arthas ve undercity undead falan sarıyordu. Üzerinden çok zaman geçti. Thrall tasak oglanina döndü. Undercity'nin içinden geçtiler. Bence yeni baslayanlarin büyük bölümü alliance başlayacak. 

• Like 1
Mesaj tarihi:

2 sey

Metzen orclari cok ama cok iyi yazdi WC3 icin. hani thrall (pre KAL EL NO! donemi) asiri guzel yazilmis karakter. Horde un ruhuda TFT de cok guzel anlatilmisti, rexxar in hikayesi, o EZILENLERIN SESI havasi, jaina nin babasi ile olan kavgasi filan hani asiri iyi bir underdog hikayesi. Ustune plaguelands hikayesi, scarlet crusade drami filan sylvanasta on numero bes yildiz oturdu hikayeye. Gidecek yeri olmayan, mazlum faction. Alliance o kadar ruhu oturmus diildi horde kadar, defias/onyxia hikayesi vardi iste bi kaydedeger birde dark iron dramlari. Horde cok seviliyordu ama pop cok azdi karakterler cirkin diye, blood elf gelince tam yerine oturdu, irk olarakta asiri iyi uydu horde a. 

sonra horde un ne oldugunu oturtamadi blizz, WOTLK ile peakleyip cata ile batti horde. Garrosh asiri iyi karakter ama duzgun isleyemediler, sonra shock effect icin harcadilar karakteri. duzgun yazsalardi garrosh hala castte dominant char olurdu. Pandaria cok iyi yazilmis misal bi noktaya kadar, allylar agladigi icin garroshu draenorlu ressam yaptilar. 

abzDr78_460s.jpg

karizmana kurban warchiefim, hep ally kara propagandasi bunlar. 

garrosh_WOD_trailer_header.jpg

blizzardin yaptigi en iyi cinematic hala

evet alliance daha iyi hala

5f607309d6d055abcd182fce49bf94e2.jpg

if blood/high elf = o factiondayim

yoksa drenay > armut vucut human female benim icin lol

serefsiz blizzard, mavi elflere bari bi paladin koyaydiniz...

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

blizzard horde'a/alliance'a torpil geçiyor iddiaları bana garip geliyor

adamlar yıllardır hikayenin içine sıçtı, kimseye torpil geçtikleri yok iki taraf da sürünüyor

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
progamer, 19.09.2026 15:39 tarihinde dedi ki:

forever da blood elfler var mı?

yok

skyborne elf diye bişey icat ettiler, pandaren gibi neutral, istediğin faction'a girebiliyorsun

race/class comboları (yıldızlı olanlar forever'da var sadece)

fc94a503834f.png

Saeros tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

orgrimmar havalimanini kiskandilar. alyans horde un gelisimini ve agir sanayi hamlesini cekemedigi icin ayrilikci trolleri silahlandirdi. bolucu bunlar bolucu, bunlarda medeniyet diye birsey yok! bunlar anarsist! bunlar sapik yahu!

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:
Saeros, 19.09.2026 02:26 tarihinde dedi ki:

yaşla faction'ın ne alakası var lmao

Valla wotlkyı ve sonrasını neredeyse hiç oynamadım, vanilla ve tbc oynadım raidlere katıldım troll priest olarak ve birazda classic oynadım eskiyi andım bunda ve baya hoşuma gitti.

Kanıtlayamam tabii ancak bence o zamanlar Ally oyuncularının yaş skalası hordeye göre daha düşüktü, bunda karakter tiplerinin (human ve elf başta olmak üzere) daha güzel olması, ganker yoğunluğu, Pala ve benzeri birkaç avantaj da sayarım (vanillada)

Eyyorlamam bukadar, bence bmc löl

Mesaj tarihi:

Ben r14 öncesi o mızrağı alamamıştım, toplam 2 av filan dönmüştü serverda 6 ayda. Horde wsg harici sıraya girmiyordu, onun da beklemesi bir saat filandı. Cidden akılla yapılacak iş değildi.

• Haha 2
Mesaj tarihi:
Sotto, 19.09.2026 15:24 tarihinde dedi ki:

Bir de ambient sesler asiri hosuma gitti. Gereksiz efektleri error speechleri muzigi filan kisin full ambient...

Sotto, grafikler betada nasıl? Sitede yazdığı gibi 125gb mi Forever? Malum classic 5-6gb bir şeydi, ondan soruyorum. Gerçi beta ile son hali aynı olmaz tabii ama yine de fark vardır grafiktede boyuttada classice oranla.  

Mesaj tarihi:
Shadow, 19.09.2026 13:37 tarihinde dedi ki:

Sotto, grafikler betada nasıl? Sitede yazdığı gibi 125gb mi Forever? Malum classic 5-6gb bir şeydi, ondan soruyorum. Gerçi beta ile son hali aynı olmaz tabii ama yine de fark vardır grafiktede boyuttada classice oranla.  

Cok iyi grafikler, fog biraz fazla geldi bana ama isiklar golge vs cok iyi.

Mesaj tarihi:
Sotto, 19.09.2026 20:52 tarihinde dedi ki:

Cok iyi grafikler, fog biraz fazla geldi bana ama isiklar golge vs cok iyi.

Oh ohh iyi haber bu sagol, classicte en büyük eksiklerden biri buydu, oyun zevkli olsa da 20 yıllık grafikler pek çekilmiyordu. bir de Arena varsa süper, var mı arena?

Mesaj tarihi:
Laurelin, 19.09.2026 17:39 tarihinde dedi ki:

orgrimmar havalimanini kiskandilar. alyans horde un gelisimini ve agir sanayi hamlesini cekemedigi icin ayrilikci trolleri silahlandirdi. bolucu bunlar bolucu, bunlarda medeniyet diye birsey yok! bunlar anarsist! bunlar sapik yahu!

aynen öyle... adam yeni zeplinler getirdi, neymiş göçmen kuşların oradan geçiyormuş... gidin orgrimmarın dışında danandirik zeplin tower müstehak size!

• Yeni Oluştur...