Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 vallahi hypea yenik düştüm orc warlock olarak ilk defa bir horde oynamadan göçmeyeyim dedim. hala dün bırakmış gibiyim bu arada 15 sene olmuş o.O
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 WoW zaten hep Alliance oyuncularına acayip torpil geçiyordu, sanki bu oyunda da Alliance öncelikli hazırlamışlar gibi geldi. O yüzden Patideki çoğu kişinin Ally oynamasına şaşırmam. Oynarsam Forsaken kasarım bu sefer, sanki yeni oyundaki sis efektlerinin ona ayrı bir keyif vereceğini düşünüyorum.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 W3'te thrall ve orclarin hikayesi çok iyi olduğu için ilk çıktığında baya horde istiyordu insanın canı. Bir de arthas ve undercity undead falan sarıyordu. Üzerinden çok zaman geçti. Thrall tasak oglanina döndü. Undercity'nin içinden geçtiler. Bence yeni baslayanlarin büyük bölümü alliance başlayacak. 1
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 2 sey Metzen orclari cok ama cok iyi yazdi WC3 icin. hani thrall (pre KAL EL NO! donemi) asiri guzel yazilmis karakter. Horde un ruhuda TFT de cok guzel anlatilmisti, rexxar in hikayesi, o EZILENLERIN SESI havasi, jaina nin babasi ile olan kavgasi filan hani asiri iyi bir underdog hikayesi. Ustune plaguelands hikayesi, scarlet crusade drami filan sylvanasta on numero bes yildiz oturdu hikayeye. Gidecek yeri olmayan, mazlum faction. Alliance o kadar ruhu oturmus diildi horde kadar, defias/onyxia hikayesi vardi iste bi kaydedeger birde dark iron dramlari. Horde cok seviliyordu ama pop cok azdi karakterler cirkin diye, blood elf gelince tam yerine oturdu, irk olarakta asiri iyi uydu horde a. sonra horde un ne oldugunu oturtamadi blizz, WOTLK ile peakleyip cata ile batti horde. Garrosh asiri iyi karakter ama duzgun isleyemediler, sonra shock effect icin harcadilar karakteri. duzgun yazsalardi garrosh hala castte dominant char olurdu. Pandaria cok iyi yazilmis misal bi noktaya kadar, allylar agladigi icin garroshu draenorlu ressam yaptilar. karizmana kurban warchiefim, hep ally kara propagandasi bunlar. blizzardin yaptigi en iyi cinematic hala evet alliance daha iyi hala if blood/high elf = o factiondayim yoksa drenay > armut vucut human female benim icin lol serefsiz blizzard, mavi elflere bari bi paladin koyaydiniz... 1
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 blizzard horde'a/alliance'a torpil geçiyor iddiaları bana garip geliyor adamlar yıllardır hikayenin içine sıçtı, kimseye torpil geçtikleri yok iki taraf da sürünüyor
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Bir de ambient sesler asiri hosuma gitti. Gereksiz efektleri error speechleri muzigi filan kisin full ambient...
progamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 forever da blood elfler var mı?
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 (düzenlendi) progamer, 19.09.2026 15:39 tarihinde dedi ki: forever da blood elfler var mı? yok skyborne elf diye bişey icat ettiler, pandaren gibi neutral, istediğin faction'a girebiliyorsun race/class comboları (yıldızlı olanlar forever'da var sadece) Eylül 19, 2026 Saeros tarafından düzenlendi 1
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Alliance olursak Skyborne Mage olabilirim. 1
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 garrosh çağın ötesinde bir adamdı. çadırda yaşayan adamlara çağın ötesinde askeri sanayi hizmeti sundu. kıymet bilmediler... liberal demokrat orclar harcadı yiğidimi...
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 orgrimmar havalimanini kiskandilar. alyans horde un gelisimini ve agir sanayi hamlesini cekemedigi icin ayrilikci trolleri silahlandirdi. bolucu bunlar bolucu, bunlarda medeniyet diye birsey yok! bunlar anarsist! bunlar sapik yahu! 1
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Saeros, 19.09.2026 02:26 tarihinde dedi ki: yaşla faction'ın ne alakası var lmao Valla wotlkyı ve sonrasını neredeyse hiç oynamadım, vanilla ve tbc oynadım raidlere katıldım troll priest olarak ve birazda classic oynadım eskiyi andım bunda ve baya hoşuma gitti. Kanıtlayamam tabii ancak bence o zamanlar Ally oyuncularının yaş skalası hordeye göre daha düşüktü, bunda karakter tiplerinin (human ve elf başta olmak üzere) daha güzel olması, ganker yoğunluğu, Pala ve benzeri birkaç avantaj da sayarım (vanillada) Eyyorlamam bukadar, bence bmc löl
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 @Sam bewegungskrieg >>>> stellungskrieg every single time ihbib ihbin ihbin (guluyor) :m 1
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Ben r14 öncesi o mızrağı alamamıştım, toplam 2 av filan dönmüştü serverda 6 ayda. Horde wsg harici sıraya girmiyordu, onun da beklemesi bir saat filandı. Cidden akılla yapılacak iş değildi. 2
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Sotto, 19.09.2026 15:24 tarihinde dedi ki: Bir de ambient sesler asiri hosuma gitti. Gereksiz efektleri error speechleri muzigi filan kisin full ambient... Sotto, grafikler betada nasıl? Sitede yazdığı gibi 125gb mi Forever? Malum classic 5-6gb bir şeydi, ondan soruyorum. Gerçi beta ile son hali aynı olmaz tabii ama yine de fark vardır grafiktede boyuttada classice oranla.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 size yuksek cunki retail ile ayni codebase, optimize ederler release e kadar 1
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 115 GB gibi bir şey indirdi sanırım, ben çok beğendim grafikleri 1
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Shadow, 19.09.2026 13:37 tarihinde dedi ki: Sotto, grafikler betada nasıl? Sitede yazdığı gibi 125gb mi Forever? Malum classic 5-6gb bir şeydi, ondan soruyorum. Gerçi beta ile son hali aynı olmaz tabii ama yine de fark vardır grafiktede boyuttada classice oranla. Cok iyi grafikler, fog biraz fazla geldi bana ama isiklar golge vs cok iyi.
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 (düzenlendi) To turn off : /console volumeFog 0 To turn on : /console volumeFog 1 Eylül 19, 2026 zipzip tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Sotto, 19.09.2026 20:52 tarihinde dedi ki: Cok iyi grafikler, fog biraz fazla geldi bana ama isiklar golge vs cok iyi. Oh ohh iyi haber bu sagol, classicte en büyük eksiklerden biri buydu, oyun zevkli olsa da 20 yıllık grafikler pek çekilmiyordu. bir de Arena varsa süper, var mı arena?
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Laurelin, 19.09.2026 17:39 tarihinde dedi ki: orgrimmar havalimanini kiskandilar. alyans horde un gelisimini ve agir sanayi hamlesini cekemedigi icin ayrilikci trolleri silahlandirdi. bolucu bunlar bolucu, bunlarda medeniyet diye birsey yok! bunlar anarsist! bunlar sapik yahu! aynen öyle... adam yeni zeplinler getirdi, neymiş göçmen kuşların oradan geçiyormuş... gidin orgrimmarın dışında danandirik zeplin tower müstehak size!
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Ya o değilde zeplinler ve gemiler yine kaptansız mı classicteki gibi? Uyuz oluyom ona, koy işte 2 tane goblin.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2026 kod o kadar bugli ve eskiki retailde direk portal koydular zeplin kulesine lol
Öne çıkan mesajlar