Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft: Forever

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

betada bu tür şeyleri görmek güzel oldu aslında

large scale pvp çok güzel gözüküyor gibi şu an. fakat yayında devamını izledim. PVP olayının inanılmaz büyük bir sorunu var: LAYERING

100v100 savaşlar dönebilir normalde ama şöyle saçmalıklar olmaya başladı. party'e adamı inv ediyorlar. "tahminimizce" LAYER'de max player limiti olduğu için adam aynı konumda olsa bile farklı layerde kalıyor. bir süre sonra partinin yarısı farklı layerlere dağılmış haldeydi, partiden ayrılan anında farklı layere atılıyordu.

keşke farklı realmler olsaydı da şu layering olmasaydı dedirtti.

ogrimardan çıkıyorsunuz, "çıkışta adam var gelin" diye bağırıyorsun ama gelen yok onun yerine chatta "inv, invite" yazan bi sürü insanı tek tek davet etmekle uğraşıyorsun....

bir de PvP düşünenler için şu addon var.

oyunu yepyeni bir oyuna dönüştürüyor, pvp'ye teşvik ediyor:
https://www.curseforge.com/wow/addons/overlord (lokasyon ele geçirme, bounty sistemi vs.vs.vs.)

wow'un kendisi bu sistemi oyuna eklemesi lazım asıl. bunun dışında pvp ruleset'inin avantaj olarak kattığı hiç bir şey yok gerçekten.

Mesaj tarihi:

layer sistemi bence çok sikko bi sistem zaten ya mmo için. o addonu görüp duruyorum da anlamadığım tek bir şey var, ödül sistemindeki öldürdüğün adam başı 1g dediği şeyi kim, nasıl, nerede, neden veriyor? addon içi bi para sistemi mi acaba?

Mesaj tarihi:

aynen addon kendi ödül sistemini yapmış. oyuna hiiiç bir şekilde etki edemediği için kendi içerisinde p2p data transferi yapıyor, sözde gold kazanıyorsun, sözde goldu da territory ele geçirirken daha hızlı ele geçirme gibi şeylere yarıyor.

keşke oyuna dahil etseler bu sistemi. canlılık gelir pvp'ye.

şu anki forever'da pvp kasmak diye bir şey yok. rank sistemi sezonlar haftalık limitlenmiş durumda 2-3 battleground girsen yetişiyorsun zaten. leaderboard gibi bir şey de yok. amacı yok pvp'nin 😞 

Mesaj tarihi:

DH ölücüleri AU mcdonaldstan 10 dolarlık su alıp beta key almışlar lol

"Yukarıda yazdığım yöntem ile hallettik arkadaşımın kullandığı vpn ile oldu, vpn farkından dolayı ödeme gerçekleşmiyormuş.

350tl ye almış olduk

Bu yöntemle almak isteyenler için ufak rehber:

Android iseniz APKmirror üzerinden Macass uygulaması indirin. Ios iseniz appstore ülkenizi avustralya'ya çekmeniz lazım.

Uygulama yüklendiğinde, paralı bir vpn ile avustralya'ya bağlanın. Birçok vpn uygulaması free trial sunuyor 7 günlük, para harcamadan halledebilirsiniz sonra iptal edersiniz aboneliği. Üyelik açıyorsunuz bu aşamada hızlı açılıyor, sonrasında giriş yaptığınız zaman order kısmına geliyorsunuz ve yukarıdan posta kodu olarak 2000 yazıyorsunuz. 2000 postakoduna göre yakındaki mcdonals şubelerini gösteriyor. 24 saat açık olan ya da 11 e kadar açık olanları seçin ancak 11 e kadar açık olanları seçiyorsanız saate bi bakın, çıkış saatlerine çok yakın ise 24 saatlik olanları arayın.

Son aşama olarak ürün seçme kısmına geliyorsunuz, burdan toplam 10$ lık ürün seçin, bu au doları, us doları değil o yüzden daha uygun. Mümkünse kapalı içecek seçmeye çalışın mesela bazı şubelerde redbull 5$, 2 tanesi direkt 10$ oluyor, ya da su olabilir, böylelikle ziyan olmaz yerine geri koyarlar. Burger vs alırsanız ziyan olma ihtimali yüksek. Kart bilgileri girip siparişi geçiyorsunuz, 10dakika içinde geliyor puanlar. Reward kısmından wow forever beta kodu alıyorsunuz işiniz bitiyor."

• Nasi yani? 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben de proton vpn ile üye oldum AU Maccasa, 2 su attım sepete ama kampanya bitmiş birkaç saatle kaçırmışım asdf

Redditti de takip ediyorum tekrar key stoğu gelirse diye... İçinizdeki DHcılar!!!

Shadow tarafından düzenlendi

günün sonunda adamların fikri mülkü... 33 yıl önce metzen ve arkadaşları oluşturmuş dünyayı ve kurguyu, warcraft 1-2-3 ler, frozen throne üzerine wow vs. devamında kapitalist sistem devreye girip oyun kotick gibilerinin ellerine düşüyor, yaratıcı ekip de hem maddi manevi tatmine ulaşmış oluyor hem de bürokrasi ile mi uğraşacağım diyip kenara çekiliyor.

pattisliborek tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

ulan cok iyi olmus be

booty bayde yagmur gordugumde ilk agzim acik izlediydim vanillada, milletin pc si kaldirmio diye weather effectleri kapamislardi. 25 senedir yatiolar ustune lol

Mesaj tarihi:

çok iyi,

normalde classic versiyonu retaildan daha kötü gözükür (örn Runescape), bunlar aştı kendini, retail wowcular ağlıyordur bizim oyun dandik gözüküyor diye. 

ağlıyolar zaten, twitter feedi full wow oldu, retailciler yeni ışıklandırma ve elf çocuk modellerine söylenip duruyolar bizde niye yok diye fads

zipzip tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi:
Shadow, 23.09.2026 03:12 tarihinde dedi ki:

DH ölücüleri AU mcdonaldstan 10 dolarlık su alıp beta key almışlar lol

"Yukarıda yazdığım yöntem ile hallettik arkadaşımın kullandığı vpn ile oldu, vpn farkından dolayı ödeme gerçekleşmiyormuş.

350tl ye almış olduk

Bu yöntemle almak isteyenler için ufak rehber:

Android iseniz APKmirror üzerinden Macass uygulaması indirin. Ios iseniz appstore ülkenizi avustralya'ya çekmeniz lazım.

Uygulama yüklendiğinde, paralı bir vpn ile avustralya'ya bağlanın. Birçok vpn uygulaması free trial sunuyor 7 günlük, para harcamadan halledebilirsiniz sonra iptal edersiniz aboneliği. Üyelik açıyorsunuz bu aşamada hızlı açılıyor, sonrasında giriş yaptığınız zaman order kısmına geliyorsunuz ve yukarıdan posta kodu olarak 2000 yazıyorsunuz. 2000 postakoduna göre yakındaki mcdonals şubelerini gösteriyor. 24 saat açık olan ya da 11 e kadar açık olanları seçin ancak 11 e kadar açık olanları seçiyorsanız saate bi bakın, çıkış saatlerine çok yakın ise 24 saatlik olanları arayın.

Son aşama olarak ürün seçme kısmına geliyorsunuz, burdan toplam 10$ lık ürün seçin, bu au doları, us doları değil o yüzden daha uygun. Mümkünse kapalı içecek seçmeye çalışın mesela bazı şubelerde redbull 5$, 2 tanesi direkt 10$ oluyor, ya da su olabilir, böylelikle ziyan olmaz yerine geri koyarlar. Burger vs alırsanız ziyan olma ihtimali yüksek. Kart bilgileri girip siparişi geçiyorsunuz, 10dakika içinde geliyor puanlar. Reward kısmından wow forever beta kodu alıyorsunuz işiniz bitiyor."

.

Mesaj tarihi:
smartgun, 25.09.2026 14:49 tarihinde dedi ki:

Beta'ya girmenin bir yolu yok mu ? Illa 60 euro'mu vericez... 2-3 gun oynayip hevesimi alsaydim bari. Ah su blizzard'in ac gozlulugu....

Avustralya McDonald'si beta key dağıttı geçen gün 10 dolarlık sipariş karşılığında, ben alacaktım ama keyler bitmişti. 

ya wowhead'de haber paylaşmışlar beta için anket var fakat paylaşılması yasak falan diye. ben bakınca yok anket falan. türkoyuz diye mi dışlamışlar?

o9zm54k0.png

sizde var mı anket launcher'da aggrend'in baktığı yönde

zipzip tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...