ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 onlar da çok yüksek oluyor ama. her mobilyanın altına giremiyorlar. küçük ama lidarlı model yapamadı adamlar bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 lol. lidar kameradan daha ayrıntılı görüntü verir sdgd üç boyut artı kesin ebat ölçümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 evde çıplak fotomu çekip yayınlar birileri diye korkuyor o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 1 saat önce, roket adam dedi ki: lidarsız modellerden uzak duruyorum abi. çünkü lidarsız olanlarda kamera var. evin içinde dolaşan çin malı bir kamera hayatta istemem. Unutulma hakkina ters tabi dhdhsh Xi başganım, bakın çin için ne diyürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2022 3 saat önce, roket adam dedi ki: lidarsız modellerden uzak duruyorum abi. çünkü lidarsız olanlarda kamera var. evin içinde dolaşan çin malı bir kamera hayatta istemem. lidar vs vslam teknolojilerinde lidar >>> vslam zaten. çin malı bir kamera olmasından ziyade, odayı daha iyi tanıyor ve daha hızlı ve daha sistematik temizlik yapıyor. ama önünde ai kamera olan modeller çıktı, ve bir çok faydalı özellik içerdiğinden (kedi / köpek kakasını farketme gibi - tabii yazılımın ne kadar iyi olduğuyla da alakalı bu) mecburen bu modellere yönelmek gerekiyor artık. o yüzden kamera korkusunu bir kenara bırakıp lidar + ai kamera + dock olan modellerden almak lazım. Roborock S7 MaxV Ultra gibi mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Bunlara yeni vergi geliyormuş sanırım. Annemde bayadır istiyordu alayım diye bakıyorum da, sorularım var. Biz 3 katlı evde oturuyoruz. Üst kat 2 yatak odası, sonra giriş bir salon + mutfak, alt kat da 2 oda daha şeklinde. Annem istediğimde bunu atayım bi kata takılsın şeklinde kullanmak istiyor. Bu haritalama özelliklerinde katları akıllarında tutma var mı? Birden fazla katlı evde kullanan var mı, hangi model? Yuvasını da taşımak gerekecek mi her seferinde. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-2-ultra-robot-supurge-pm-HBC00001OHNU8 şu iyi gibi. Rastgele bi Xiaomi mağazasında sordum geçen, bu olur dedi eleman öbürleri olmaz dedi ama internette bulamadım hiç böle katlarla ilgili bilgi fln. Bide direk en pahalısını gösterince, bir sizede sorayım dedim sdf. Mağazasında 12k küsür, nette 10k ya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Roborock s5max uygulamasında ev tek seviyeli-çok seviyeli diye seçenek harita yönetimi kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 O kadar para vereceksen roborock al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 roborock lar daha mı iyi xiaomiye göre? Fiyatları fazla gibi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2023 Evet daha iyiler. Xiaominin premium şirketi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Annem beni tercih ediyor. Eşyaları kaldırıp erişimi zor yerleri süpürebiliyorum. Gün içinde yere düşen saçları da topluyorum. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Bunların ortalama kullanım ömrü ne kadar merak ediyorum, bizim xiaomi 2 yıldır çalışıyor, arada fırçasını falan yenileyip geçiyoruz. 5 yılı çıkarırsa eğer ekonomik açıdan güzel bir cihaz olur baya ama 2-3 yılda falan bozulursa devamlı yeni makine alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 bayagi atladigi yer var... olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 (düzenlendi) µh, 31.03.2023 10:51 tarihinde dedi ki: Bunların ortalama kullanım ömrü ne kadar merak ediyorum, bizim xiaomi 2 yıldır çalışıyor, arada fırçasını falan yenileyip geçiyoruz. 5 yılı çıkarırsa eğer ekonomik açıdan güzel bir cihaz olur baya ama 2-3 yılda falan bozulursa devamlı yeni makine alınmaz. Valla bende de mop 2 pro plus var, bir senedir neredeyse her gün bir tur dönüyor (kedili köpekli ev). henüz sıkıntı aşamadık - bu çalışma sıklığıyla 3 yılı çıkartsa bana yeter işin aslı. Şubat 2, 2024 Marl0_on tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 µh, 31.03.2023 10:51 tarihinde dedi ki: Bunların ortalama kullanım ömrü ne kadar merak ediyorum, bizim xiaomi 2 yıldır çalışıyor, arada fırçasını falan yenileyip geçiyoruz. 5 yılı çıkarırsa eğer ekonomik açıdan güzel bir cihaz olur baya ama 2-3 yılda falan bozulursa devamlı yeni makine alınmaz. ortalama ömrünü bilemem tabii de 2018'de roborock 690 almıştım, hala çalışıyor annem kullanıyor. pili biraz daha az gidiyor tabii ama sorun yaratacak seviyede değil. ben her gün kullandım, o da aşağı yukarı her gün kullanıyor hala. salak tip olduğu için haritalı bir şey istedim, 2021'de roborock s5 max aldım. o da sorunsuz devam ediyor hayatına her gün çalışarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 benim de haftada 3-4 gün çalışarak 2-3 senedir sorunsuz gitti. roborock s5 max. daha da gidecek gibi duruyor. kondisyonu iyi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 benim roidmi eve parkedemez hale geldiği için servise gitti ilk 2 yıldan sonra, döndükten sonra 6 ay daha çalıştı ama şimdi de wi-fi iletişimi tamamen koptu, ulaşamıyorum telefondan. gene yollamak lazım herhalde, çözemedik öyle duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 roborock s8 bakmıştım 6000pa falan en yükseği ancak tr fiyatı 23 binlerde dubai'de 12-13 bin civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 (düzenlendi) Roborock s5 max, 3 yıl oldu sanırım. Gün aşırı çalıştırıyorum, bakımlarını (temizleme yani) düzenli yaptım sorunsuz devam ediyor. Edit: 2021 aralık sonu almışım. Aldığımda 4.000 lira civarıydı, 4.000 diyelim. Şimdi Cimri'den baktım 36.000 diyor. Q8 Max Amazon'da 18.000. 3 yılda eski modelin fiyatının 9 kat artmasının bir manası yok gerçekten. Şubat 4, 2024 Aket-Atum tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Valla ben de ilk aldığım ucuz olsun, kedili evde işe yarar mı bilemediğimden Dreame D9 Max almıştım. Evimizde 2 kedi var. Almadığım her güne üzüldüm resmen. 1 yıldır da her gün çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2024 Aket-Atum, 04.02.2024 16:44 tarihinde dedi ki: Roborock s5 max, 3 yıl oldu sanırım. Gün aşırı çalıştırıyorum, bakımlarını (temizleme yani) düzenli yaptım sorunsuz devam ediyor. Edit: 2021 aralık sonu almışım. Aldığımda 4.000 lira civarıydı, 4.000 diyelim. Şimdi Cimri'den baktım 36.000 diyor. Q8 Max Amazon'da 18.000. 3 yılda eski modelin fiyatının 9 kat artmasının bir manası yok gerçekten. Benim s5max su vermemeye başladı ya mop modeta 3 yıl oldu alalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Bezi degistir, su veren nozzle lar var onlari temizle. Suyun kirecliyse tikanma yapmis olabilir. En yuksek su oraninda bir sure calistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 sundan lazim ama 100bine gelir heralde buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2024 Obaaa! Ultimate alet yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar