eregorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 1 saat önce, Suark dedi ki: üyelik alınca bekletmiyor ya ben hiç beklemedim yani. Bazı oyunlar yoğun oluyor (Cyberpunk çıkışında oldu mesela). Bekliyorsun ama çok değil. DL etsen çok daha uzun beklersin. O yüzden dert edilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Üyelik aldığımdan beri Cyberpunk dahil hiç bi oyunda beklemedim. Hani sevdiğiniz oyunlar içindeyse gerçekten fiyat performans baya iyi donanım toplamaya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2021 ama işte elder scrolls online aldım mesela oynayamıyorum şu anda 100gb harddisk istiyor allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Tv alacaktım ben, şimdi o zaman yüksek Hz'li bir şey mi almak lazım, bu olay ile direk tvden oynayabilecek miyiz? bir klavye bir mouse ile çözülecekse süper olur pc toplamak yerine bunla akılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 internet olan herhangi bir cihaz diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 37 dakika önce, µh dedi ki: Tv alacaktım ben, şimdi o zaman yüksek Hz'li bir şey mi almak lazım, bu olay ile direk tvden oynayabilecek miyiz? bir klavye bir mouse ile çözülecekse süper olur pc toplamak yerine bunla akılır. 60fps verecek, gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 max fps mi koymuşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Birçoğunda evet 120 fps için beta çalışmaları var ama Turkcell lordum bize sunar mı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Şu an beta için davet edebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Evet şu anda 60 ya da 30 seçeneği var sadece, 144 vs. yok. TVden direk çalıştırmayı denemedim ama kablosuz bağlanıyorsanız ara ara teklemeler oluyor onu hesaba katın. Bu arada Cyberpunk'ı Ray Tracing Ultra ile çalıştırmak için 25mbit yetmiyor 50 gerekliymiş. Gerçi ben 100le açtığım için onu da test edemedim asd Halihazırda üye olanların geçişini umarım becerebilirler, bide salak çağrı merkezlerinde telef olmayalım 3 ping daha iyi alacağız diye = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 mevcut üyelikler yanmadı mı? ben bir youtube yayınında öyle bir şey duydum da, umarım yanlıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 (düzenlendi) 144 ile 60 arasında dağlar kadar bitrate farkı olur abi, sanmıyorum kısa vadede öyle bir seçenek falan getireceklerini. öyle bir internet yok şu an sdfsg Şubat 22, 2021 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 (düzenlendi) bunla oyun oynamaya çalışan insanların %1inde 60hz üzeri monitör yoktur zaten, olanları da sallamazlar değmez aradaki maaliyete (internet band masrafı dışında donanım ve elektrik maliyeti de 2x 3x olur adamlara lol) Şubat 22, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, axedice dedi ki: Evet şu anda 60 ya da 30 seçeneği var sadece, 144 vs. yok. TVden direk çalıştırmayı denemedim ama kablosuz bağlanıyorsanız ara ara teklemeler oluyor onu hesaba katın. Bu arada Cyberpunk'ı Ray Tracing Ultra ile çalıştırmak için 25mbit yetmiyor 50 gerekliymiş. Gerçi ben 100le açtığım için onu da test edemedim asd Halihazırda üye olanların geçişini umarım becerebilirler, bide salak çağrı merkezlerinde telef olmayalım 3 ping daha iyi alacağız diye = ( Şu anda üye olanları gecirmeyeceklermis. Sitesinde de yazıyor. Bizim serverda oynamak istiyorsanız bizden üyelik alın diyorlar. Yoksa ben de alacaktım şimdiye üyelik. Bekliyorum Mart 15'i. Şubat 22, 2021 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 beta key nereden bulabiliriz bunun için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 sitesinden başvuru yapıyorsun. çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Ben çok başarılı buldum ama gecikme akşam saatlerinde artıyor gündüz 3ms aldığım yerde akşam 10-12ms alıyorum sma Avrupa sunucusunda 45-55ms alıyordum haliyle süper. 100mbit var 0 paket kaybı ile elimdeki oyunları ultra açtı ve bana göre görüntüler cam gibiydi. Rainbow fln baktım casualda 9 kill alabildim diğer elde de 7 kill aldım. Rainbow sunucusuna 40-50ms arası bağlandım + 12 geforcenow sunucusu desek 50-60ms ediyor bana yetti açıkçası. Hea ranked oynayanı 60fps tatmin etmez büyük ihtimal o ayrı. Ama bence olmuş çok da iyi olmuş. Yıllık abonelik için indirim fln olursa tanıtıma özel ayağına acımam yapıştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 şu an beta ama tabi onu da hesaba katmak lazım. 15'inden sonra gerçek anlamda görürüz yükte ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 İsin içine t***cell girince fiyatlari cakacaklar demistim. yurt disi sisteme erisimleri kapamak hayra alamet degil demistim. 10 dolarlik gamepass 30 lirayken 5 dolarlik gfnow max 20 lira olmali demistik.. vay efendim oyle, yok efendim boyle dediniz. Hadi bakalim aciklanan kol gibi fiyatla “yerli ve milli” gfnow’unuz hayirli olsun sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 75? İstemez. İndirirler bence müşteri bulamayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Dolar kurunu 10 alip ustune kar koysan bile bu fiyatlar cikmaz.. t-cell nvidia’dan fazla kazanmak istemis, ne de olsa devletin sirketi alışkın ureticiden fazla kazanmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 (düzenlendi) lmao normal geforce nowdan daha pahalı mı çıktı, stream oyun mu oynanır olm zaten. ortalama pc toplayacak para yoksa gidin en kötü xbox series s alın gamepassle akarsınız Mart 5, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 On 20.01.2021 at 11:55, Darksun dedi ki: Turkcell varsa ucuza çıkmaz kesin, kazığın daniskası olur. mehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 TeliaSonera 3'ün 5'in hesabını yapmad,ı kağıt üstünde ucuza sattı şirketi kaçtı. Akıl edebilecekleri en büyük vizyon Turkcell'i yerli Tencent yapmaya çalışıp becerememek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 bide asıl üzücü olan donanım fiyatlarını düşününce milyonlarca kullanıcısı olabilir türkiyede. özellikle ailelere reklamını iyi yaparlarsa yeni laptop almak yerine çocuğa bunu almak çoğu anne baba için daha mantıklı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar