Deathblade Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Lolololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Hadi gözünüz aydın, TR'deki fazla fiyatı kabul ettirdiniz, eşitleniyor durumlar. Global olarak fazla fiyat geçirmeye karar vermişler https://www.theverge.com/2021/3/18/22336600/nvidia-geforce-now-price-tier-cloud-gaming-subscription Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 benim olacak dediğim şeyler sanki hızlandırılmış olarak yaşanıyor bu hafta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Lan bu tcelldekiler ne mal insanlar. Şu zamdan sonra 75tl fiyatı açıklasalar, çoğu kişi hll tcell e, globalden düşük fiyata hizmet veriyor diyeceklerdi. Allahın badem bıyıklıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 bilmiyorlardır ki. ama esas mallık 150 liraya çıkarmamaları olur şu an lelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Adamlar turkleri karsimiza alacagimiza tum dunyayi karsimiza aliriz demisler sdfffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 On 08.03.2021 at 17:30, Gallant dedi ki: Oyun icerisinde ctrl+alt+f6 ya basinca kullanilan donanimi gorebiliyorsunuz. Free de rtx yok. Bu bende çalışmıyor ya. Laptop kendi kısayol programını açıyor. Var mı başka yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 22 saat önce, Cokomantis dedi ki: bilmiyorlardır ki. ama esas mallık 150 liraya çıkarmamaları olur şu an lelelele Abi tam 10 dolarin karsiligina gelen bir yerel fiyat aciklamalari sence bilmediklerini mi gosterir. Adamlar resmen nvidia'nin yeni fiyatlamasina gore belirlemisler rakami. Muhtemelen nvidia aciklamadan aciklayamayacaklari icin son kullaniciya da bir sey diyemediler. Cok kotu bir urun yonetim sureci olmus tcell cephesinde yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2021 Odyssey'in First Blade DLC'sini oynamayıp sonraya bırakmıştım, Kassandra'yı özlediğimde girmek için. Eivor Kassandra'yı özletince girdim, güzel oynanıyor. Uzun vade oynayınca fark ettiğim temel şey görüntünün video olduğu. Banding filan var, düşük bitrate videolarla karşılaşılan sorunlar var hep. Ama gecikme ya da ses sorunları yaşamadım, o açıdan güzelce çalıştı. Dolby Atmos çalışmıyor ama işte, o kötü =( Yeniler misin derseniz, hayır. Eğer GPU kötü olsaydı ama yeniler ve kullanırdım, single player oyun için yeterli. Ama geçici bir çözüm olurdu, yeni GPU alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2021 On 10.03.2021 at 13:57, applev0dka dedi ki: abi niye?? başına silah dayamıyorlar sonuçta zorla sat diye. 25 lira yap 1000 kişi kontenjanım var de ? 75 lira yapayım zaten 1000 kişi almaz diye mantık mı var fiyat belirlenirken? İlk defa duyuyorum. 75 liradan 1500 kişi alırsa nolcak ? Hem pahalı fiyat hem serverlar göçtü, çifte rezalet şunu demiştim zamanında. şimdi premium kullanıcıları sıra bekliyor diye duymaya başladık.. hem sıra bekletmemek için premium üyelik sat, hem premium üyelere sıra beklet.. vallahi rezalet sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Merhaba, 3 gün önce 3 aylık premimum üyelik yaptırdım. Deneyimlediğim oyunlar: DOTA: gayet iyi çalıştı az ping ve lag vardı. Crusader Kings 3: GÖrüntü kalitesi çok kötü nedendir anlamadım bilen varsa çok memnun olurum. CS GO: Fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 tost makinesi bile çalıştırır yalnız o 3 oyunu, o kadar kötü mü pcn veya pc yok mu bunları oynamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 bunlar multi oyunlar degil mi ya? cloud gaming e ya bisimillah hardcore multiplayer dalmak da ne bileyim. story based akmak daha cok zevk aldirir sanki ama, peasant tier tartisma bitirici: zivklir vi rinklir kikikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2021 Eski oynayıp sildiğim oyunları canım çekince yarım saat oynayayım diye kullanıyorum ben. xCloud asıl iyi olacak servis bence. Odyssey ile vakit geçiriyorum en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Oyun listelerine bakıyorum da ne oynanıyor bunda Cyberpunk tek adam akıllı oyun sanki geri kalanları zaten her bilgisayar çalıştırıyor neredeyse. Alacaktım sırf rtx keyfine varayım diye ama oynayacak oyun göremedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 benim zaten steamde hiç oyun yok. Bir gaza geldim ama her oyun için de ayrıca para bayılacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Normal bilgisayarın varsa çok da gerekli değil işte cyberpunkın RTXini görmek için güzel ama olsa da olur olmasa da. Hatta bazı büyük yayımcıların listeden çıkarttığı oyunlar ve modding vs. olmaması yüzünden eksiği bile var. Eski laptop, ekran kartsız iş laptopu vs hatta düz akıllı TV falan varsa asıl iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 e iyide para bayılacak oyunda yok gibi sanki yani maksimum 5-10 oyun çıkar o da çok zorlama olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 aynen ya iş laptop'ı var o yüzden istiyorum. var mı bilmiyorum da AC serisinin son oyunlarını hiç oynamadım onlar olur da hem oyun hem 3 aylık üyelik değer mi bilmem. Başka ben de pek oyun göremiyorum. Bannerlord istiyorum en çok ama herkes kötü gözüküyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Geforce now'un değil de genel olarak PC oyunculugunun sorunu bu ya. Multiplayer oynamak istemiyorsan ac serisi cyberpunk dışında alternatif çok yok. Multide çok para var diye ona abaniyor hep firmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Asıl tek başına oynanan oyunlar strateji ve rpg oyunları değil mi? Sen belli bir tür oyun yok diyorsun ama o tür zaten konsol oyunları türü, çok dar tanım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 (düzenlendi) tamam ne var strateji oyunu son zamanlarda çıkan, çok tutmuş ve multi player odaklı olmayan? (eu4 falan var aslında şimdi düşündüm de o tür oyunlar da gerçekten çok düşük grafik istiyor. geforce falan gereksiz.) multiplayer odaklı oynanacak tonla şey var pc'de. güçlü single player oyunlar genelde konsol ve pc ortak çıkıyor evet ama tam olarak konsol oyunu denemez ac serisine de cyberpunkt'a da. Nisan 1, 2021 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, ahmedinejad dedi ki: Geforce now'un değil de genel olarak PC oyunculugunun sorunu bu ya. Multiplayer oynamak istemiyorsan ac serisi cyberpunk dışında alternatif çok yok. Multide çok para var diye ona abaniyor hep firmalar. O senin oyun zevkine göre değişir. Action rpg, fps , arcade/sim racing türünde baya sağlam oyun çıktı 2-3 senede Ben son 1 yılda, wolfenstein serisi ardından, farcry 5, battlefield'in ww2 oyununun single(meh) senaryosu bitirdim hepsi de gayet tatmin ediciydi. Action rpg tarafında dark soul serisi ve sekiro zaten aşmış ve inanılmaz derinliği olan oyunlar. Hatta aynı yapımcının crpg tadında bir oyunu daha var ona henüz bakmaya fırsatım bile olmadı. En son çıkan 3 AC serisi belli bir saat oynadıktan sonra biraz baymaya başlasa da atmosferi sağlam oyunlar. Racing tarafında da f1 2020, forza horizon 4 hatta nfs heat bile gayet başarılı oyunlar. Nisan 1, 2021 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 3 saat önce, ahmedinejad dedi ki: Geforce now'un değil de genel olarak PC oyunculugunun sorunu bu ya. Multiplayer oynamak istemiyorsan ac serisi cyberpunk dışında alternatif çok yok. Multide çok para var diye ona abaniyor hep firmalar. abi naptın zibilyor tane indie var güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2021 1 saat önce, Dark_Soul dedi ki: Action rpg tarafında dark soul serisi ve sekiro zaten aşmış ve inanılmaz derinliği olan oyunlar. Hatta aynı yapımcının crpg tadında bir oyunu ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar