lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Hmm anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Ona ek olarak Larian'ın da kendi cloud save sistemi var, ayrıca özel olarak klasörü silmeyin, oyundan silin demişler. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Deluxe edition upgrade icin gec mi kaldik oyunu almada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 EA'da alınca geliyor o, hala EA'da, 18:00'de çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Ben EA'dayken çok kısa bi girip oynamıştım fakat oyuna girip baktım load game sekmesi çıkmıyor, problem yok büyük ihtimalle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 (düzenlendi) onceden bir resetlenmisti saveler patchlerden birinde bir ara. oyunu 9.2 dolara (249tl)'ye alanlarin ruyasina girecekmis swen bu gece full ost playlist: youtube.com/watch?v=Vofkw9-O18c&list=PLi1CK-rsvz1Nfz83RMBp_9YaIgBWd0l9x Ağustos 3, 2023 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Eskiden dumlupınarplay gibi bir şeyler vardı yok mu oralarda indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 ohhh misss, ama biz o zamanın parasıyla kaç dolara almış oluyoruz bilmem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 ben release yaklaştı diye 2-3 ay önce 249 a aldım. çok fark yoktu dolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 steam dl serverini boyle sessiz sakin gece olan bir yere degistirmek isteyebilirsiniz dl baslamadan, na ve eu serverlari eriyecek buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 ben tatilden yarın dönüyorum. bugün indirin yarına rahatlatın sunucuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Gather your party before venturing forth 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Hadi bakalım. Ben dl'ye bıraktım. Dışarı yemeğe çıkayım. Evde beklenmez böyle 3 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 78 gb gözüküyorsa oyun steami" açıp kapatınca baldur gate 120 küsür gb ye çıkıyor o zaman DL edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Norak, 03.08.2023 17:39 tarihinde dedi ki: steam dl serverini boyle sessiz sakin gece olan bir yere degistirmek isteyebilirsiniz dl baslamadan, na ve eu serverlari eriyecek buyuk ihtimal ben izmir'de tutuyorum, hiç üzmedi şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 04:54 remaining oyun 100 gb yi geçince 50mbit internet de para etmiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Şu an indirmeye kalksam indireceğim şey Early Access mi olacak tam sürüm mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Tam sürüm. Ofisten şimdi çıkıyorum ben, bir buçuk saati kalmış. Bu gece geceliyoruz artık. Remote Install güzel çalışıyormuş, ne kadar kaldığını bile gösteriyor. İlk kez kullandım bu kadar yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 437k şu anda ve sürekli artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 anca bu saate indi. yarina biraktim. ayni durumda olan coktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 aynen açtım char creator a baktım bıraktım bende. bide karmic dice ile mi oynuyorsunuz yoksa tam random dice la mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar