Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate 3


Gangren

Öne çıkan mesajlar

qhg9v61k4d131.png

 

114629718.jpg

 

<rdf:li photoshop:LayerName="©2019 Wizards of the Coast. All rights reserved. Baldur's Gate,"

photoshop:LayerText="©2019 Wizards of the Coast. All rights reserved. Baldur's Gate, Dungeons & Dragons, and their respective logos are registered trademarks of Wizards of the Coast LLC. ©2019 Larian Studios. All rights reserved. Larian Studios is a registered trademark of Arrakis nv, affiliate of Larian Studios Games ltd."/>

<rdf:li photoshop:LayerName="GATHER YOUR PARTY" photoshop:LayerText="GATHER YOUR PARTY"/>

Gangren tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Hikayeyi oynadık ve bitirdik abi, daha ne yapacaklar?

Spoiler

Gerçi en son bir Bhaalspawn ve Choosen of Bhaal olaylar çıkarmıştı ama çözüldüler, onu uyarlayabilirler belki oyun olarak. Onun dışında yeni birşeyler yok oralarda.

Ben yeni bir öykü yazılmış, 5e kurallarını tamamen uygulayan bir oyun isterim ama. 5e oyuna çok gitmeye bilir ama, power level düşük kalıyor alışıldığın yanında.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Bhaal'a bağlanmaz. Ama ticaret savaşlarına bağlayabilirler. Amn'ın en büyük kozlarında biri Maztica'dan gelen ticaret üzerine neredeyse tekeli olmasıydı, ama Spellplague ile Abeir'e giden Maztica en son Second Sundering ile geri geldi. Baldur's Gate Maztica yokken Athkatla'nın önüne geçip epey büyümüştü ticaret şehri olarak. Şimdi Maztica dengeleri tekrar değiştirip Athkatla'ya tekrar öne çıkma ihmali tanıyabilir ve Baldur's Gate ve Amn tekrar savaşın eşiğine gelebilir; buradan da Iron Crisis ve Saverok'a gönderme yapıp sequel şekline büründürebilirler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...