sardalya Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 sylvanas, 13.03.2023 02:54 tarihinde dedi ki: yatağa yatınca "lazer silahı tarafından vurulmak nasıl hissettirir" diye falan aratıyorum geceleri (ingilişçe). rastgele bir örnek. anatomi biyoloji kriminal o tür şeyler bilen uzmanların yanıtlarını okumak keyifli oluyor. normal balistik mermiler aslinda sinir sistemine uzerinden ve basinc dalgasi "sayesinde" oldurucu oluyormus. diyelim bacagindan vuruyor jole gibi hayati organlara dagiliyor ve hasar veriyor. lazerde boyle bir sey mumkun olmayacaktir vital bir yere gelmezse kursundan daha zararsiz olacagini tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 epilasyon amaçlıysa yanma hissettiriyor 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2023 star wars'tan esmisti o soru. benzeri degisik degisik seyler aratiyorum sikilinca. bi kompilasyon basligi ayarlim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Yaz yaklaşırken sıcak hava, çilekli milkshake, deniz filan düşünmem gerekirken yazlıkta beni bekleyen bir dünya erkeksi tadilat işini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 hangi ilde, yardıma gelelim. forum bunun için var. 1 2 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 hayin domdom her yerde takipte asdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Tam bir stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 cuma aksamdan bir baslar pazar sabaha kadar partilerdim simdi cuma/cts bir etkinlige gitsem ertesi gun patates oluyor harbi bu sene hissettim yaslandigimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 üzülme abi ben 20 yaşında geldim o noktaya. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2023 pascalnouman, 22.03.2023 15:59 tarihinde dedi ki: cuma aksamdan bir baslar pazar sabaha kadar partilerdim simdi cuma/cts bir etkinlige gitsem ertesi gun patates oluyor harbi bu sene hissettim yaslandigimi Bir sure sonra da etkinlik iptal olunca evde pijamanla sevinerek halay cekeceksin. Vaktiyle enerjinin keyfini surduysen simdi de orta yasliligin tadini cikart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 internetten bir ürün alacağım ama satıcı firma ekstrat yerine ekstrak yazdığı için güvenip alamıyorum. Fakin türko satıcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 ekstrakt değil mi doğrusu sdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2023 skjdfjksbf doğru diyon ben de yanlış yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Nereye yazacağımı bilemedim cthulhu - ferit durumu iyi şu an bastan yazayim beyin kanaması geçirmiş Perşembe günü. Baş ağrısı şikayetiyle gitmisler hastaneye erken müdahale edilmiş vs.baya dinleyemedim kız arkadaşını telefonda mala bağladım anlık. Yoğun bakımda olduğu için görüşemiyoruz kendisiyle bilgi aldıkça update ederim yine. 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 off çok geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten. umarım iyi haberlerini alırız yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Cok gecmis olsun, iyi haberlerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 büyük geçmiş olsun, tez zamanda atlatır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 oha lan güzel haberlerini alırız inş en kısa sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 cok gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 geçmiş olsun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2023 geçmiş olsun, umarım hızlıca iyileşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar