DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Şarap ağırdır..Sende ağır ol bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 gazabından kork çünkü fena kırmızıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 bir dene, ölürsen haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 ölmedim. tipik "keşke, bi daha asla" modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2020 bir sonraki sefer birada dene asdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 tübitak iş başvurum kabul edildi. bilim insanıyım : d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 badem bıyık mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 2 saat önce, sylvanas dedi ki: tübitak iş başvurum kabul edildi. bilim insanıyım : d Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 3 saat önce, sylvanas dedi ki: tübitak iş başvurum kabul edildi. bilim insanıyım : d Arkadaşım orada o da ne hayaller ile girmişti sdfd Tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 bugün 5 gün oldu. kafamda onlarca soru ile düşünüp duruyorum sadece. Ne zaman sorularıma cevap bulurum, bulmalı mıyım, bulmak için aramalı mıyım bunu da bilmiyorum. Sakinleşip, kabullenmeye ihtiyacım var.Kişisel krizlere tekrar sürükleniyorum. Nasıl devam edeceğimi, kendimi toparlayacağımı bulmakta da zorlanıyorum. Zaten pek mutlu insan değildim, tek tutunduğum yaşadığım ilişkiyken artık bundan sonrası da frensiz, yokuş aşağıya. Daha önce de yaşadım ancak her zirveye çıktığını sandığında insan unutuyormuş çıktığı yokuşları. Yine inerken, ulan bu kadar zor muymuş buralar, nereye kadar gidiyor acaba diyorsun. insan olmak ne zor bir şey aslında. içinde herkesten her şeyden kötü, inanılmaz bir düşman besliyorsun, her fırsatı değerlendiriyor, vicdansızca seni eleştiriyor. Canı da acımıyor herifçioğlunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 On 10.06.2020 at 20:48, sylvanas dedi ki: tübitak iş başvurum kabul edildi. bilim insanıyım : d Artik ezan yaninda ezan okununca daha hizli buyuyen cicek projeleriyle boğuşup durursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Hoşaf yapıp bilim yarışmasını kazanan türbanlı bacılarımız geldi aklıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2020 paticik az bi kıpırdanmaya mı başladı sanki günlük? kharon döndü gibi, xunn döndü gibi falan. geçen fistan ı paragraflar yazarken gördüm, güzel güzel tartışıyorlardı sanki. güzel hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 aylar sonra yine sabah 6da kalkıp servisle işe geldim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 sonunda 10 yildir hayalini kurdugum seyi basardim gunluk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 On 06.07.2020 at 07:46, xaty dedi ki: aylar sonra yine sabah 6da kalkıp servisle işe geldim günlük Bu düzene nasıl döneceğiz vallahi anlamadım, 6. 30da zımba gibi uyanıyordum artık 8de zor söküyorum kendimi yataktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Şimdilik düşündüğüm kadar zorlanmadım ama evdeyken çok iyiydi. Hava karanlık olmaya başlayınca sıkıntı ama Neyse ki bir süre 2 hafta ofis, 2 hafta ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 siz yine iyisiniz, ben bayramdan beri sürekli gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Biz Temmuz'da da evdeyiz. Ağustos kısmet. Şirkette güvenlik sebebiyle klimalar çalışmıyo, cam bina bi de komple, 40 dereceymiş içerisi. Korona'ya kalmadan kibrit çöpü gibi tutuşarak ölürüz gidersek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Bizim kanalda da parça pinçik ofise dönme durumu başladı. 2 hafta önce haftanın nöbetçisi bendim. 20 temmuzda 1 haftalığına daha gidecekmişim. Üzücü olan hiç bir şeyin gram aksamamasına rağmen geri dönüyor olmamız. Şu süreçte tek bir kez bile sorun yaşamadık hatta herhangi bir aksilik yaşanırsa (2015'teki gibi ülke çapı elektrik kesintisi mesela) kanala 3 dakika yürüme mesafesindeyim. Anında müdahale edebilirim. Ama ııh... O ofise illa ki gidilecek Don atlet, bacakları masaya uzatarak çalışmayı çok özlücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Güyya salgın bittikten sonra da uzaktan çalışma yaygın şekilde devam edecek diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2020 Ben de ofise geldim günlük. Haftanın 3 günü şimdilik. 4 ay sonra gerçekten yolunu unutmuşum, ulan evden kaçta çıkıyordum stresi ile sabahın köründe uyandım. Neyse iyi oldu en azından ayrılığı kafamda unutmama biraz yardımcı olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Ya günlük bu nasıl bir hava kaç ay sonra bira aldırdı bana. Keşke becks almasaydım kafa yapmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 yorgunum çok yorgunum normale alışamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar